Search

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21 iulie 2023. Ce beneficii obții participând la acest eveniment stand alone? Ai ocazia unică să interacționezi direct cu experți și profesioniști din industria tech, inclusiv reprezentanți de la unele dintre cele mai mari și inovatoare companii din lume, precum Google, Revolut, sau KANO Computing. Fie că ești pasionat de studiul în străinătate în domeniul tech, interesat de rolurile non-tehnice din industrie, sau îți dorești să afli mai multe despre experiența și provocările femeilor în domeniul tech, seria Her Webinars Summer 2023 acoperă o gamă largă de subiecte relevante.

Prin participarea ta, vei avea ocazia să cunoști invitații noștri, ce vor împărtăși cu tine povești inspiraționale, dar îți vor oferi și sfaturi prețioase despre cum să-ți construiești o carieră de succes în domeniul Tech. Fie că ești student în căutarea unor oportunități de studiu în străinătate, profesionist în căutarea unor noi perspective și abordări în industrie sau doar un entuziast al tehnologiei în căutarea de inspirație și cunoștințe, acest eveniment este perfect pentru tine.


Înscrie-te acum la evenimentul Her Webinars Summer 2023 și pregătește-te să fii inspirată!


Cum te înscrii la HerWebinars Summer 2023?

  1. Accesează link-ul de înscriere.
  2. Citește cu atenție instrucțiunile și detaliile evenimentelor.
  3. Răspunde la toate întrebările și trimite formularul de înscriere.
  4. Pune-ți reminder pentru a nu uita de webinar și verifică mail-urile trimise de noi cu detaliile necesare.
  5. Trimite formularul de înscriere și prietenilor. Totul devine mai interesant când puteți discuta despre aceleași teme de interes.

Cine vor fi invitații speciali a celei de-a șasea ediții Her Webinars?

Luni, 17 Iulie: Insights and Innovations from a Marketing Expert
Invitată: Raluca Deaconu


Raluca este un digital marketeer cu 10 ani de experiența în advertising, branding, și marketing. A lucrat atât în agenții de publicitate, cât și în corporații. În prezent lucrează ca și Creative Marketing Manager pentru Revolut.


Marți, 18 Iulie: International Study Opportunities in Tech
Invitate: Ioana Cristescu și Valentina Goanta


Ioana Cristescu este studentă în anul 4 la University of Richmond, unde beneficiază de bursa de merit numită Richmond Scholars, ce îi asigură finanțarea integrală a studiilor. De-a lungul anilor, ea a lucrat în diverse poziții în cadrul campusului University of Richmond, University of Chicago și în multinaționale, precum compania Axians din Portugalia. În prezent, Ioana este angajată în poziția de Software Development Engineer Intern la Amazon Web Services.


Valentina Goanta a terminat facultatea de biologie moleculară și celulară Concordia University în Montreal, Canada. În prezent, lucrează la compania de software Workleap, în Sales si Business Development. În restul timpului, se implica în inițiative care ajută aplicatul inteligenței artificiale în biologie moleculară și este consilier educațional la Vreau Să Studiez în America.


Miercuri, 19 Iulie: Beyond the Code: Non-Technical Roles
Invitată: Ruxandra Cojocariu


Ruxandra-Maria Cojocariu este o profesionistă în domeniul de Comunicare, care de curând s-a alăturat recent echipei Oracle în calitate de Manager de Comunicare. Rolul său anterior a fost în cadrul Microsoft Belgia, iar ea a mai lucrat pentru Schneider Electric, eMAG și Michelin. În ceea ce privește formarea sa academică, deține o licență în Jurnalism și urmează un masterat în Comunicare și Publicitate.


Joi, 20 Iulie: Breaking Barriers for Women in Tech
Invitată: Ayesha Chishti


Ayesha Chisti este Quality Assurance Engineer în cadrul companiei KANO Computing, un startup global de hardware și software cu sediul în Londra. Aceasta a lucrat atât în domeniul bancar, cât și în companii de software, unde a dezvoltat o bază tehnică solidă și expertiză în testarea sistemelor de operare complexe.


Vineri, 21 Iulie: Dream to Reality: A Google Success Journey
Invitată: Raluca Tudor


Raluca Tudor este Inginer Software în cadrul Google România la doar 22 de ani. Aceasta a absolvit cursul de Informatică în cadrul Universității din București. Raluca este o persoană ce învață rapid lucruri noi, și a reușit să desfășoare cu succes proiecte lucrând în echipă, dar și individual.


Ce este Her Time?


Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România este astăzi primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în leadership prin networking. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerelor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători.
Website: https://hertimeromania.com/
Instagram: https://www.instagram.com/hertimeromania/
Facebook: https://www.facebook.com/hertimeromania/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia/
YouTube: https://www.youtube.com/@hertimero
TikTok: https://www.tiktok.com/@hertimeromania
Patreon: https://www.patreon.com/hertimeromania

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google