SCROLL TO        

Orientare Vocațională

Parteneri

sageata_partener
Lidl_Logo_Basis_1150x1150px_RGB_72dpi
Great People Inside logo

Găsește-ți direcția de carieră meditat gratuit de profii care fac asta de 23 de ani

Toți îți spun să „îți găsești și tu ceva să-ți placă”, însă care e primul pas pe care trebuie să îl faci în această căutare? Dar al doilea?

”Profii” pe care îi vei întâlni la Ora de Carieră sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în această călătorie, să îți asculte opiniile și să îți analizeze pasiunile și obiceiurile, pentru ca la final tu să ai toate concluziile necesare și a spune „asta vreau să fac!”.

ETAPELE PARTICIPĂRII

LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

prima etapă este înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine și vom putea decide dacă proiectul e potrivit pentru tine.

 

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

odată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și licența de completare face parte din bursa de participant.

WORKSHOP –  CUM DECID

în această etapă vei descoperi care sunt valorile tale personale, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și te vei proiecta în viitor. Durată workshop: 3H.

WORKSHOP – CARE SUNT OPȚIUNILE MELE? 

în această etapă ne vom întâlni cu toții pe Zoom, unde împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele chestionarului vocațional și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 3H.

ceilalți cum au reușit?

ultima etapă a proiectului este reprezentată de biblioteca umană, mai exact 2 ore în care ai ocazia să interacționezi cu specialiști din diverse domenii de activitate, profesioniști a căror experiență te vor ajuta să faci mai rapid primii pași spre cariera dorită. Durată workshop: 2H.

LEADERS EXPLORE

ești cu un pas mai aproape de selecția în LEADERS Explore – programul de leadership unde înveți să îți faci potențialul remarcat. 

ce este ora de carieră?

PROFILUL PARTICIPANTULUI

ORA DE CARIERĂ

Dacă întrebările “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “ apar în mintea ta, însă drumul către răspuns e neclar, sesiunile proiectului Ora de carieră sunt pasul pe care trebuie să îl faci pentru a găsi răspunsurile.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic sau online, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din toată țara!

 

profii LEADERS

CE SPUN COLEGII TĂI

GÂNDURI DIN RÂNDUL CELOR PESTE 3000 DE ELEVI PARTICIPANȚI

ediții următoare

ÎNSCRIE-TE

ești profesor și vrei să aduci ora de carieră în liceul tău?

sună acum la 0723 250 356

partener fondator

Din 2020 Lidl și-a asumat rolul de Partener Fondator și susține în mod direct 18 ediții pe an.

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil.

parteneri 

Ediția de Ora de Carieră dedicată elevilor din Brașov și Reșița e desfășurată împreună cu prietenii de la Nhood România.

Ediția de Ora de Carieră dedicată elevilor din Blaj e desfășurată împreună cu prietenii de la Fundația Bosch România.

Great People Inside susține orientarea vocațională a elevilor români oferind gratuit accesul la testul Holland – chestionar de interese vocaționale utilizat la nivel internațional.

AMPLIFICAT DE

facem echipă cu

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

alexandra@leaders.ro

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©