fbpx

Fundament
pentru leadership

Ce știm
să facem?

De 23 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit. Găsești mai multe despre modelul nostru de leadership aici.

Astfel, orientarea în carieră a fost un instrument nelipsit din cadrul programelor noastre de leadership din ultimii 10 ani și am avut șansa să lucrăm cu mai bine de 8000 de tineri, în principal elevi de liceu sau studenți. 

Am luat toată experiența noastră și am cristalizat-o într-un într-un proces de orientare în carieră, prin care să facilităm cunoașterea și descoperirea de sine.

Profilul participantului
Orientare în carieră

oricând între vârsta de 14 și 29 de ani. Te putem ajuta fie că acum începi să explorezi oportunitățile, sau ai prea multe opțiuni și nu te poți decide, sau chiar și atunci când crezi că ai ales un parcurs de carieră nepotrivit.
Zona geografică unde te afli nu este importantă. Ne vedem fizic la sediul nostru din București sau ne conectăm prin intermediul Zoom sau Google Hangouts Meet și vei avea parte de cea mai bună calitate a interacțiunii.

Beneficiile consilierii 
Expertul nostru

Elena Pâslaru Hubati
Leadership Trainer & Curriculum Designer

Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Este consilier vocațional autorizat ANC și utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS), absolvent al masterului de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) din cadrul Universității București.

PROGRAMEAZĂ
O SESIUNE

Fizică sau online, pentru tine, grupul tău de prieteni sau
organizația ta. Primul pas este sa ne trimiți un mesaj prin
intermediul formularului de mai jos.

PENTRU SESIUNILE INDIVIDUALE

SESIUNILE DE GRUP

Putem organiza și sesiuni de grup cu până la 12 participanți.
Dacă aceasta este opțiunea pe care o dorești te rugăm să ne
 spui mai multe despre dinamica grupului tău.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Ne conectăm online. Pentru conectare vom folosi Zoom sau Google Hangouts Meet. Poți utilza un cont gratuit pentru a accesa aceste aplicații.

Utilizăm Great People Inside – Interests.

Dacă vei considera utile mai multe întâlniri, decât ai esimat inițial, putem oricând să facem upgrade. Nu este necesar să achiziționezi un alt pachet de consiliere.

Sesiunile sunt individuale, dar cu voi parinții ne putem calibra în sesiunea de cunoaștere într-o discuție de 30 minute.

După ce vom procesa înscrierea ta, îți vom trimite factura fiscală. Poți efectua plata cu cardul, ordin de plată online sau PayPal.

Avem experiență de lucru cu licee teoretice sau tehnice, publice sau private, din toată țara, așadar răspunsul este unul pozitiv. Te rugăm să ne trimiți mai multe informații despre grupul care îți dorești să lucrăm.

Bineînțeles! Chiar vom contribui la cadoul tău și te vom ajuta cu un voucher personalizat.

CUM mă înscriu?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

ÎNSCRIERE

Completezi formularul de mai jos, iar noi îți scriem în scurt cu opțiunile de zile și ore pentru prima ta întâlnire. 

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ne punem de acord semnăm electronic contractul de participare și îți trimitem factura fiscală pe care o poți achita prin ordin de plată, cu cardul sau PayPal.  

  • Hidden

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.