EXPLORE COMUNITATE

Vino în Leaders Explore pentru Comunitate, descoperă-te și dezvoltă-ți competențele de leadership.

Partener principal

Pentru cei care nu se tem să viseze și să acționeze

Căutăm acei părinți care nu se mulțumesc să aștepte un “mâine” mai bun, ci care preiau inițiativa și caută să devină ei înșiși mai buni în ceea ce privește dezvoltarea adolescentului lor.

Experimentează, greșește și învață să conduci prin puterea exemplului

Ți-am pregătit workshop-uri, întâlniri cu experți și exerciții care îți vor oferi oportunitatea să descoperi și să experimentezi noi modalități de a face față provocărilor zilnice ale vieții de părinte. Scopul este să te pregătești să obții cele mai bune rezultate în îndeplinirea obiectivelor tale personale și să construiești relații puternice cu cei dragi din jurul tău.

Este pentru tine dacă…

…ești convins că schimbarea începe cu tine. Programul Leaders Explore pentru Comunitate este pentru acei părinți care vor să-și transforme aspirațiile în realitate, pentru acei care doresc să învețe cum să fie un exemplu pentru adolescenții lor și pentru acei care înțeleg că rolul de părinte implică mai mult decât simpla supraveghere a copiilor.

Primul subiect de discuție: tu

Înainte de a discuta despre modul în care gestionezi dinamicile familiei și relațiile cu adolescentul tău, ne asigurăm că te cunoști în profunzime, poți să comunici eficient cu orice tip de interlocutor și ai capacitatea de a analiza situațiile în profunzime pentru a lua decizii corecte.

0
de colegi părinți în program
0
Lideri-model
0
ore de practică și fun
0
Workshop-uri
0
absolvenți

De ce
Explore Comunitate?

LEADERSHIP-UL ÎNCEPE CU ECHIPA

După ce ai făcut cunoștință cu adevăratul „tu”, indiferent ce vârstă ai, începem o discuție practică despre echipă: Care sunt etapele de dezvoltare ale acesteia? Cum gestionezi conflictul și presiunea? Ce face un grup de oameni să funcționeze ca o echipă de succes? Prin teorie actuală și exerciții reale ne vom asigura că pleci din program pregătit să conduci echipe eficient și sigur pe tine – atât acasă, la clasă, cât și în comunitatea ta.

OBȚII CERTIFICAREA LEADERS EXPLORE©
Peste 30 de companii din România recunosc certificarea ca pe un plus de experiență și abilități
GĂSEȘTI DOMENIUL ÎN CARE VEI PERFORMA
Liderii de succes sunt acei oameni care au găsit un domeniu potrivit cu personalitatea și abilitățile lor, au identificat oportunitățile din industrie și le-au fructificat. La finalul Leaders Explore vei avea în ghiozdan opțiuni de carieră validate cu specialiști în orientare vocațională.

Oamenii care te vor pregăti pentru viitor

Antreprenori, consultanți de business,
specialiști în orientare vocațională, senior
managers – ei vor fi profii tăi.

Tematici de training – Părinți

Descoperim principalul instrument de lucru în călătoria de învățare, dar care ne influențează în fiecare moment al vieții noastre: mentalitatea. Abordăm și devenim conștienți de erorile de gândire și stereotipurile legate de părinți și adolescenți în relația cu procesele de învățare, care pot împiedica obținerea unor rezultate optime. Ziua se va încheia cu un exercițiu-provocare, care va oferi un cadru de auto-reflecție, numit „30 Days Challenge”.

Aflăm care sunt stilurile de comunicare pe care le preferă fiecare individ, cum le identificăm și cum ne influențează modul în care îi ascultăm pe ceilalți. Explorăm în ce fel diferite tipologii de comunicare pot influența stilul de învățare al elevului, modalitatea de a aborda o serie de situații elev-părinte și alte caracteristici ce pot avea impact în dinamica de comunicare și relaționare acasă.

Părinții și profesorii sunt principalele modele în procesul de învățare al copilului, iar când aceștia fac echipă, cadrul de învățare devine mai conținător. Părinții și profesorii vor face echipă în exerciții hands-on și vor extrage concluzii asupra principiilor și soluțiilor cele mai potrivite în beneficiul procesului de învățare și creștere al adolescenților.

Vom descoperi paralela dintre rolul de lider și rolul de părinte, pornind de la povestea de leadership personală și mergând până la înțelegerea poveștii de leadership a adolescentului. Părintele descoperă și reflectează asupra propriilor atribute și a profilului de leadership și asupra felului în care aceste lucruri influențează dinamica familială și, desigur, relația cu adolescentul și cadrul de învățare.

Înțelegem ce presupune stabilitatea emoțională și care este principalul „furnizor” de stabilitate emoțională în familie, dar și factorii și contextele care pot perturba echilibrul interior al fiecărui membru din familie. Explorăm instrumente practice care ajută părinții să devină mai conștienți de universul interior, uitându-ne la gânduri, emoții și comportamente din diferite contexte delicate sau solicitante.

”Invitație la Inspirație” este evenimentul în care participanții, atât părinți cât și profesori, intră în contact direct cu personalități semnificative în propria lor călătorie de leadership. Printre acești invitați se numără părinți exemplari, profesori inovatori și specialiști în domeniul educației, toți contribuind la o atmosferă plină de inspirație și împărtășind experiențe valoroase.

Ceremonia de Absolvire reprezintă momentul în care fiecare absolvent primește certificarea de explorator, marcând încheierea experienței lor de învățare. Această ceremonie adună întreaga comunitate care a contribuit la parcursul exploratorilor, sărbătorind trecerea lor la statutul de exploratori în viața reală. În plus, pentru a dezvolta abilitățile de lider, absolvenții susțin discursuri unice și personalizate în fața unei audiențe mari.

Calendar de training – Părinți

Termen limită pentru trimiterea aplicației: 8 aprilie 2024, ora 23:59.

Ediția este adresată părinților elevilor aplicanți din Galați. Zilele și tematicile de training sunt:

Ziua 0 – 18 aprilie (online, 19:00-20:30) – Evenimentul de deschidere

Ziua 1 – 27 aprilie (fizic, 10:00-13:00) – Mentalitatea și erorile de gândire

Ziua 2 – 30 mai (online, 17:00-20:00) – Stiluri de comunicare acasă

Ziua 3 – 16 iunie (fizic, 10:00-13:00) – Echipa părinți-profesori

Ziua 4 – 27 iunie (online, 17:00-20:00) – Lider acasă

Ziua 5 – 11 iulie (online, 17:00-20:00) – Stabilitatea emoțională în familie

Ziua 6 – 22 iulie (online, 18:00-20:00) –  Invitație la inspirație

Ziua 7 – 28 iulie (fizic, 10:00-14:30) – Ceremonia de Absolvire

 COMPETENȚE ANTRENATE

Galerie foto

PARTENER PRINCIPAL

Lidl_Logo_Basis_1150x1150px_RGB_72dpi

  

PARTENER EDUCAȚIONAL

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06

PARTENER MEDIA

IMG_3187

FACEM ECHIPĂ CU 

Asset 11
Logo_Fan_Courier
Asign_logo
logo_intel
benq-logo-new-m
Logo-Business_Mark-RGB-02-negru

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0744 428 198

whatsapp

0744 428 198

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.