LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS. Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Termen limită pentru înscrieri

Zile
Ore
Minute
Secunde
APLICĂCertificare Explore pentru liceeni

Programul LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 17 ani în care peste 5000 de absolvenți liceeni din peste 60 de comunități și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi. Programul este centrat pe competențe și îți răspunde la întrebările esențiale. Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește? La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

KNOWING YOURSELF

LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Valori
Atitudini și comportamente
Interese
Empatie
Adaptabilitate
Stiluri de comunicare
Roluri în echipă
Plan de carieră

Puncte cheie

Programul Leaders Explore pentru liceeni înseamnă 125 de burse de participare pentru elevi din 5 localități din toată țara. Să devii explorator înseamnă autocunoaștere, inițiativă, încredere în sine, perspectivă empatică, responsabilitate personală, lucru în echipă, gândire în perspectivă. Intră și tu în comunitatea tinerilor de elită!

8 ZILE DE TRAINING INTENSIV

8 ZILE DE TRAINING INTENSIV

Traineri experimentați te sprijină în cea mai fascinantă călătorie: către tine însuți

ORIENTARE VOCAȚIONALĂ

ORIENTARE VOCAȚIONALĂ

Descoperi care-ți sunt atuurile și vei lua cele mai bune decizii în ceea ce privește viitorul tău

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

Înveți din experiența unor români remarcabili, lideri în domeniul în care tu visezi să ai o carieră.

PROIECT ÎN COMUNITATE

PROIECT ÎN COMUNITATE

LEADERS Explore te transformă în omul de acțiune care face lucrurile să se întâmple și e factor de schimbare

LEADERS Explore în trei pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de mai jos și primești imediat link cu formularul de aplicație.

2

PROCES DE SELECȚIE

Analizăm aplicația și te anunțăm dacă ai câștigat una din cele 25 de burse de participare din orașul tău.

3

PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi la cele 4 sesiuni de training de pe perioada unui an și primești atestatul Explore.

Next: Leading Yourself

Îți poți continua procesul de formare participând la LEADERS Experience.

PARCURS

SESIUNEA 1

LUMEA TA

 • Bun venit în lumea ta
 • Descoperi universul tău
 • Te cunoști pe tine
 • Îi cunoști pe ceilalți
 • Vă conectați prin joc
 • Găsești limbajul comun de comunicare

SESIUNEA 2

VIITORUL TĂU

 • Descoperi busola interioară
 • Înțelegi comportamente și decizii
 • Vezi invizibilul din ceilalți
 • Găsești locurile în care te pui în valoare
 • Înțelegi cum ar putea arăta viitorul tău

SESIUNEA 3

ROLUL TĂU

 • Găsește cel mai potrivit rol
 • Înveți cum funcționează o echipă
 • Descoperi viziunea comună a echipei tale
 • Cunoști oameni cu influență în comunitatea ta
 • Creezi oportunități pentru ceilalți

SESIUNEA 4

EXPLORATOR

 • Întâlnești exemple reale de lideri
 • Demonstrezi comunității cine ești tu
 • Deschizi calea următorilor exploratori
 • Primești prima certificare de leadership
 • ..........începi să explorezi lumea.

TRAINERI LEADERS

Adelina Maria

trainer LEADERS

Adelina Maria

Este trainer în leadership, comunicare și project management și fondator a două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei: îi plac călătoriile, cafeaua și inovațiile culinare. În programele pe care le concepe, provoacă participanții să își depășească limitele și concepe activități experiențiale, reale. Adelina deține certificarea în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). În anul 2015, Adelina a fost inclusă în topul Forbes 30 sub 30.

Adina Sandu

trainer LEADERS

Adina Sandu

Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Are acreditare în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Beatrice Alexandrescu

trainer LEADERS

Beatrice Alexandrescu

Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Elena Pâslaru

trainer LEADERS

Elena Pâslaru

Elena este trainer LEADERS, cu o experiență de 12 ani în cadrul organizației, timp în care a contribuit decisiv la designul și conținutul programelor noastre. Adoră meseria de “educator” al minților tinere și dornice de a a se cunoaște, susţinând  cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking. Are experiență în comunicare, marketing și în facilitarea de conținut pe teme de leadership și este utilizator licențiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey. Pasiunile ei sunt educația, spiritualitatea, dansul contemporan și călătoriile. Interioare și prin lume.

 

Mădălina Vîntu

trainer LEADERS

Mădălina Vîntu

Este trainer LEADERS pe teme de leadership, comunicare, vânzări, gestionarea conflictului, a timpului, lucrul în echipă și resurse umane. Responsabilă cu dezvoltarea conținutului și a metodelor de predare, Mădălina a elaborat și publicat macro-analize sociale referitoare la adolescenții români: “Valorile adolescentului roman” și “Portret de lider”. În anul 2012, a fost cel mai tânăr membru ales al Consiliului Director al Camerei de Comerț Româno-Britanice. Mădălina este monitor ecvestru, dependentă de lectură și de nou.

Adriana Petre

trainer LEADERS

Adriana Petre

Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support, project management. A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare eveimente private și corporate și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile. A predat, voluntar, timp de un an, matematică unor puști de gimnaziu într-un cartier defavorizat din București și, de trei ani, este parte a trupei de teatru de improvizație All In. Adriana a călătorit în toată lumea, de la Kuala Lumpur, la Tokyo, de la Londra la Praga.

Ilie Gageatu

trainer LEADERS

Ilie Gageatu

Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

Testimoniale

Ce spun despre noi absolvenții LEADERS

Galeria foto

ÎNSCRIE-TE!

Participă gratuit la LEADERS Explore și vei avea parte de o experiență definitorie pentru evoluția ta. Intră în comunitatea noastră!

 

APLICĂ

Parteneri

Sponsor

Cu sprijinul

Susținători

WHATSAPP

0736380980

TELEFON

0736380980

Programul LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 18 ani în care peste 7000 de absolvenți liceeni din peste 60 de comunități și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi.


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X