Orientare
Vocațională

Lider de comunitate

Găsește-ți direcția de carieră meditat gratuit de profii care fac asta de 24 de ani

Toți îți spun să „O să îți găsești și tu ceva să-ți placă!”, însă care e primul pas pe care trebuie să îl faci în această căutare? Dar al doilea?

„Profii” pe care îi vei întâlni la Ora de Carieră sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în această călătorie, să îți asculte opiniile și să îți analizeze pasiunile și obiceiurile, pentru ca la final tu să ai toate concluziile necesare și a spune „Asta vreau să fac!”.

PROFILUL PARTICIPANTULUI ORA DE CARIERĂ

Dacă întrebările „Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?” sau „Ce voi face în viitor?” apar în mintea ta, însă drumul către răspuns e neclar, sesiunile proiectului Ora de Carieră sunt pasul pe care trebuie să îl faci pentru a găsi răspunsurile.

Sesiunile sunt gratuite, și se vor desfășura fizic, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din Sibiu.

ETAPELE PARTICIPĂRII
LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

Prima etapă este înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine.

WORKSHOP

CARE SUNT
OPȚIUNILE MELE?

În această etapă, alături de un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele chestionarului vocațional și vom discuta despre direcțiile tale în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 4H.

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

Odată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și licența de completare face parte din bursa de participant.

CEILALȚI
CUM AU REUȘIT?

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de Biblioteca Vie, mai exact 3 ore în care ai ocazia să interacționezi cu specialiști din diverse domenii de activitate, profesioniști a căror experiență te vor ajuta să faci mai rapid primii pași spre cariera dorită. Durată eveniment: 3H.

WORKSHOP

CUM DECID

În această etapă vei descoperi care sunt erorile de gândire, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și vei realiza o proiecție în viitor. Durată workshop: 4H.

LEADERS EXPLORE©
Înainte de a discuta despre modul de funcționare ești cu un pas mai aproape de selecția în LEADERS Explore© – programul de leadership unde înveți să îți faci potențialul remarcat.

ETAPELE PARTICIPĂRII
LA ORA DE CARIERĂ

Găsește-ți direcția de carieră meditat gratuit de profii care fac asta de 23 de ani

Toți îți spun să „îți găsești și tu ceva să-ți placă”, însă care e primul pas pe care trebuie să îl faci în această căutare? Dar al doilea?

”Profii” pe care îi vei întâlni la Ora de Carieră sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în această călătorie, să îți asculte opiniile și să îți analizeze pasiunile și obiceiurile, pentru ca la final tu să ai toate concluziile necesare și a spune „asta vreau să fac!”.

PROFILUL PARTICIPANTULUI ORA DE CARIERĂ

Dacă întrebările “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “ apar în mintea ta, însă drumul către răspuns e neclar, sesiunile proiectului Ora de carieră sunt pasul pe care trebuie să îl faci pentru a găsi răspunsurile.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din Bistrița, Arad și Pitești.

Ești profesor și vrei să aduci Ora de Carieră în liceul tău?
Sună acum la 0723 250 356

Trainerii LEADERS

CE SPUN COLEGII TĂI
Gânduri din rândul celor peste 3000 de elevi participanți

ÎNSCRIE-TE

în maximum 10 minute

LIDER DE COMUNITATE

GLS România este firma de coletările care oferă expedieri, livrări expres în România şi livrări internaţionale. Calitatea serviciilor este principala calitate a GLS România.
 
“La GLS România, credem că fiecare colet livrat este o legătură nouă cu comunitatea noastră. Ne dorim să nu fim doar o firmă de coletărie, ci un partener autentic în creșterea și dezvoltarea locurilor în care activăm.
 
Considerăm că fiecare gest contează, de aceea investim în comunitatea noastră. De la inițiative care sprijină mediul înconjurător și până la proiecte locale care încurajează educația și solidaritatea, ne dorim să contribuim la un viitor mai strălucitor pentru noi toți.
 
Succesul GLS România se măsoară și prin impactul pozitiv pe care îl avem asupra comunității și a mediului înconjurător.  Suntem recunoscători că facem parte din această călătorie alături de fundația Leaders și suntem hotărâți să continuăm angajamentul față de comunitate.” a declarat Diana Pană, Marketing Coordinator.
valori-leoni data-lazy-srcset=

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.