EXPLORE

knowing yourself

APLICĂ ACUM!

0
CĂRȚI
UMANe
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Da! Această ediție a Leaders Explore se întâmplă în totalitate fizic.

Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare, susținută de LIDL România.

Nu, bursa include toate costurile programului: cele 8 zile de training si sesiunile dintre acestea.

Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop ar fi de preferat, dar și un telefon mobil 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicațiiile Zoom sau Google Meet. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul Leaders Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, în a doua etapă de selecție - interviul.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la Leaders Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul.

Da, câteva individuale și una de grup, cu scopul de a pune și mai mult în practică ceea ce înveți la curs, alături de trainer.

Bineînțeles! Intri în comunitatea LEADERS, ai ocazia să faci parte din Echipa locală sau să devii Ambasador în orașul tău anul viitor sau, dacă intri la facultate, să aplici la unul dintre programele noastre pentru studenți!

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

În maximum două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

Ne auzim telefonic maximum 20 de minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

După ce ai fost acceptat(ă), beneficiezi de bursa de participare, care îți va acoperi 100% participarea în program. 

CÂT COSTĂ?
bURSA de participare
este de 200 de euro

Participarea ta la această ediție a LEADERS Explore este suținută 100% prin generozitatea și implicarea LIDL și Great People Inside. Astfel costul participării tale, în valoare de 200 de euro, este asumat de aceste organizații care au o puternică componentă de responsabilitate socială în educație

Mai degrabă decât o participare gratuită o privim drept ca pe o investiție în potențialul tău. Iar acest lucru vine cu mare responsabilitate din partea ta, atât în timpul programului cât și ca obiective de creștere asumate ulterior. 

Bursa include:

Ești elev de liceu și vrei să îți transformi viitorul într-o poveste de succes, să transformi industrii și comunități, să inspiri și să conduci echipe către performanță? Atunci Leaders Explore este CU și DESPRE tine.

ediții următoare

lider  de comunitate

partener instituțional

logo_ME_new_2021_0 data-lazy-srcset=

partener

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06 data-lazy-srcset=

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor. Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane,  facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

facem echipă cu

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0730 204 288

whatsapp

0730 204 288

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©