Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din regiunea ta,  curioși să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

Această ediție este aderesată tinerilor din Cluj-Napoca, dar și întreaga Transilvanie.

EDIȚIE REALIZATĂ ÎN PARTENERIAT CU:

?

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

LEADERS Explore este programul național de leadership care îți răspunde la întrebarea cine sunt eu? Și pentru că nu este vorba de un singur răspuns corect programul reprezintă  o călătorie care va dura aproximativ două luni și la finalul căreia TU vei avea propriul tău răspuns.

Cu ce poți pleca de la LEADERS Explore?

Ești cel pe care îl căutăm?

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbatand idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.
Pentru noi nu contează universitatea pe care o urmezi sau cea la care ai renunțat. Suntem aici pentru tine.

Atunci te căutăm pe tine.

EXPLORE în #hashtags

#online #autocunoastere #autenticitate #valori #stiluridecomunicare #rolurinechipa #brandingpersonal #humanlibrary #cariera #inspiratie #esec #proiectsocial #certificare #national #6sesiuni #2luni #70participanti #1000absolventi #studenti #absolventi #youngleaders  #nextgeneration

Oameni care ne-au urmat

ÎN 2020 NE VEDEM ONLINE PE:

16-17 noiembrie |  6,9 decembrie 2020 | 10,16 ianuarie 2021

mai poți aplica în

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Mădălina Popa

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Florin Petrescu

Center for Creative Leadership


Florin Petrescu este parte a Senior Leadership Faculty pentru Center for Creative Leadership (CCL®), o institutie de prestigiu la nivel mondial, specializata in dezvoltarea abilitatilor de conducere. Florin beneficiaza de mai mult de 18 ani de experienta in conducerea si coordonarea echipelor, atat in Romania cat si la nivel international, in organizatii complexe, cu o puternica agenda transformationala.

Adriana Petre

Trainer Leaders


Adriana Petre este trainer LEADERS cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers International timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support si project management. Ulterior a pus bazele a cinci business-uri proprii.
Secretele care au purtat-o de la un eveniment corporate de 100 de oameni în București acum 3 ani, la ultimul eveniment corporate din Ianuarie 2020, de peste 600 de persoane, în Las Vegas, sunt integritatea și importanța pe care o acordă brandingului personal.

Elena Pâslaru Hubati

Trainer Leaders


Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.
Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS) și masterand în cadrul masterului Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) în cadrul Universității București.

AGENDA

Ziua 1
21 noiembrie 2020 | 9:30 – 14:30

Valori personale

Valorile personale sunt acea busolă interioară ce îți ghidează principiile și comportamentul. Descoperirea, înțelegerea și conștientizarea valorilor personale sunt un prim pas spre adoptarea unui leadership autentic.

Ziua 2
22 noiembrie 2020 | 9:30 – 14:30

Stiluri de comunicare

Comunicarea stă la baza dezvoltării societății, iar cunoașterea stilurilor de comunicare sunt una din metodele de înțelegere a interacțiunilor interumane și a gestionării lor. Vom discuta despre modelul DISC și vei afla care îți este stilul de comunicare dintre Dominant, Influențator, Stabil sau Conştiincios. De asemenea vei afla cum poți face echipă cu un coleg care are un alt still.

noiembrie ’20 – decembrie ’20

Teme și introspecție

Reușita personală este alcătuită din totalitatea micilor succese zilnice. Provocarea de 30 de zile îți antrenează ambiția și capacitatea de autoevaloare a succesului personal.

Identificarea și întelegerea propriei personalități clarifică o parte din întrebările legate de comportamentul nostru de zi cu zi. Unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de analiză a personalității este testul Big5, parte a bursei LEADERS Explore.

Ziua 3
7 decembrie 2020 | 16:30 – 21:00

Branding personal

Dacă prima impresie contează, personal branding-ul a devenit o componentă obligatorie în dezvoltarea și întreținerea imaginii oricărui lider autentic acum și pe viitor.

Ziua 4
8 decembrie 2020 | 17:30 – 21:00

Biblioteca vie

Biblioteca Vie este oportunitatea de a interacționa cu persoane din domenii de activitate total diferite, ce pot să îți răspundă la întrebări precum: Cum poți să te vinzi în acest domeniu?

