„Pretutindeni, dar conectați!” este un proiect realizat de Fundația LEADERS cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Ne-am propus să aducem împreună online peste 500 de tineri români din toate colțurile lumii pentru un program de leadership cu 8 sesiuni complexe și interactive!

logo-DPRP-v14 (1)

?

Pretutindeni, dar conectați. Cu multe idei, dar fără instrumente pentru a le duce în concret. Am pus in acelasi loc cele mai de succes workshop-uri LEADERS din zonele de leadership & business pentru a ajuta tinerii români din diaspora să își transforme ideile în realitate și să-și conducă echipele cu sens, într-un mod autentic și eficient.

Hai să ne conectăm și să creștem împreună!.

SESIUNI

EXPERIENȚA TA în #hashtags

#Online #Leadership #Autocunoastere #Autenticitate #ValoriPersonale #StiluriDeComunicare #RoluriInEchipa #BrandingPersonal #DigitalMarketing #BusinessModelCanvas #Inspiratie #International #8sesiuni #560participanti #YoungLeaders  #NextGeneration

TIMP RĂMAS PÂNĂ LA URMĂTOAREA SESIUNE

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Aneta Bogdan

Managing Partner - Brandient


Aneta Bogdan a cofondat Brandient în 2002, alături de Mihai Bogdan și Cristian ”Kit” Paul. ”Semnătura” ei se află pe mai mult de 100 de noi branduri. Brandient este recunoscută ca una dintre cele mai bune companii globale de branding și este sfătuitor de încredere pentru aproape toți marii antreprenori români.

Marius Bostan

Iniţiator RePatriot


Marius Bostan a inițiat mai multe companii, este un investitor în serie și pe piața de capital, are o mare experiență managerială, ca membru în diverse consilii de administrare ale unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit. A fost în boardul Fondului Roman de Dezvoltare Socială, fondator și Președinte al FNTM, co-fondator al VMB Partners pionier al obligațiunilor municipale și a adus prin aportul său finanţare inteligentă pentru dezvoltare, care a adus economii importante la bugetele locale. A condus mai multe proiecte care au promovat cultura de afaceri modernă în România și este implicat în mai multe proiecte civice. Marius Bostan este membru al Romanian Business Leaders și este iniţiatorul proiectului RePatriot.

Corneliu Bodea

Fondator Adrem Invest


Corneliu Bodea este acționar al grupului internațional de companii ABBC și CEO al Adrem. Brand cu o istorie de peste 25 de ani pe piața din România, Adrem include companii cu activitate în domeniul energetic. Din 2014, Corneliu Bodea deține și poziția de Președinte al Centrului Român al Energiei (CRE). Din 2016 este membru al Board of Advisors al Fundației Leaders.

Peter Barta

Fondator The Long Run


Peter Barta acționează în calitate mentor de afaceri pentru mai multe start-up și servește la bordul unei instituții de microfinanțare. A urmat școli top cum ar fi Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management, INSEAD sau Harvard Business School.

Peter este fondator The Long Run, program de educație și formare antreprenorială, o comunitate cu ajutorul căreia viitorul antreprenor să găsească răspuns la întrebări și soluții la provocările pe care le are.

Ovidiu Bujorean

CEO of OviBees Ventures, Co-founder of Venture Frontier Central America


Ovidiu founded OviBees as a venture accelerator company specialized in globalizing most promising early stage tech companies.

Ilie Gageatu

Trainer LEADERS. Head of Sales, Mars


Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. În prezent, deține funcția de Head of Sales în cadrul Mars și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Mădălina Popa

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Elena Pâslaru-Hubati

Trainer LEADERS


Elena are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră.

Victor Țăpeanu

Co-fondator, Cuibul Artiștilor


Victor Tapeanu este actor, regizor si fondatorul Cuibul Artistilor, o platformă artistică
tânără, născută în urma cu 5 ani, care a devenit rapid cel mai puternic
manifest cultural din Romania.

Adriana Petre

trainer LEADERS


Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers International timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support si project management. Ulterior a pus bazele a cinci business-uri proprii.

Robert Țopârlea

Trainer LEADERS. Digital&PPC Partner, KAT Agency


Este digital marketer de peste 4 ani, adunând în portofoliul său peste 20 de afaceri marketate online. Partener în cadrul KAT Agency, agenție full-service de marketing și branding online, Robert se împarte în fiecare zi între marketing-ul digital și project management în domeniul educației în leadership. A coordonat echipe în 5 organizații non-profit și a implementat programe și evenimente ce au ajuns la peste 5000 de beneficiari direcți. Robert facilitează sesiunea Digital Marketing pentru startup-uri

Vadim Toader

CEO Proportunity


Vadim Toader și Ștefan Boronea au pus bazele Proportunity în 2016, start-up fintech ce folosește inteligența artificială ca să acorde împrumuturi londonezilor pentru a-și cumpăra locuințe. Proportunity a fost fondat la Londra și funcționează ca un IFN autorizat de autoritățile britanice și acordă credite pe baza unor algoritmi.

ÎNSCRIE-TE!

 • Poți să optezi pentru toate sesiunile sau doar pentru o parte dintre ele.
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Confirm ca pe perioada ultimelor 12 luni nu am fost prezent/ă fizic în Romania mai mult de 183 de zile (*excepție zilele intre perioada 16.03.-17.06.2020)

  Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maine sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Daca vei primi una dintre certificarile LEADERS - Explore, Experience, Challenge sau LEADERS 101 - vei ramane in baza noastra de date si te vom notifica de cateva ori pe an despre initiativele noastre care corespund profilului tau.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla online?

  Da! Pretutindeni dar conectati – se se întâmplă în mediul online. Vom folosi Zoom ca tool de conectivitate.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe finanțării oferite de Secretariatului General al Guvernului – Departamentul
  pentru Românii de Pretutindeni.

 • În ce țări/orașe trebuie să studiez sau să locuiesc pentru a fi eligibil?

  Acest program este adresat românilor rezidenți în orice țară din lume, mai puțin România și Republica Moldova. De asemenea, ne adresăm și celor care au trăit cel puțin 183 de zile în ultimele 12 luni în alte țări și momentan sunt în România.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, programul se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Poți opta pentru participarea doar la sesiunile de interes pentru tine. Totuși îți recomandăm să optezi pentru întreaga exeriență.

 • De ce capabilități tehnice am nevoie?

  Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop ar fi de preferat, dar și un telefon mobil 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicația Zoom sau Google Hangouts Meet. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să îți comunicăm cu maximum o zi inainte de fiecare sesiune linkul de Zoom pe care ne vom întâlni. Îți recomandăm să îți pui deja in calendar sesiunile.

 • Pe ce fus orar ne vedem?

  Orele sesiunilor sunt pe fusul României. EEST.

PARTENERI MEDIA

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Română
X
X
X