LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS.
Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Deadline: BUCUREȘTI și IAȘI

Zile
Ore
Minute
Secunde
Aplică pentru bursă integrală


Aici începi călătoria către performanță

Ateliere care te scot din zona de confort

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”.

Plan de carieră

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

Trenduri de viitor

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

Programul este format din 3 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 6 zile de pregătire intensivă și interactivă alături de traineri specializați și lideri de succes.

Sesiunea 1

Valori personale

  • Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Sesiunea 2

Roluri în echipă

  • După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Sesiunea 3

Orientarea în carieră

  • Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Follow up

Smart talks

  • Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la întîlniri cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 70 de tineri cu potențial în 6 orașe ale țării și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Alege ediția din orașul tău

14apr10:00 am4:00 pmLEADERS EXPLORE IașiDetalii eveniment

21apr10:00 am4:00 pmLEADERS EXPLORE BucureștiDetalii eveniment

Înscrie-te!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând acest link, iar noi analizăm aplicația ta.

2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate

3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Oameni care ne-au inspirat

Angela Crețu

AVON

Angela Crețu

Angela Crețu este General Manager al Avon Central Europe. În cadrul acestui rol, ea supraveghează activitatea Avon din Polonia, Germania, România, Moldova, Cehia, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Ungaria, Slovenia, Albania, Bulgaria, Macedonia, Montenegro, Serbia, Estonia, Finalnda, Letonia și Lituania.

Doamna Angela Crețu și-a început cariera în cadrul Avon în 1998 ca și Sales Manager în România unde a câștigat mai multe premii pentru importanta contribuție adusă în compania Avon. De-a lungul carierei sale, ea a ocupat postul de General Manager pentru Europa de Est și, cel mai curând, pentru Turcia, Orientul Mijlociu și Turcia. De asemenea, a ocupat și postul de Global Vice President of Business Model Inovation în New York.

Angela Crețu este absolventă a Academiei de Studii Economice – Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, terminând și un program de executive education în cadrul London Business School.

Radu Savopol

5 To Go

Radu Savopol

Radu Savopol are 42 de ani și o experiență de mai bine de 15 ani în domeniul HoReCa, de numele său legându-se localurile Old Nick Pub din Sinaia și București. Ultimul său proiect, lanțul de cafenele „5 to go”, este un concept unic în România prin care vinde cafea, produse de patiserie şi beverages la un preţ unic de 5 lei. În doar un an de zile, „5 to go” s-a extins în 5 orașe din țară prin sistemul de francizare. Radu Savopol oferă, mai nou, tinerilor, șansa de a deveni antreprenori sub brandul său „5 to go”.

Horia Colibășanu

Alpinist

Horia Colibășanu

In 2004, un tanar de 27 de ani din Timisoara pleca spre Pakistan. Tinta: K2 (8.611m), al doilea cel mai inalt munte din lume – dupa Everest -, supranumit si Muntele Ucigas. Unul din trei alpinisti care incearca sa-l urce, moare.

Atunci, in 2004, varful K2 nu mai fusese atins de trei ani. Horia Colibasanu, impreuna cu spaniolul Iňaki Ochoa, au ajuns pe varf, fara oxigen imbuteliat si fara ajutorul Sherpasilor (stil pur).

Succesul lui Horia Colibasanu pe K2 este considerat cea mai importanta performanta individuala din alpinismul romanesc.

Andrei Lupșa

Electric Castle

Andrei Lupșa

Andrei este Head of Marketing and Sponsorships la Electric Castle. Are peste 10 ani de experiență în Sales & Marketing și în cadrul Electric Castle se ocupă de sponsori și asocierile pe care festivalul le face în cursul unui an având grijă de implementarea lor în cel mai mic detaliu. În 2014 s-a alăturat echipei după ce s-a îndrăgostit de festival încă de la prima ediție.

Oameni care ne-au urmat

ÎNSCRIE-TE!

Aplică acum pentru una dintre cele 70 de burse integrale în valoare de 200 euro pentru întreg programul și pornește în frumoasa călătorie către performanță!

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie exploratori

Sponsori

Cu sprijinul

Parteneri Academici

Parteneri Media


X
X