LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine.
Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Loc de desfășurare: BUCUREȘTI
Selecție la nivel național

Deadline

Zile
Ore
Minute
Secunde
Aplică pentru bursă integrală

Alegem câte 70 de tineri cu potențial la nivel național, îi aducem la București pentru o săptămână și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Aici începi călătoria către performanță

Ateliere care te scot din zona de confort

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”.

Plan de carieră

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

Trenduri de viitor

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

Programul este format din 3 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 6 zile de pregătire intensivă și interactivă alături de traineri specializați și lideri de succes.

Sesiunea 1

Valori personale

  • Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Sesiunea 2

Roluri în echipă

  • După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Sesiunea 3

Orientarea în carieră

  • Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Follow up

Smart talks

  • Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la întîlniri cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 70 de tineri cu potențial la nivel național și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Alege ediția din orașul tău

Lu23iul10:00 amLu4:00 pmLEADERS Explore Bucuresti - Vara 2018

 

Înscrie-te!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând acest link, iar noi analizăm aplicația ta.

2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate

3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Traineri și invitați

Alexandru Reff

Country Manager, Deloitte

Alexandru Reff

Alex is attorney at law with more than 20 years of experience in business law, with a focus on M&A and real estate. He has coordinated multidisciplinary teams of lawyers and consultants in some of the largest transactions in Romania and a few other countries in the region, including real estate projects with an aggregate value of over EUR 2 billion, of which seven have received the “transaction of the year” award from Ziarul Financiar.

 

Alex has worked as a foreign lawyer in Paris, acted as leader of the Deloitte legal practices in Central Europe and as partner in charge of the tax and legal practices of Deloitte in Romania, Bulgaria, Moldova, Albania and Kosovo. He graduated from the University of Bucharest School of Law and is fluent in English and French.

 

In his current role, Alex supports partners and colleagues to work together effectively in order to make an impact that matters on our clients, on our people and on society.  He pursues long-term goals, with a commitment to servant leadership, meaningful work and meaningful relationships.

Adrian Oianu

Fashion designer

Adrian Oianu

Adrian Oianu este primul designer vestimentar român care a căutat și explorat patromoniul românesc, luând elemente din costumele tradiționale românești și reintepretandu-le în stil contemporan. Oianu a rearhivat în mentalul colectiv, elemente etnice valoroase care au devenit la rândul lor, un simbol al feminității românești. Brandul Adrian Oianu a devenit în ultimii ani unul de referință în zona creației vestimentare autohtone.  

 

Oianu a fost designer și director artistic în Turcia, la casa de modă TWEEN & DAMAT. Apoi aventura sa pe drumul designului vestimentar a continuat în America, mai exact la Parsons & Otis Art University. În anul III a devenit asistent universitar și a intrat ca associate-designer la Richard Tyler, unul dintre cei mai mari designeri ai creației vestimentare din SUA, câștigător a trei premii ale Council of Fashion Designers of America, un nume care stă alături de grei ai modei ca RALPH Lauren, Geoffrey Bene, bill Blass, Liz Claiborne, Donna Karan, Calvin Klein, Marc Jacobs, Oscar De La Renta, Tom Ford, Perry Ellis, Michael Kors.

 

Designerul Adrian Oianu este cunoscut și pentru conceptele noi pe care le-a adus în designul vestimentar de la noi, cum ar fi fuziunea între moda și arta contemporană: “FashionFilm” (Contemporary Moods 2006 – Tactile Project 2011), “The Virtual Print” (2007), “The Fashion Play” (2008). Adrian Oianu a fost designerul român invitat de către Ambasada Franței în România să își lanseze colecția în timpul Festivalului Pasarela București – Paris, ediția 2009.

Florin Petrescu

HR Manager, Vodafone

Florin Petrescu

HR Manager, Vodafone

Bogdana Diaconu

Public Affairs Specialist, Raiffeisen Bank

Bogdana Diaconu

In ultimii 6 ani, Bogdana a contribuit la dezvoltarea relatiei pe care  Raiffeisen Bank o are cu partenerii institutionali si de business.

Cariera sa a avut un traseu dinspre consultanta politica si marketing electoral (a fost implicata in diverse campanii electorale – locale, parlamentare, prezidentiale) spre administratie publica (a fost consilier pe probleme de politica interna in cadrul Administratiei Prezidentiale), pentru ca apoi sa se orienteze catre afacerile publice.

