LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine.
Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Loc de desfășurare: CLUJ-NAPOCA
Selecție la nivel național

Deadline

Zile
Ore
Minute
Secunde
Aplică pentru bursă integrală

Alegem câte 70 de tineri cu potențial la nivel național, îi aducem la Cluj pentru o săptămână și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Aici începi călătoria către performanță

Ateliere care te scot din zona de confort

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”.

Plan de carieră

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

Trenduri de viitor

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

Programul este format din 3 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 6 zile de pregătire intensivă și interactivă alături de traineri specializați și lideri de succes.

Sesiunea 1

Valori personale

  • Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Sesiunea 2

Roluri în echipă

  • După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Sesiunea 3

Orientarea în carieră

  • Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Follow up

Smart talks

  • Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la întîlniri cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 70 de tineri cu potențial la nivel național și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Alege ediția din orașul tău

Lu17sep10:00 amLu4:00 pmExplore studenți - Cluj-Napoca

 

Înscrie-te!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând acest link, iar noi analizăm aplicația ta.

2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate

3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Traineri și invitați

Elisabeta Moraru

Country Manager, Google

Elisabeta Moraru

A terminat Jurnalismul, a făcut un masterat în Comunicare şi un doctorat în Sociologie. Nu este IT-ist, dar lucrează la Google. Pentru Elisabeta Moraru, Google nu a fost o țintă, dar a devenit locul unde merge cu drag de cinci ani și unde încearcă să aplice cât mai mult din ce a învățat studiind în România, Spania, Scoția sau Polonia sau lucrând la Microsoft și Xerox.

Andreea Ionescu

Consultant, ConsultWare

Andreea Ionescu

Și-a început cariera ca inginer chimist, conducând o instalație pentru coloranți, într-o uzină chimică din București. După Revoluție, a coordonat proiecte de uzine de medicamente, apoi a făcut un salt către presă, ca redactor de rubrică și secretar general de redacție. A urmat apoi o carieră în consultanță, lucrând cu Carana Corporation, o firmă americană de consultanță din Washington. A descoperit managementul pragmatic de peste Ocean și a fost senior și executive. Din anul 2003, are propria firmă de consultanță. Viziunea ei asupra vieții: întotdeauna mai e loc pentru perfecționare și dezvoltare.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS

Beatrice Alexandrescu

Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Mădălina Pintea

Trainer LEADERS

Mădălina Pintea

Soft Skills Trainer. Project Manager. Blogger. Ordinea e aleatoare. Găsește inspirație în oamenii din jurul ei, îi place să învețe continuu și să împărtășească cunoștințele acumulate. Consideră că cei 10 ani de voluntariat i-au dezvoltat creativitatea, modul de organizare și deschiderea spre educația nonformală. În timpul liber citește, călătorește, gătește și pictează. Din nou, ordinea e aleatoare.

Adelina Maria

Trainer LEADERS

Adelina Maria

Trainer în leadership, comunicare și project management, Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și a fondator a două dintre programele care au făcut din LEADERS o experienţă transformaţională. Este catalizatorul comunităţii LEADERS și exploratorul echipei: îi plac călătoriile, cafeaua și inovaţiile culinare. În programele pe care le concepe, provoacă participanţii să își depășească limitele și concepe activităţi experienţiale, reale. În anul 2015, Adelina a fost inclusă în topul Forbes 30 sub 3

Oameni care ne-au urmat

ÎNSCRIE-TE!

Aplică acum pentru una dintre cele 70 de burse integrale în valoare de 200 euro pentru întreg programul și pornește în frumoasa călătorie către performanță!

 

  • Dacă nu vei finaliza formularul, te vom notifica prin email o singură data cu privire la acest lucru și/sau de maxium 3 ori prin SMS. Apoi îți vom șterge datele de pe serverul nostru. Prin continuare ești de acord cu acest lucru.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Galerie exploratori

Întrebări frecvente

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Dacă studiez în afara Clujului, bursa de participare include și costurile șederii în Cluj-Napoca pe durata LEADERS Explore?

Nu, bursa de participare în LEADERS Explore include participarea la cele 3 sesiuni și materialele de curs.

Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți.

Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

Programul se va desfășura în Cluj-Napoca.

Ce presupune accesul în comunitatea absolvenților?

Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

Sponsori

Cu sprijinul

Parteneri Academici

Parteneri Media


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X