SCROLL TO        

Orientare Vocațională

Parteneri

sageata_partener
Lidl_Logo_Basis_1150x1150px_RGB_72dpi
LogoSNN [Converted]
Great People Inside logo

Ești elev de liceu, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

De 22 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit.

ETAPELE PARTICIPĂRII

LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

prima etapă este bineînțeles înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine, locurile fiind limitate.

 

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

îndată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și face parte din bursa de participant.

WORKSHOP –  CUM DECID

în această etapă vom descoperi împreună care sunt valorile tale personale, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. Durată workshop: 3H.

WORKSHOP – CARE SUNT OPȚIUNILE MELE? 

în această etapă ne vom întâlni cu toții pe Zoom, unde împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele instrumentului psihometric și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 3H.

BIBLIOTECA VIE

ultima etapă a proiectului este reprezentată de biblioteca umană, mai exact 2 ore în care ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită. Durată workshop: 2H.

LEADERS EXPLORE

ești cu un pas mai aproape de selecția la LEADERS Explore. 

ce este ora de carieră?

PROFILUL PARTICIPANTULUI

ORA DE CARIERĂ

Fundația LEADERS împreună cu LIDL au pregătit pentru tine ediții ale proiectului Ora de Carieră, dedicat descoperirii vocației tale și explorării oportunităților de carieră.

Dacă încă îți pui întrebarea “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “, proiectului Ora de carieră este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic sau online, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din toată țara!

 

EXPERȚII LEADERS

TESTIMONIALE

Ce spun participanții ODC

ediții următoare

ÎNSCRIE-TE

partener fondator

Din 2020 Lidl și-a asumat rolul de Partener Fondator și susține în mod direct 18 ediții pe an.

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil.

parteneri 

Echipa Smartwrap susține ediția Ora de Carieră Râșnov și Zărnești.

Smart Wrap are ca misiune să ofere companiilor soluții personalizate
de ambalaje flexibile, inovatoare, care să integreze cele 4 criterii esențiale de performanță: economic, eficient, ecosustenabil și easy to apply. Construim parteneriate strategice sustenabile pe termen lung cu furnizorii și clienții și educăm permanent piața pentru progres.
Compania are o platforma de productie folii de ambalare termocontractabile
in Rasnov si multiple puncte de distributie : Rasnov , Bucuresti , Buhusi, Craiova si Timisoara.

Suntem prima companie care ofera gama de folii The SmartGreen , folie ecosustenabila produsa din trestie de zahar.

Valorile pe care s-a clădit acestă companie sunt: Adevărul, onestitatea, corectitudinea , respectul față de parteneri și colegi. Astăzi suntem printre principalii furnizori și producători de ambalaje flexibile
din Romănia și promotorii noilor tendințe în acest domeniu prin pionerat si
transfer de know-how catre clienti .

Ediția de Ora de Carieră dedicată liceenilor din Brașov și Reșița sunt desfășurate împreună cu prietenii de la Nhood România.

Ediția de Ora de Carieră dedicată liceenilor din Cernavodă, București și Pitești a fost realizată împreună cu Nuclearelectrica, singurul producator de energie din surse nucleare din Romania. Ei au două sucursale:

Centrala Nuclearoelectrica Cernavoda, cu sediul in Cernavoda, care asigura operarea celor doua unitati nucleare functionale, fiecare avand o putere instalata de circa 700 MW;

Fabrica de Combustibil Nuclear Pitesti, care produce fasciculele de combustibil nuclear necesare operarii centralei de la Cernavoda.

Cu cele 2 unitati aflate in functiune, Nuclearelectrica asigura aproximativ 18% din necesarul de consum de electricitate al Romaniei. Altfel spus, 1 din 5 becuri din Romania este aprins de energie nucleara. 

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor.

Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane, facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

facem echipă cu

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

alexandra@leaders.ro

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©