hai-in-ecHiPa-LEADERS-experience-1

Fii voluntar în echipa LEADERS Experience

Îți place la nebunie să comunici? Ți s-a spus că ai putere de convingere și ai vrea să îți dezvolți acest talent? Îți e usor să interacționezi cu oameni noi? Îți dorești un cadru în care să faci lucrurile pe bune (fără shadowing și plimbat hârtii) și să primești feedback de la oameni cu experiență? Vrei să îți mărești network-ul cu câteva zeci de contacte până la toamnă?

Atunci vino în echipa LEADERS Experience și experimentează pe repede-înainte toate cele de mai sus. O să ai șansa să te cunoști, să îți dezvolți potențialul, să câștigi experiență, să înveți project management, să fii auzit(ă), să faci parte dintr-o echipă tanără, energică și mereu deschisă la idei noi. Și cine stie, poate în viitor vei fi project managerul sau omul de comunicare LEADERS. Dacă cei care participă în program învață în 6 luni cât alții în 6 ani, îți dai seama cât vei experimenta tu în spatele cortinei?

Ce vei face efectiv:
– vei comunica cu potențialii participanți;
– vei realiza parteneriate și apoi te vei ocupa de implementarea lor;
– vei pune în practică campanii de marketing online;
– vei lucra direct cu project managerul programului pe diverse activități zilnice de organizare.

Gata? Te-au hotarat? Vrei să fii voluntar în echipa LEADERS Experience?
Atunci asteptăm CV-ul tau, daca ai, ori un link cu contul de Linkedin și cel mai important, te rugăm să ne povestești de ce vrei să faci parte din echipa LEADERS Experience. Povestea și CV-ul le asteptăm pe adresa de e-mail [email protected] până marți, 8 mai, ora 15:00

Despre LEADERS Experience
LEADERS Experience este primul accelerator de experiențe din România, creat pentru tinerii până în 25 de ani. Știm că cea mai eficientă formă de învățare nu este la școală, ci propria experiență. De aceea am creat LEADERS Experience, adică un program de 6 luni în care tinerii romani cu potențial intră într-un simulator de situații din viața reală.

După un proces riguros de selecție, 30 de tineri studenți sau proaspăt absolvenți au parte de un set de exerciții aplicate realității din România, de simulări de business supervizate, de proiecte sociale 100% reale, gândite și implementate de ei, de provocări de auto-depășire și de lucru efectiv în comunitate, sub mentoratul continuu al trainerilor cu experiență și sub influența pozitivă a oamenilor-model cu care participanții noștri au ocazia să intre în dialog.

Parte din evoluția tinerilor noștri este și obținerea finanțării: îi susținem să își găsească sponsori pentru educație sau chiar să muncească pentru a își echivala costurile programului. Pe lângă experiența propriu-zisă a acceleratorului, I work for my education le modelează semnificativ motivația și obiectivele în viață.

Asfel că, după 18 ani, ne mândrim cu peste 20.000 de absolvenți de ale căror proiecte (precum Inspectorul pădurilor sau Caravana cu medici sau Cuibul artiștilor) sigur ai auzit. În tot acest timp, ne-au fost alături 180 de lideri invitați în programe, precum Tiberiu Ușeriu (ultramaratonist), Alexandru Tomescu (violonist), Raed Arafat (fondator SMURD) sau Dragos Anastasiu (antreprenor).

Mai multe detalii gasesti pe www.leaders.ro/experience

 

 

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21