Caută

Explorăm posibilități: am mers cu studenții să vedem de ce e minunat la Yonder

Cum ar fi dacă biroul tău ar arăta, mai degrabă, ca un loc de joacă pentru tineri creativi combinat cu atmosfera de acasă? Pereți de sticlă pe care poți scrie direct cu marker-ul oricând te apucă creativitatea, culori vii, obiecte personale expuse peste tot, pereți verzi de mușchi și oameni care zâmbesc la tot pasul.

Asta au descoperit săptămâna trecută exploratorii noștri de pe domeniul Tech din Cluj când au mers în vizită la firma Yonder, una dintre cele mai inovatoare și de succes companii românești din domeniul IT. Și, în bucătăria prietenoasă, în culori calde, au mai descoperit oameni pasionați, firești și preocupați real de propria dezvoltare.

Participanții la LEADERS Explore pentru studenți au șansa de a vizita firme din domeniul de interes.

În fața musafirilor au venit angajați ai firmei de la toate nivelurile, pentru a descrie cât mai autentic the „Life@Yonder” din firmă. În timpul discuțiilor, mulți s-au oprit la o cafea în bucătărie și, inspirați de atmosferă, au împărtășit spontan cu studenții impresii și glume.

Toți oamenii de la Yonder ne-au vorbit, pe lângă proiectele mari care-i provoacă profesional în fiecare zi și ce înseamnă o carieră în domeniul tehnologiei, despre cum să faci alegeri conștiente în viața profesională și despre cum abilitățile în comunicare, autocunoașterea și dorința de a evolua sunt esențiale în tot ceea ce faci, indiferent de domeniu.

Exploratorii LEADERS au aflat diferența dintre un developer și un tester, dar, mai presus de asta, au înțeles ce înseamnă ca un loc de muncă să-ți ofere libertatea de care ai nevoie să crești. Paul Crețu este un developer de succes, dar, în aceeași măsură, este un fotograf pasionat, un antreprenor original – proprietar al unor plantații de cătină – și student la master. Pare neverosimil să poți avea interese atât de diverse și să le faci pe toate bine.

Dar Paul ne convinge că se poate. Echilibrul între aceste ipostaze îl face să se vadă în Yonder pe termen lung, pentru că, în schimbul acestei libertăți, poate oferi cu generozitate seriozitate în felul în care gestionează task-urile de serviciu și eficiență.

Lecție practică de #knowingyourself la Yonder, Cluj.

Pentru nou-veniți, Yonder e un loc în care ești sprijinit să crești. Ne-a vorbit despre asta Timea Popa, proaspăt angajată pentru care procesul de integrare e o surpriză, pentru că i se explică fiecare pas și este încurajată să-și dezvolte și alte abilități care să o împlinească. Și, recunoaște cu sinceritate că o asemenea abordare o face să se simtă ca într-o familie. Familia Yonder. Și, pentru domeniul cu cei mai curtați angajați de pe piață, preocuparea unui angajator pentru starea de bine a oamenilor săi pare de domeniul idealului.

Atât de tare ne-a prins atmosfera relaxată și ospitalieră de la Yonder, încât, la plecare, patru dintre studenții noștri nu s-au mai dat duși de lângă masa de ping-pong din firmă. Practic, au început deja să se simtă ca acasă.

*** Vizita la Yonder a studenților din domeniul Tech din facultățile din Cluj face parte din proiectul Open Doors din cadrul programului LEADERS Explore pentru studenți, ediția Cluj, prin care participanții descoperă, pe bune, companiile din domeniul lor de interes pentru a lua o decizie de carieră în cunoștință de cauză.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.