EXPLORE

knowing yourself

Partener Principal

sageata_partener

Ești student, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
CĂRȚI
UMANE
0
ABSOLVENȚI

vara 2021

iulie-septembrie

Închidem înscrierile în:

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPLORE

valorile tale

îți vei identifica valorile și vei afla modul în care ele îți influențează comportamentele ori atitudinile. Totodată, înțelegi care sunt rolul valorilor personale în proiecția ta de viitor. 

instrumente psihometrice

Îți oferim acces la testul de personalitate Big5 (grație generozității Great People Inside) și te vei evalua din 5 perspective  extraversie, agreabilitate, conștiinciozitate, stabilitate emoțională și deschiderea către noi experiențe

lucrezi în echipă

vei face parte dintr-o echipă care va identifica o nevoie la nivel de comunitate. Vei gândi și implementa, alături de co-echipieri, un proiect în beneficiul comunității. 

COMUNITATE CU UN NETWORK PREȚIOS

Există în această lume, peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

INSPIRAȚIE ȘI IDEI CU SUBSTANȚĂ

Vei avea ocazia să discuți, în sesiuni de câte 1h, cu liderii pe care îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA LEADERS explore

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

EXPLORE

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbatand idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Această ediție este concepută pentru studenții sau proaspăt absolvenții din următoarele domenii: IT și inginerie,  finance și statistica/matematică, dar și cei care au inițiative de AI, automatizare în diferite zone, proiecte legate de zona de IT, dezvoltare tehnologică.

TESTIMONIALE

Ce spun absolvenții Explore

oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

AGENDA

Bursa ta de participare la această ediție a LEADERS Explore Online este oferită de LSEG România.

Cu o experiență vastă și prezență globală pe piețele financiare, LSEG (London Stock Exchange Group) permite companiilor și economiilor din întreaga lume să finanțeze inovația, să gestioneze riscurile și să creeze locuri de muncă. Prin astfel de acțiuni, LSEG a contribuit la susținerea stabilității financiare și a creșterii comunităților și economiilor la nivel global, de mai bine de 300 de ani. În prezent, LSEG este prezent în 70 de țări cu peste 25.000 de colegi din întreaga lume.

LSEG România

Centrul de Tehnologie și Operațiuni LSEG (London Stock Exchange Group) din București joacă un rol cheie în furnizarea de servicii Grupului la nivel global și clienților săi din întreaga lume.

Hub-ul din București face parte dintr-un ecosistem financiar internațional în continuă schimbare. LSEG România oferă cadrul ideal de a învăța noi abilități pentru a impacta industria IT, prin echipe dinamice și un flux de lucru unde nu există două zile la fel. Deschis în 2018, Centrul Tehnologic LSEG din București are o echipă de peste 330 colegi.

Află mai multe despre oportunitățile de carieră. 

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

alexandra@leaders.ro

telefon

0744 481 963

whatsapp

0744 481 963

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©