LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS.
Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Deadline: BUCUREȘTI

Zile
Ore
Minute
Secunde
Aplică pentru bursă integrală

Aici începi călătoria către performanță

Ateliere care te scot din zona de confort

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”.

Plan de carieră

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

Trenduri de viitor

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

Programul este format din 3 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 6 zile de pregătire intensivă și interactivă alături de traineri specializați și lideri de succes.

Sesiunea 1

Valori personale

  • Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Sesiunea 2

Roluri în echipă

  • După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Sesiunea 3

Orientarea în carieră

  • Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Follow up

Smart talks

  • Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la întîlniri cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 70 de tineri cu potențial în 6 orașe ale țării și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Alege ediția din orașul tău

14apr10:00 am4:00 pmLEADERS EXPLORE IașiDetalii eveniment

21apr10:00 am4:00 pmLEADERS EXPLORE BucureștiDetalii eveniment

Înscrie-te!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând acest link, iar noi analizăm aplicația ta.

2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate

3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Vorbitori

Aneta Bogdan

Managing Partner, Brandient

Aneta Bogdan

Înainte de a urma calea antreprenoriatului, numele Anetei Bogdan a fost legat de operatorul de telecomunicaţii Connex, cunoscut astăzi drept Vodafone, unde s-a ocupat, din departamentul de marketing şi comunicare, de construirea şi implementarea brandului Connex pe piaţa din România. Compania pe care o deţine a deschis un birou la Singapore, care deserveşte clienţii locali, precum şi pe cei din pieţele emergente ale Asiei de Sud-Est, China şi Oceania. Deocamdată, Brandient este singura agenţie românească de branding cu afaceri în afara României. Aneta Bogdan este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, are o diplomă de MBA obţinută la Open University Business School, iar din 2000 este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie şi chartered marketer.

Corneliu Bodea

Fondator, Adrem

Corneliu Bodea

Unul dintre cei mai puternici antreprenori români din domeniul energiei și fondatorul companiei Adrem Invest, Corneliu Bodea este Președinte al Centrului Român al Energiei și Vicepreședinte și Membru în Consiliul Director în cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. Este parte a Board of Advisors al Fundației LEADERS și o prezență constantă ca invitat în cadrul programelor noastre. Corneliu susţine cu pasiune tinerele talente şi start up-urile româneşti, prin proiecte de leadership şi mentorship.

Cristina Flutur

Actriță

Cristina Flutur

Actriță de film și de teatru născută la Iași. Primește la Festivalul de Film de la Cannes, în 2012, Premiul de Interpretare Feminină pentru rolul Alina din filmul „După dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu. Rolul marchează debutul ei în cinema. După absolvirea Facultății de Litere, secția Română-Engleză, din cadrul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, urmează actoria la Universitatea ‘Babeș-Bolyai’ din Cluj-Napoca. In perioada 2004-2013 joacă pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu în numeroase spectacole, lucrând cu reputați regizori români și străini. In 2013 se mută la București ca free-lancer și își continuă cariera cinematografică. Joacă atât în producții românești („Hawaii”, „Să nu ucizi”), cât și în co-producții internaționale („Resistance”, „Raisa”, „Fragments of Gabi”, „Grain”, „When I Die the World Ends”), iar în teatru poate fi văzută pe scena Teatrului Metropolis. Pe lângă premiul de la Cannes din 2012, Cristina mai are în palmares un premiu pentru activitatea pe scena teatrului din Sibiu (2010), un premiu-tribut pentru film acordat în Egipt (2017) și o nominalizare la premiile Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal (2018).

Paul Kmen

Director General Adjunct, APIA

Paul Kmen

20 de ani de experienţă în middle şi top management, timp în care am gestionat
multiple proiecte specifice precum: organizarea activităţilor pe termen mediu şi lung,
recrutarea, evaluarea şi pregătirea personalului, crearea şi implementarea strategiilor de
creştere şi dezvoltare, definirea de standarde, reguli şi proceduri, expansiunea
afacerilor, stabilirea de parteneriate strategice durabile, dezvoltarea politicilor de
management, mentorat, training.

Iulian Angheluță

Lumină pentru România

Iulian Angheluță

Lumină pentru România

Gelaledin Nezir

General

Gelaledin Nezir

General

Vasile Roman

General de armată

Vasile Roman

General de brigadă Vasile Roman

Oameni care ne-au urmat

ÎNSCRIE-TE!

Aplică acum pentru una dintre cele 70 de burse integrale în valoare de 200 euro pentru întreg programul și pornește în frumoasa călătorie către performanță!

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie exploratori

Sponsori

Suntem găzduiți de

Cu sprijinul

Parteneri Academici

Parteneri Media


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X