Ea are diploma in Stiinte Politice, un master in Relatii Internationale si studii postunivesitare in Securitate Nationala. Detine, de asemenea, Certificat de Practicant in Sustenabilitate (Centre for Sustainability and Excellence, CSE, 2014) si face parte din Reteaua Aspen Fellow (Young Leaders Program, Aspen Institute, 2014).

Ea este o tanara idealista ce pune pasiune in munca sa si foloseste acest lucru ca pe o oportunitate de a imbunatati lumea din jurul sau.

Isi gaseste echilibrul in orice activitate petrecuta in natura. Prin sport a descoperit cat de usor este sa sprijini si sa te implici in activitati caritabile si in sustinerea de cauze sociale. Nu in ultimul rand, ii place sa  fie voluntar in programe educationale si sociale.

Adina Sandu

Trainer LEADERS

Adina Sandu

Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Are acreditare în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Elena Pâslaru

Trainer LEADERS

Elena Pâslaru

Este de 13 ani în echipa LEADERS și a pus primele cărămizi la construcția programelor dedicate adolescenţilor şi nu numai. Preferă să i se spună “educator” pentru tinerii cu zâmbete inteligente și trezite pe care-i întâlnește în liceele din țară. Învață permanent, este pasionată de culturile şi miturile antice, de tot ce este nou, de filosofie, spiritualitate, dans contemporan, călătorii, cunoaştere şi autocunoaştere. A debutat în antreprenoriat în 2012 și conduce o agenție de comunicare.

 

În cadrul LEADERS, susţine cursuri de leadership, valori și comportamente, viziune, comunicare şi public speaking, fiind trainer autorizat ANC și utilizator licențiat al instrumentului de consiliere vocaţională Jackson Vocational Interest Survey.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS

Beatrice Alexandrescu

Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației. Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Adriana Petre

Trainer LEADERS

Adriana Petre

Cu cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat, Adriana a lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support și project management.

 

A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare evenimente și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile.
A predat, voluntar, timp de un an, matematică unor puști de gimnaziu într-un cartier defavorizat din București și, de trei ani, este parte a trupei de teatru de improvizație All In. Adriana a călătorit în toată lumea, de la Kuala Lumpur la Tokyo, de la Londra la Praga.

Mădălina Vîntu

Trainer LEADERS

Mădălina Vîntu

Este trainer LEADERS pe teme de leadership, comunicare, vânzări, gestionarea conflictului, a timpului, lucrul în echipă și resurse umane. Responsabilă cu dezvoltarea conținutului și a metodelor de predare, Mădălina a elaborat și publicat macro-analize sociale referitoare la adolescenții români: “Valorile adolescentului roman” și “Portret de lider”.

 

În anul 2012, a fost cel mai tânăr membru ales al Consiliului Director al Camerei de Comerț Româno-Britanice. Mădălina este monitor ecvestru, dependentă de lectură și de nou.

Cornel Costea

Senior Trainer, Proactive Solutions

Cornel Costea

Cornel Costea este Master Practitioner în Programare Neuro-Lingvistică și Everything DiSC Certified Trainer de către Inscape Publishing. Are peste 10 ani de experiență în training, cu expertiză în vânzări, negociere, change management, performance management, comunicare și leadership.

 

A coordonat și implementat proiecte pentru mari companii, precum Raiffeisen Bank, A&D Pharma, Unicredit, Xerox. Cornel aduce la fiecare training efervescență, energie și echilibru, trăsături care se regăsesc și în pasiunea lui pentru artele​ marțiale.

Oameni care ne-au urmat

ÎNSCRIE-TE!

Aplică acum pentru una dintre cele 70 de burse integrale în valoare de 200 euro pentru întreg programul și pornește în frumoasa călătorie către performanță!

 

  • Dacă nu vei finaliza formularul, te vom notifica prin email o singură data cu privire la acest lucru și/sau de maxium 3 ori prin SMS. Apoi îți vom șterge datele de pe serverul nostru. Prin continuare ești de acord cu acest lucru.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie exploratori

Întrebări frecvente

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Dacă studiez în afara Bucureștiului, bursa de participare include și costurile șederii în București pe durata LEADERS Explore?

Nu, bursa de participare în LEADERS Explore include participarea la cele 3 sesiuni, materialele de curs și alimentele primite în zilele de curs.

Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți.

Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

Programul se va desfășura în București, în frumoasele săli ale Athenee Palace Hilton.

Ce presupune accesul în comunitatea absolvenților?

Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

Sponsori

Cu sprijinul

Parteneri Academici

Parteneri Media


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X