Caută

Fii voluntar în echipa LEADERS Experience

Îți place la nebunie să comunici? Ți s-a spus că ai putere de convingere și ai vrea să îți dezvolți acest talent? Îți e usor să interacționezi cu oameni noi? Îți dorești un cadru în care să faci lucrurile pe bune (fără shadowing și plimbat hârtii) și să primești feedback de la oameni cu experiență? Vrei să îți mărești network-ul cu câteva zeci de contacte până la toamnă?

Atunci vino în echipa LEADERS Experience și experimentează pe repede-înainte toate cele de mai sus. O să ai șansa să te cunoști, să îți dezvolți potențialul, să câștigi experiență, să înveți project management, să fii auzit(ă), să faci parte dintr-o echipă tanără, energică și mereu deschisă la idei noi. Și cine stie, poate în viitor vei fi project managerul sau omul de comunicare LEADERS. Dacă cei care participă în program învață în 6 luni cât alții în 6 ani, îți dai seama cât vei experimenta tu în spatele cortinei?

Ce vei face efectiv:
– vei comunica cu potențialii participanți;
– vei realiza parteneriate și apoi te vei ocupa de implementarea lor;
– vei pune în practică campanii de marketing online;
– vei lucra direct cu project managerul programului pe diverse activități zilnice de organizare.

Gata? Te-au hotarat? Vrei să fii voluntar în echipa LEADERS Experience?
Atunci asteptăm CV-ul tau, daca ai, ori un link cu contul de Linkedin și cel mai important, te rugăm să ne povestești de ce vrei să faci parte din echipa LEADERS Experience. Povestea și CV-ul le asteptăm pe adresa de e-mail [email protected] până marți, 8 mai, ora 15:00

Despre LEADERS Experience
LEADERS Experience este primul accelerator de experiențe din România, creat pentru tinerii până în 25 de ani. Știm că cea mai eficientă formă de învățare nu este la școală, ci propria experiență. De aceea am creat LEADERS Experience, adică un program de 6 luni în care tinerii romani cu potențial intră într-un simulator de situații din viața reală.

După un proces riguros de selecție, 30 de tineri studenți sau proaspăt absolvenți au parte de un set de exerciții aplicate realității din România, de simulări de business supervizate, de proiecte sociale 100% reale, gândite și implementate de ei, de provocări de auto-depășire și de lucru efectiv în comunitate, sub mentoratul continuu al trainerilor cu experiență și sub influența pozitivă a oamenilor-model cu care participanții noștri au ocazia să intre în dialog.

Parte din evoluția tinerilor noștri este și obținerea finanțării: îi susținem să își găsească sponsori pentru educație sau chiar să muncească pentru a își echivala costurile programului. Pe lângă experiența propriu-zisă a acceleratorului, I work for my education le modelează semnificativ motivația și obiectivele în viață.

Asfel că, după 18 ani, ne mândrim cu peste 20.000 de absolvenți de ale căror proiecte (precum Inspectorul pădurilor sau Caravana cu medici sau Cuibul artiștilor) sigur ai auzit. În tot acest timp, ne-au fost alături 180 de lideri invitați în programe, precum Tiberiu Ușeriu (ultramaratonist), Alexandru Tomescu (violonist), Raed Arafat (fondator SMURD) sau Dragos Anastasiu (antreprenor).

Mai multe detalii gasesti pe www.leaders.ro/experience

 

 

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.