Primul nivel în parcursul LEADERS. Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Deschidem înscrierile în:

Certificare Explore pentru liceeni

Programul LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 19 ani în care peste 8000 de absolvenți liceeni din peste 70 de comunități și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi. Programul este centrat pe competențe și îți răspunde la întrebările esențiale. Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește? La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

Puncte cheie

Traseul este intens și interactiv, cu următoarele opriri:

Ateliere care te scot din zona de confort

Orientare în carieră sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Proiecte adevărate despre impactul tău în comunitate

Agenda LEADERS Explore

Acesta este format din 4 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 8 zile de pregătire intensivă și super interesantă, de-a lungul celor 6 luni de program!

SESIUNEA 1

Jocul de-a cunoașterea. Pentru a face performanță, trebuie să te cunoști mai întâi pe tine, apoi pe cei din jurul tău. Iar stilurile de comunicare (DISC) sunt esențiale! Aici le înveți.

SESIUNEA 2

Jocul de-a comunitatea: orașul fictiv. Pentru a putea modela o comunitate, trebuie să știi care sunt rolurile de decizie și de acțiune, care sunt nevoile și soluțiile contextuale. Aici le exersezi.

SESIUNEA 3

Jocul de-a feedback-ul. Analizarea deciziilor din primele două sesiuni și stabilirea obiectivelor SMART care să te ducă cu un pas mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani. Aici începi.

SESIUNEA 4

Jocul de-a audiența. Un lider trebuie să învețe să se descurce în public, să comunice persuasiv și argumentat în fața unei audiențe mari. Desigur, există tehnici și strategii de comunicare pentru asta. Aici le deprinzi.

Iată cum te înscrii!

1

ÎNSCRIERE ONLINE

ÎNSCRIERE ONLINE Completezi formularul de mai jos și primești imediat link cu formularul de aplicație.
2

PROCES DE SELECȚIE

Analizăm aplicația și te anunțăm dacă ai câștigat una din cele 25 de burse de participare din orașul tău.
3

PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi la cele 4 sesiuni de training de pe perioada unui an și primești atestatul Explore
4

Next: Leading Yourself

Next: Leading Yourself Îți poți continua procesul de formare participând la LEADERS Experience.

Galerie exploratori

Oameni care ne-au urmat

 • În sesiunea 3 din LEADERS Explore am trecut prin numeroase stări, de la fericire absolută la tristețe sau piele de găină, însă ca și sesiunile trecute, au fost niște zile pe care le-am petrecut în cel mai frumos mod posibil și care m-au ajutat să fiu mai sigură pe mine în privința carierei. Mulțumesc!
  Iulia Tempea
  Brașov
 • Programul a reprezentat un moment important în dezvoltarea mea personală, în special cea de-a doua sesiune a reprezentat un stimulent, m-a încărcat cu energie multă și entuziasm pentru noile proiecte care promit să schimbe aspecte importante ale comunității.
  Alina Dobrovăț
  Moinești
 • Pentru mine LEADERS a reprezentat metoda prin intermediul căreia mi-am dat seama de importanța înțelegerii într-o echipă de tineri care împart aceleași mentalități și ideologii atunci când vine vorba de o schimbare pe care aceștia încearcă să o facă în societate. De asemenea, acest program a contribuit și la una dintre cele mai importante decizii pe care un tânăr trebuie să le ia și anume alegerea carierei.
  Daniel Mihai Constantin
  Constanța
 • Niciodată nu am fost mai sigur de calitățile mele decât după sesiunea a 3-a din LEADERS Explore.
  Laurențiu Andoni
  Constanța
 • Leaders Explore a fost mai mult decât un proiect, a fost o călătorie, iar ca și orice călătorie a avut urcușuri și coborâșuri, dar diferența a fost că am parcurs-o împreună - împreună cu alți tineri dornici să se dezvolte, împreună cu un trainer care să ne dezvolte. Să înveți de multe ori nu este un proces plăcut în rândurile tinerilor, dar atunci când ți se oferă un mediu aproape perfect pentru a explora, procesul de învățare devine o plăcere și comunitatea din care faci parte spațiul potrivit pentru a acționa
  Daniel Micliuc
  Targu Mures
 • O activitate foarte interactiva cu tipuri diferite de persoane ce pot întruchipa viitori lideri, activități antrenante și oamenii dornici să învețe și să ne învețe.
  Sonia Cornea, elevă Constanța
 • Consider că LEADERS Explore mi-a șlefuit niște abilitați și a scos la iveală alte atuuri de care nu știam că există în mine, este un program excepțional și voi recomanda și mai departe, mulțumesc!
  Denis Costin Bîșcă, elev Moinești
 • În LEADERS Explore veți uita rapid ce greu v-a fost să realizați ceea ce v-ați propus, însă eu sper că ne vom revedea în laboratorul de chimie - într-un viitor în care toți să ne fi găsit catalizatorul.
  Isabelle Indig, elevă Oradea
 • LEADERS Explore a fost cea mai faină experiență de cunoaștere de sine pe care am trăit-o până acum.
  Ștefan Munteanu, elev Oradea
 • Cel mai important lucru pentru a reuși să-ți atingi obiectivele este autocunoașterea, controlul de sine și fără o experiență cum este cea de la LEADERS Explore nu cred că ai cum, în societatea și în zilele noastre să atingi acest absolut.
  Oana Veca, elevă Câmpulung-Muscel
 • Leaders Explore este o experiență unică, nu o neglija! O experiență care contribuie la șlefuirea caracterului tău și te îndrumă cu pași atenți spre un viitor perfect pentru tine.
  Ioana Mădălina Manole, elevă Câmpulung-Muscel

  Ei sunt trainerii care te vor ajuta să te descoperi!

