header_back_07

Cunoaște-ți modelele la LEADERS Explore pentru studenți!

La LEADERS, inspirația vine cu nume și prenume la sesiunea de primăvară a programului LEADERS Explore pentru studenți. Vino să cunoști lideri de necontestat și vârfuri în domeniile lor.

Mihai Constantinescu – directorul Festivalului Internațional “George Enescu”, Iulian Stanciu – CEO eMAG, Florin Talpeș – fondator Bitdefender, dr. Ștefan Florian, director Clinica de Neurochirurgie Cluj și omul de afaceri Marcelus Suciu, patron Marty, sunt invitații care își vor spune povestea în fața tinerilor din Cluj și din București. Afli chiar de la ei care sunt valorile care i-au ajutat să reușească, dacă au avut momente de cumpănă și cum au învățat să le depășească.

LEADERS Explore pentru studenți este, în primul rând, despre tine. În cele patru zile de training, descoperi cine ești, ce ți se potrivește, de ce abilități și competențe dispui pentru a-ți împlini visurile. Cu ajutorul a trei instrumente psihometrice, vei benficia de un screening al personalității, vei putea discuta cu specialiști în HR un plan de carieră și, la final, vei primi certificarea Explore, primul nivel în leadership. Cele două sesiuni ale programului, de primăvară și de toamnă, se desfășoară în universități din București, Cluj și Timișoara.

Înscrie-te acum pe www.leaders.ro/student și vei intra într-un program în care te vei cunoaște și vei cunoaște modele autentice.

LEADERS Explore este un program al Fundației LEADERS, un accelerator de experiențe și inspirație prin care declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri responsabili și vizionari, începând cu anul 2000. Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și principii și ne dorim ca prin programele noastre, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșim procesul de formare a liderilor.

Tineri Lideri pentru Agricultură – Seria 2

Suntem aproape de momentul final al Seriei 2 a programului Tineri Lideri pentru Agricultură, un program al Clubului Fermierilor Români, în care Leaders a avut rolul de a integrator al experiențelor educaționale.

I Lead My Future

9 ateliere printre care: comunicare, branding personal, design thinking, digital transformation, cybersecurity și teamwork.