0
8000

TINERI CONSILIAȚI

2
3

ETAPE

17
60

MINUTE/ SESIUNE 1 LA 1

CE ȘTIM SĂ FACEM?

De 20 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit. Găsești mai multe despre modelul nostru de leadership aici.

Astfel, orientarea în carieră a fost un instrument nelipsit din cadrul programelor noastre de leadership din ultimii 10 ani și am avut șansa să lucrăm cu mai bine de 8000 de tineri, în principal elevi de liceu sau studenți. 

Am luat toată experiența noastră și am cristalizat-o într-un într-un proces de orientare în carieră, prin care să facilităm cunoașterea și descoperirea de sine.

ESTE PENTRU TINE?

Sesiunile noastre de consiliere îți pot fi potrivite oricând între vârsta de 14 și 29 de ani. Te putem ajuta fie că acum începi să explorezi oportunitățile, sau ai prea multe opțiuni și nu te poți decide, sau chiar și atunci când crezi că ai ales un parcurs de carieră nepotrivit.

Zona geografică unde te afli nu este importantă. Ne conectăm prin intermediul Zoom sau Google Hangouts Meet și vei avea parte de cea mai bună calitate a interacțiunii.

BENEFICIILE CONSILIERII

Atribute de personalitate/ experiențe

Te vei evalua pe tine, cu plusuri și minusuri, plecând de la experiența concretă și de la convingerile tale despre hobby-uri, job, carieră sau vocație.

Îți vei contura interesele vocaționale și trăsăturilor de personalitate prezente și te vei înțelege mai bine.
Îți vei observa, descoperi și pune la treabă punctele forte și vei învăța să gestionezi și să profiți de punctele slabe

Profil de leadership

Vei descoperi care sunt atributele tale de leadership prezente și vei alege pe cele la care urmează să le îmbunătățești.

Vei identifica care sunt mediile și spațiile în care poți prospera ca viitor lider

Planul vocațional

Vei alege alături de specialistul nostru direcțiile de viitor cele mai potrivite pe profilul tău de personalitate, pe care le vei analiza obiectiv/ subiectiv.

Îți vei formula propriul plan de viitor!

Vei stabili care sunt aspectele în care vei investi energia ta în următoarea perioadă.

Vei dobândi încredere, claritate și entuziasm în viitorul tău!

Abilități

de interpretare a pieței muncii și de evaluare a oportunităților.

Expertul nostru

Elena Pâslaru-Hubati

Trainer și specialist orientare în carieră


Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, consilier vocațional autorizat ANC și utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS), absolvent al masterului de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) din cadrul Universității București.

80%

Dintre participanții programelor Leaders adresate elevilor de liceu afirmă că am contribuit semnificativ la decizia lor cu privire la cariera aleasă.

ETAPE

#1 VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

Vom avea o discuție individuală de o oră inițială fiindcă vrem să aflăm mai multe despre aspirațiile tale și nevoile pe care le ai în acest moment. Dacă va fi nevoie putem să ne întâlnim și cu părinții tai preț de 30 de minute.

#2 Instrumentul psihometric

Vei primi un link cu chestionarul vocațional și va trebui să alegi afirmația care ți se potrivește. Durata aproximativă este de 60 de minute. Chestionarul este în limba româna.

#3 INTERPRETAREA

Ne vedem online sau fizic (dacă este posibil) în cadrul a două sesiuni cu o durată de 60 de minute pentru sesiunea de interpretare a chestionarului și de consiliere vocațională.

Prima sesiune are scopul de interpretare a testelor, iar cealaltă întâlnire este una de concluzionare și stabilirea unui plan de lucru de carieră.

#4 SESIUNILE EXTRA

Dacă vei avea nevoie de extra ajutor cu planul tău de carieră îți rămânem cu drag la dispoziție. Ne putem vedea încă două sesiuni a câte o oră.

Metoda de lucru

Ne vedem prin intermediul Zoom sau Google Hagouts Meet ne putem vedea și fizic (atunci când realitatea o va permite).

PACHETE DE CONSILIERE

DISCOVER

290RON

 • 2 întâlniri de o oră
 • Testul vocațional
 • Interpretarea testului
 • Luarea deciziei

READY

420RON

 • 3 întâlniri de o oră
 • Testul vocațional
 • Interpretarea testului
 • Planul de carieră

EXTRA

650RON

 • 5 întâlniri de o oră
 • Testul vocațional
 • Interpretarea testului
 • Planul de carieră

SESIUNILE DE GRUP

Puterm organiza și sesiuni de grup cu până la 12 participanți. Dacă aceasta este opțiunea pe care o dorești te rugăm să ne spui mai multe despre dinamica grupului tău.

PRIMUL PAS ESTE SĂ NE TRIMIȚI UN MESAJ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Unde se desfășoară programul?

  Ne conectăm online. Pentru conectare vom folosi Zoom sau Google Hangouts Meet. Poți utilza un cont gratuit pentru a accesa aceste aplicații.

 • Ce instrument folosiți?

  Utilizăm Great People Inside – Interests.

 • Am nevoie de mai multe ore de consiliere. Trebuie să iau un alt pachet?

  Dacă vei considera utile mai multe întâlniri, decât ai esimat inițial, putem oricând să facem upgrade. Nu este necesar să achiziționezi un alt pachet de consiliere.

 • Sunt părinte. Pot participa la sesiunile de consiliere ale fiicei/ fiului meu?

  Sesiunile sunt individuale, dar cu voi parinții ne putem calibra în sesiunea de cunoaștere într-o discuție de 30 minute.

 • Cum plătesc?

  După ce vom procesa înscrierea ta, îți vom trimite factura fiscală. Poți efectua plata cu cardul, ordin de plată online sau PayPal.

 • Sunt director sau consilier educațional. Puteți implementa programul la nivel de școala?

  Avem experiență de lucru cu licee teoretice sau tehnice, publice sau private, din toată țara, așadar răspunsul este unul pozitiv. Te rugăm să ne trimiți mai multe informații despre grupul care îți dorești să lucrăm.

 • Vreau să cumpăr serviciul cadou pentru cineva. Se poate?

  Bineînțeles! Chiar vom contribui la cadoul tău și te vom ajuta cu un voucher personalizat.

CONTACT

Încă ai întrebări? Vom fi bucuroși să îți răspundem. Scrie-ne un email la adresa office@leaders.ro.

Română
X
X
X