Orientare
Vocațională

Lider de comunitate

Găsește-ți direcția de carieră meditat gratuit de profii care fac asta de 23 de ani

Toți îți spun să „O să îți găsești și tu ceva să-ți placă!”, însă care e primul pas pe care trebuie să îl faci în această căutare? Dar al doilea?

„Profii” pe care îi vei întâlni la Ora de Carieră sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în această călătorie, să îți asculte opiniile și să îți analizeze pasiunile și obiceiurile, pentru ca la final tu să ai toate concluziile necesare și a spune „Asta vreau să fac!”.

PROFILUL PARTICIPANTULUI ORA DE CARIERĂ

Dacă întrebările „Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?” sau „Ce voi face în viitor?” apar în mintea ta, însă drumul către răspuns e neclar, sesiunile proiectului Ora de Carieră sunt pasul pe care trebuie să îl faci pentru a găsi răspunsurile.

Sesiunile sunt gratuite, și se vor desfășura fizic, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din Bistrița, Pitești și Arad.

ETAPELE PARTICIPĂRII
LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

Prima etapă este înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine.

WORKSHOP

CARE SUNT
OPȚIUNILE MELE?

În această etapă, alături de un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele chestionarului vocațional și vom discuta despre direcțiile tale în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 4H.

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

Odată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și licența de completare face parte din bursa de participant.

CEILALȚI
CUM AU REUȘIT?

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de Biblioteca Vie, mai exact 3 ore în care ai ocazia să interacționezi cu specialiști din diverse domenii de activitate, profesioniști a căror experiență te vor ajuta să faci mai rapid primii pași spre cariera dorită. Durată eveniment: 3H.

WORKSHOP

CUM DECID

În această etapă vei descoperi care sunt erorile de gândire, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și vei realiza o proiecție în viitor. Durată workshop: 4H.

LEADERS EXPLORE©
Înainte de a discuta despre modul de funcționare ești cu un pas mai aproape de selecția în LEADERS Explore© – programul de leadership unde înveți să îți faci potențialul remarcat.

ETAPELE PARTICIPĂRII
LA ORA DE CARIERĂ

Găsește-ți direcția de carieră meditat gratuit de profii care fac asta de 23 de ani

Toți îți spun să „îți găsești și tu ceva să-ți placă”, însă care e primul pas pe care trebuie să îl faci în această căutare? Dar al doilea?

”Profii” pe care îi vei întâlni la Ora de Carieră sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în această călătorie, să îți asculte opiniile și să îți analizeze pasiunile și obiceiurile, pentru ca la final tu să ai toate concluziile necesare și a spune „asta vreau să fac!”.

PROFILUL PARTICIPANTULUI ORA DE CARIERĂ

Dacă întrebările “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “ apar în mintea ta, însă drumul către răspuns e neclar, sesiunile proiectului Ora de carieră sunt pasul pe care trebuie să îl faci pentru a găsi răspunsurile.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din Bistrița, Arad și Pitești.

Ești profesor și vrei să aduci Ora de Carieră în liceul tău?
Sună acum la 0723 250 356

Trainerii LEADERS

CE SPUN COLEGII TĂI
Gânduri din rândul celor peste 3000 de elevi participanți

ÎNSCRIE-TE

în maximum 10 minute

LIDER DE COMUNITATE

Edițiile Ora de Carieră dedicate elevilor din Bistrița, Arad și Pitești sunt desfășurată împreună cu prietenii de la LEONI România.

LEONI este un furnizor global german de produse, soluții și servicii pentru gestionarea energiei și a datelor în industria auto. Lanțul valoric variază de la cabluri standardizate și speciale până la sisteme de cablaj extrem de complexe și componentele aferente, de la dezvoltare până la producție. Ca partener de inovație cu o expertiză distinctă în dezvoltare și sisteme, LEONI susține clienții săi pe calea către concepte de mobilitate tot mai durabile și conectate, de la conducerea autonomă la soluții alternative, precum și la sistemele de încărcare. În acest sens, LEONI dezvoltă soluții de cablaje de generație următoare și sisteme de cabluri care reduc complexitatea și permit niveluri mai ridicate de automatizare, de exemplu prin arhitectura zonală. Grupul de companii listat pe piață are aproximativ 100.000 de angajați în 28 de țări și a generat vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro în 2021.

Despre LEONI România

Grupul LEONI este prezent în România din 1999, având aproape 12.000 de angajați (mai mult de 10% din forța de muncă globală a grupului), trei fabrici principale (în Arad, Bistrița și Pitești) și alți câțiva sateliți de producție.

 

valori-leoni data-lazy-srcset=

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356