  Mădălina Vîntu

  trainer LEADERS


  Este trainer LEADERS pe teme de leadership, comunicare, vânzări, gestionarea conflictului, a timpului, lucrul în echipă și resurse umane. Responsabilă cu dezvoltarea conținutului și a metodelor de predare, Mădălina a elaborat și publicat macro-analize sociale referitoare la adolescenții români: “Valorile adolescentului roman” și “Portret de lider”. În anul 2012, a fost cel mai tânăr membru ales al Consiliului Director al Camerei de Comerț Româno-Britanice. Mădălina este monitor ecvestru, dependentă de lectură și de nou.

  Elena Pâslaru Hubati

  trainer LEADERS


  Elena este trainer LEADERS, cu o experiență de 12 ani în cadrul organizației, timp în care a contribuit decisiv la designul și conținutul programelor noastre. Adoră meseria de “educator” al minților tinere și dornice de a a se cunoaște, susţinând cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking. Are experiență în comunicare, marketing și în facilitarea de conținut pe teme de leadership și este utilizator licențiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey. Pasiunile ei sunt educația, spiritualitatea, dansul contemporan și călătoriile. Interioare și prin lume.

  Beatrice Alexandrescu

  trainer LEADERS


  Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

  Adina Sandu

  trainer LEADERS


  Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Are acreditare în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

  Ilie Gageatu

  trainer LEADERS


  Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

  Adriana Petre

  trainer LEADERS


  Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support, project management. A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare eveimente private și corporate și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile.

  PREÎNSCRIE-TE PENTRU EDIȚIA 2020!

  Acesta este doar primul pas. Completează formularul de preînscriere, iar noi te vom anunța în momentul în care deschidem oficial înscrierile.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  SPONSORI

  ambasada-sua

  CU SPRIJINUL

  Întrebări frecvente

  Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

  • Programul presupune vreo taxă?

   Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare.

  • Ok, voi primi bursa sub formă de bani?

   Nu, bursa include toate costurile programului: cele 8 zile de training, materialele de training, consumabilele folosite la sesiune precum și
   asigurarea apei și prânzului în fiecare zi de curs!

  • Sunt clasa a XII-a dar programul se termină până să încep facultatea. Mă pot înscrie?

   Da, bineînțeles! Ai grijă să nu se suprapună sesiunea cu admiterea/ simularea la facultate! Găsești pe site-urile universităților informații privind aceste date.

  • Programul se va desfășura la mine în oraș?

   Da, programul se întâmplă într-o locație accesibilă de la tine din oraș.

  • Ok, dar nu locuiesc fix în orașul respectiv, ci într-o localitate din apropiere.

   Cât timp poți ajunge ușor la sesiune în weekend cu transportul în comun, este în regulă!

  • În orașul din ediția mea nu circulă transportul în comun duminica. Se vor ține sesiuni atunci?

   Nu, bineînțeles. Știm bine programul transportului în comun și am pus sesiunile astfel încât să ajungeți cu toții!

  • Vreau să mă înscriu dar nu am un calculator de pe care să mă înscriu. Cum procedez?

   Te poți înscrie și de pe telefon fără probleme!

  • Telefonul este prea vechi și nu merge nici așa.

   Roagă un coleg să te ajute sau scrie-ne la 0731 481 435 și te punem în contact cu un Ambasador din orașul tău!

  • Am descărcat acordul care trebuie semnat de părinți dar sunt plecați din țară. Cum procedez?

   Simplu! Le trimiți acordul pe WhatsApp sau îi rogi pe ei să îl descarce, să îl printeze și să îți trimită ție o poză semnată!

  • Am deja 18 ani, pot semna eu acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal?

   Da, bineînțeles! Doar dacă nu ai împlinit 18 ani trebuie semnat de un părinte/ tutore.

  • Am 17 ani și împlinesc 18 până la prima sesiune. Trebuie să semneze un părinte/ tutore acordul de prelucrare a datelor personale?

   Da, trebuie să ai 18 ani în momentul în care te înscrii efectiv.

  • M-am înscris. Ce urmează?

   Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

  • Există activități între sesiuni?

   Da, explorarea nu se rezumă doar la 8 zile de training, ci la 9 luni întregi de program!

  • Există vreo continuare după terminarea programului?

   Bineînțeles! Intri în comunitatea LEADERS, ai ocazia să faci parte din Echipa locală sau să devii Ambasador în orașul tău anul viitor sau, dacă intri la facultate, să aplici la unul dintre programele noastre pentru studenți!

  NEWSLETTER

  Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

  Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

  Română
  X
  X
  X