SCROLL TO        

Orientare Vocațională

Facem echipă cu

sageata_partener

Ești elev de liceu, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

De 22 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit.

ETAPELE PARTICIPĂRII

LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

prima etapă este bineînțeles înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine, locurile fiind limitate.

 

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

îndată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și face parte din bursa de participant.

WORKSHOP –  CUM DECID

în această etapă vom descoperi împreună care sunt valorile tale personale, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. Durată workshop: 4H.

WORKSHOP – CARE SUNT OPȚIUNILE MELE? 

în această etapă ne vom întâlni cu toții pe Zoom, unde împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele instrumentului psihometric și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 4H.

BIBLIOTECA VIE

ultima etapă a proiectului este reprezentată de biblioteca umană, mai exact 2 ore în care ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită. Durată workshop: 4H.

LEADERS EXPLORE

ești cu un pas mai aproape de selecția la LEADERS Explore. 

ce este ora de carieră?

PROFILUL PARTICIPANTULUI

ORA DE CARIERĂ

Fundația LEADERS împreună cu Fundația Bosch România au pregătit pentru tine 3 ediții ale proiectului Ora de Carieră, dedicat descoperirii vocației tale și explorării oportunităților de carieră.

Dacă încă îți pui întrebarea “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “, proiectul Ora de carieră este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura 100% în fizic, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor din Pitești, Arad și Bistrița.

 

EXPERȚII LEADERS

TESTIMONIALE

Ce spun participanții ODC

agenda ediției

30 septembrie

10:00 – 14:00

WORKSHOP Cum decid?

În această etapă vom descoperi împreună care sunt valorile tale personale, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. Durată workshop: 4H.

1 octombrie

10:00 – 14:00

WORKSHOP Care sunt opțiunile mele?

În această etapă, împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele instrumentului psihometric și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 4H.

2 octombrie

10:00 – 14:00

Biblioteca Vie

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de biblioteca umană, mai exact 24ore în care ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită.

ÎNSCRIE-TE

în maximum 10 minute

partener

LEONI este un furnizor global german de produse, soluții și servicii pentru gestionarea energiei și a datelor în industria auto. Lanțul valoric variază de la cabluri standardizate și speciale până la sisteme de cablaj extrem de complexe și componentele aferente, de la dezvoltare până la producție. Ca partener de inovație cu o expertiză distinctă în dezvoltare și sisteme, LEONI susține clienții săi pe calea către concepte de mobilitate tot mai durabile și conectate, de la conducerea autonomă la soluții alternative, precum și la sistemele de încărcare. În acest sens, LEONI dezvoltă soluții de cablaje de generație următoare și sisteme de cabluri care reduc complexitatea și permit niveluri mai ridicate de automatizare, de exemplu prin arhitectura zonală. Grupul de companii listat pe piață are aproximativ 100.000 de angajați în 28 de țări și a generat vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro în 2021.
Despre LEONI România
Grupul LEONI este prezent în România din 1999, având aproape 12.000 de angajați (mai mult de 10% din forța de muncă globală a grupului), trei fabrici principale (în Arad, Bistrița și Pitești) și alți câțiva sateliți de producție.

 

valori-leoni data-lazy-srcset=

cu sprijinul 

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor.

Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane, facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©