EXPLORE

knowing yourself

APLICĂ ACUM!

0
CĂRȚI
UMANE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Această ediție a LEADERS Explore se întâmplă în format hibrid. Evenimentul de lansare, etapa de Lucru în echipă și Ceremonia de absolvire vor avea loc fizic. Restul sesiunilor vor avea loc online. 

Nu, programul este complet gratuit pe baza burselor de participare oferite de sponsorul programului. 

Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la LEADERS Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte. 

Și nici o să te facem lider după cele două luni de program, de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevărat lider este primul om care te va urma vreodată în viața asta.

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

În maximum două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

După ce ai fost acceptat(ă), beneficiezi de bursa de participare, care îți va acoperi 100% participarea în program. 

CÂT COSTĂ?
bURSA de participare
este de 200 de euro

Participarea ta la această ediție a LEADERS Explore este suținută 100% prin generozitatea și implicarea FORVIA HELLA România. Astfel costul participării tale, în valoare de 200 de euro, este asumat de aceste organizații care au o puternică componentă de responsabilitate socială în educație

Mai degrabă decât o participare gratuită o privim drept ca pe o investiție în potențialul tău. Iar acest lucru vine cu mare responsabilitate din partea ta, atât în timpul programului cât și ca obiective de creștere asumate ulterior. 

Bursa include:

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic.
Noi știm – hai să explorezi și tu!

partener fondator

Din 2020 împreună cu HELLA  realizăm o varianta a programului Leaders Explore specială pentru studenții din Timișoara și Craiova. Investiția HELLA a fost în peste 200 de studenți din cele două centre universitare.

facem echipă cu 

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0744 481 963

whatsapp

0744 481 963

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©