ÎN VARA 2020 DESFĂȘURAM EDIȚII LEADERS EXPLORE ONLINE. AFLĂ AICI MAI MULTE.

?

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

LEADERS Explore este programul național de leadership care îți răspunde la întrebarea cine sunt eu? Și pentru că nu este vorba de un singur răspuns corect programul reprezintă  o călătorie care va dura aproximativ două luni și la finalul căreia TU vei avea propriul tău răspuns.

Cu ce poți pleca de la LEADERS Explore?

Ești cel pe care îl căutăm?

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbatand idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.
Pentru noi nu contează universitatea pe care o urmezi sau cea la care ai renunțat. Suntem aici pentru tine.

Atunci te căutăm pe tine.

EXPLORE în #hashtags

#autocunoastere #autenticitate #valori #stiluridecomunicare #rolurinechipa #brandingpersonal #humanlibrary #cariera #inspiratie #esec #proiectsocial #certificare #national #6sesiuni #2luni #70participanti #1000absolventi #studenti #absolventi #youngleaders #dropouts #nextgeneration #oriceuniversitate

Oameni care ne-au urmat

ÎN 2020 NE VEDEM ÎN:

bucurești

21-22 martie |  4-5 aprilie | 16-17 mai

mai poți aplica în

VENIM ȘI LA CLUJ-NAPOCA, TIMIȘOARA ȘI IAȘI ÎN TOAMNA 2020

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Mădălina Popa

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Ilie Gageatu

Trainer LEADERS. Head of Sales, Mars


Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. În prezent, deține funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Florin Petrescu

Center for Creative Leadership


Florin Petrescu este parte a Senior Leadership Faculty pentru Center for Creative Leadership (CCL®), o institutie de prestigiu la nivel mondial, specializata in dezvoltarea abilitatilor de conducere. Florin beneficiaza de mai mult de 18 ani de experienta in conducerea si coordonarea echipelor, atat in Romania cat si la nivel international, in organizatii complexe, cu o puternica agenda transformationala.

Elisabeta Moraru

Country Manager, Google România


Ela Moraru este Country Manager la Google România, unde s-a alăturat echipei
în aprilie 2012, inițial ca Industry Manager activând în comerț electronic, finanțe și reclame. Anterior a făcut parte din echipa de management la Xerox și Microsoft. Ela Moraru deține un doctorat licențiat în științele comunicării, cu o teză care se concentrează asupra evoluției sferei publice, alături de transformarea accesului la informații a cetățenilor. A absolvit Academia de Afaceri de la Duke University.

Mircea Tudor

Fondator Mircea Tudor Scan Tech


Cu o experiență de peste 30 de ani în cercetare, a făcut istorie prin compania sa, MB Telecom, reușind să cucerească de două ori pentru România Marele Premiu al Salonului de Invenții și Produse Noi de la Geneva, performanță unică în lume. A fost câștigătorul primei ediții a EY Entrepreneur Of The Year Romania, reprezentând România în finala competiției, la Monte Carlo. În 2018, a deschis o fabrică în Elveția, unde produce scannerele de avioane bazate pe tehnologia dezvoltată de companie.

Emil Dobrovolschi

Comandant de aeronavă, TAROM


Emil Dobrovolschi este comandant de aeronavă și pilot al companiei Tarom din 1994. Are peste 16.000 de ore de zbor. A urcat toate treptele unei ierarhii profesionale, de la copilot pe avionul Antonov 24, la comandant de aeronavă și instructor pentru avionul ATR, la comandant și instructor-examinator pentru Airbus 310 și 320, la pilot de recepție pentru avioane și comandant al unor misiuni speciale, precum zborurile Președintelui României. A fost director de Operațiuni de Zbor al Tarom.

AGENDA

GALERIE FOTO

CUM APLICI?

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

Accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
(durează max. 20 min)

INTERVIU TELEFONIC

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm un semn pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Sponsorii LEADERS Explore acoperă participarea ta în program. Ne place să credem și sa spunem ca tu primești o bursă de participare. Așadar, participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

ARGUMENTE DIN VIITOR

Iată 3 resurse despre cum va arăta lumea în viitor si cât de importante sunt
human-centric skills și leadershipul.

FACEM ECHIPĂ CU:

ÎNSCRIE-TE!

Acesta este doar primul pas. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom redirecționa către formularul complet.

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla fizic?

  Siguranța și sănătatea ta și a echipei noastre sunt cele mai importante în această perioadă. Din cauza situației generale pricinuită de COVID-19, sesiunile programului LEADERS Explore din București (martie-mai 2020) se vor realiza online.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare.

 • Dacă studiez în afara orașelor în care are loc Explore, bursa de participare include și costurile șederii pe durata LEADERS Explore?

  Nu, bursa de participare în LEADERS Explore include participarea la cele 3 sesiuni și materialele de curs.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

  Programul se va desfășura în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • Ce evaluați la analiza aplicațiilor?

  Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la LEADERS Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

 • Mă faceți lider?

  Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte.

  Și nici o să te facem lider dupa cele doua luni de program,
  de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevarat lider este primul om care te va urma vreodată în viața asta.

PRIETENI DE NĂDEJDE

KissFMRomania

PARTENERI MEDIA

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

EXPLORE ESTE DOAR PRIMUL PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X