Ziua 5
14 decembrie 2020 | 16:30 -21:00

Echipă

Fundația pe care este construit orice mare succes este reprezentată de lucrul în echipă, iar fiecare membru al acesteia are un rol bine definit de modelul Belbin, model pe care îl vei aprofunda prin intermediul unor activități practice.

decembrie ’20 – ianuarie ’21

Proiect în comunitate

Schimbarea stă în fiecare din noi, iar odată cu identificarea unor nevoi ale comunității noastre, următorul pas este gândirea și implementarea proiectelor ce vor rezolva acele nevoi.

Ziua 6
12 ianuarie 2021 | 16:30 – 21:00

Concluzii și asimilare

Concluziile sunt cele care mereu vor închide cercul, vor face un rezumat a ceea ce ai descoperit, dar mai ales vor lega fiecare etapă, dând sens experiențelor trăite. O zi a redescoperirii de sine, a emoțiilor și a comunității LEADERS.

Ziua 7
16 ianuarie 2021 | 16:00 -19:00

Inspirație

Ultima zi îți aduce în față 4 exemple de lideri în domeniile lor. În doze de câte o oră de leadership vei asculta poveștile lor, vei învăța din greșelile și deciziile fiecăruia!

GALERIE VIDEO

CUM APLICI?

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

Accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
(durează max. 20 min)

INTERVIU TELEFONIC

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm un semn pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Sponsorii LEADERS Explore acoperă participarea ta în program. Ne place să credem și sa spunem ca tu primești o bursă de participare. Așadar, participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

ARGUMENTE DIN VIITOR

Iată 3 resurse despre cum va arăta lumea în viitor si cât de importante sunt
human-centric skills și leadershipul personal.

FACEM ECHIPĂ CU:

Raiffeisen Bank este Partener Fondator al LEADERS Explore încă de la prima ediție a programului. Viziunea prietenilor de la Raiffeisen este sa fie ecosistemul financiar preferat din Romania unde clientii, angajatii si partenerii lor isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti.

Alcedo este Agro Leader în cadrul Leaders Explore. Contribuția partenerilor de la Alcedo susține direct participarea în program a tinerilor pasionați de agricultură sau care studiază în acest domeniu. Grupul ALCEDO are in componenta sa 3 firme: ALCEDO- cel mai mare distribuitor national de produse de protectia plantelor, ALCHIMEX – cel mai mare formulator local de produse de protectia plantelor si GEEA- agentie de publicitate si editura.

Fondat in 1954, Servier este grupul farmaceutic francez independent numarul 1. Suntem prezenti in 140 de tari, avand peste 20.000 de angajati, dintre care aproape 3.000 in cercetare si dezvoltare.

ÎNSCRIE-TE!

Înscrierile la această ediție s-au închis. Lasa-ne contactul tău în formularul de mai jos și îți dăm un semn atunci când producem o nouă ediție LEADERS Explore pentru tine.

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla online?

  Da! LEADERS Explore Online se întâmplă în mediul online.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza burselor de participare oferite de Raiffeisen Bank, LSEG și Alcedo.

 • În ce orașe trebuie să studiez sau să locuiesc pentru a fi eligibil?

  Această ediție a LEADERS Explore Online este deschisă studenților sau proaspeților absolvenți din întreaga Transilvanie. Dacă locuiești în altă zonă a României, găsești aici ediția la care poți pariticpa.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • De ce capabilități tehnice am nevoie?

  Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop ar fi de preferat, dar și un telefon mobil 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicația Zoom sau Google Hangouts Meet. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • Ce evaluați la analiza aplicațiilor?

  Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la LEADERS Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

 • Mă faceți lider?

  Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte.

  Și nici o să te facem lider dupa cele doua luni de program,
  de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevarat lider este primul om care te va urma vreodată în viața asta.

PRIETENI DE NĂDEJDE

KissFMRomania

PARTENERI MEDIA

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

EXPLORE ESTE DOAR PRIMUL PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X