Despre puterea de a iubi cu psihoterapeutul Domnica Petrovai

Invitata mea de astăzi este Domnica Petrovai. Psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education și a Școlii pentru Cuplu, Domnica are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. In 2018 a scris cartea Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu. Este consultant și trainer pentru companii private și școli care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă.

Am vorbit cu Domnica despre siguranța pe care ne-o oferă iubirea, dar și iubirea ca o călătorie cotidiană ce trebuie mereu alimentată. Am pornit de la felul în care ne alegem partenerii și bagajul pe care îl aducem cu noi de la părinți și din experiențele trecute, am continuat cu așteptările pe care le avem de la persoana iubită și care de cele mai multe ori nu au legătură cu realitate. cum biologia ne influențează felul în care iubim, frica de respingere și frica de abandon, dar și mituri precum perechea perfectă, trebuie să îmi găsesc jumătatea, te iubesc, adică nu pot să trăiesc fără tine. Mulțumiri lui Cristi Cioflan pentru că puteți să ne auziți atât de bine.

Vocile cristaline și lipsa sunetelor din jungla urbană i se datorează lui Cristi Cioflan.

Articole similare

Cristian Tudor: Nu fac nimic fără să cred

Meet the leader este doza de inspirație dedicată comunității absolvenților Leaders. În mod normal se întâmplă lunar și offline, însă pe durata perioadei cât stăm acasă, am decis ca Meet