Luna aceasta ți-am pregătit niște cărți care se axează pe tine, 3 cărți despre: anxietate, obiceiuri și viziunea asupra fiecărei zi te vor face sa îți reconsideri modul în care privești lucrurile.

Cărți de leadership de neratat în luna martie

Luna aceasta ți-am pregătit niște cărți care se axează pe tine, 3 cărți despre: anxietate, obiceiuri și viziunea asupra fiecărei zi te vor face sa îți reconsideri modul în care privești lucrurile.

Îmblânzirea Anxietății

Poate că astăzi mai mult ca oricând experimentezi anxietate. Recomandarea noastră de astăzi vine tocmai ca să te ajute să faci un pic de liniște din gălăgia din jurul nostru, și mai ales din mintea noastră. În cartea Îmblânzirea Anxietății, Judson Brewer ne arată cum să ne cartografiem creierul pentru a descoperi factorii declanșatori, cum să-i dezamorsăm folosind practica simplă, dar puternică a curiozității și cum să ne antrenăm mintea prin mindfulness și alte tehnici utile, cu eficiență dovedită. În paginile acestei cărți, el concentrează peste două decenii de cercetare și experiență clinică și ne prezintă un program clar cu ajutorul căruia oricine poate desface nodurile uneori atât de complicate ale anxietatii.

Atomic Habits

Pentru și mai multe idei legate de redefinirea productivității îți recomandăm astăzi Atomic Habits, o carte despre care cu siguranță ai auzit multe și pe care dacă nu ai avut șansa să o descoperi, redefinirea productivității este un motiv foarte bun. Indiferent dacă e vorba de o echipa care încearca să castige un campionat, o organizație care speră să definească o industrie sau pur și simplu un om care vrea sa se lase de fumat, să slăbească, să reducă stresul ori să realizeze orice alt obiectiv, Atomic Habits este soluția.

Win the day

Îți povesteam astăzi că o soluție bună pentru depășirea anxietății este să-ți propui obiective mici, pe termene scurte, și să te bucuri de micile reușite. Pentru asta îți recomandăm și o lectură specială, Win the day, ghidul practic și resursa de care aveai nevoie pentru a te ține de obiectivele și visurile tale zi de zi.

Photo by Scott Graham on Unsplash

Articole similare

Lider la bloc | Lider în organizații

Fiecare dintre noi am trăit pe parcursul vieții în diverse forme de vecinătate. Fie că împărțim aceeași scară a unui bloc, același palier, sau că locuim pe o stradă comună,

Agilitatea în leadership

”Schimbarea este unica constantă în viață” remarca filozoful grec Heraclitus încă din anul 535 îHr. Și cât de bine se potrivește această constatare în zilele noastre! Agilitatea este fără îndoială