> 2h de învățare experiențială
> Antreprenori & manageri
> lecții de leadership implementabile imediat 

incubatorul de echipe

LEADERSHIP PE CAIAC

Demo LEADERS Challenge – „Incubatorul de echipe” a fost creat pentru ca tu să experimentezi gratuit timp de două ore o felie de învățare experiențială din programul nostru dedicat liderilor aflați la început de drum care vor să-și șlefuiască abilitățile de leadership.

Dacă încă ai dificultatea de a te simți ca peștele în apă în rol de leadership, uneori te mai simți ca un impostor, nu reușești să îi mobilizezi pe colegi să facă schimbări și alte dificultăți ce țin de people leadership sau self-leadership, te așteptăm să intri în simularea de leadership alături de lideri cu provocări similare.

ESTE PENTRU TINE?

Participantul Leaders Challenge este antreprenor sau manager, are între 1 și 5 ani experiență de leadership și are sub îndrumare minimum 3 oameni. 

În trecut a performat ca profesionist și acum trebuie să poată da mai departe know-how-ul propriu către echipă, să dezvolte și să delege procese de lucru și să își formeze o viziune de ansamblu care să îi faciliteze gândirea în termeni strategici a parcursului: personal, la nivel de echipă, precum și la nivel de organizație.

agenda

LEADERSHIP PE CAIAC – 25 MARTIE, 12:00-14:00.

📍PARCUL REGELE MIHAI I

  • Cunoști colegii participanți la eveniment și povestiți despre provocările voastre de leadership
  • Se formează echipele – echipajele de caiac
  • Organizare logistică & siguranță

Experiența face diferența: alături de colegul de barcă, începeți navigarea pe lacul Herăstrău și completați obiectivele exercițiului de leadership.

  • Analizarea teatrului interior – lecții de leadership personal
  • Analizarea teatrului exterior – lecții de leadership de echipă
  • Transpunerea în dinamica echipei tale
  • Structura programului
  • Profilul participantului
  • Competențe de leadership antrenate

APLICĂ pentru un loc în incubator

Completează formularul de mai jos si vom reveni către tine cu un răspuns în maxim 24h

"*" indicates required fields

1Termeni și condiții
2Date personale
3Echipa ta
4Provocările de leadership prezente
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor*

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0730 204 288

whatsapp

challenge ESTE AL treilea PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©