Search

Trainerii care te învață experiența

Cei care fac din LEADERS Experience un program memorabil și complet sunt trainerii. Ei sunt cei care oferă cu generozitate informații și know-how, cei care construiesc experiențe incredibile de învățare, stabilind capetele de pod ale unei experiențe care schimbă vieți.

În primul accelerator pentru viața reală al LEADERS Experience, desfășurat la Predeal, Daniel Bichiș, Master Practitioner NLP, și-a demonstrat măiestria de a pune întrebările potrivite și de a face participanții să-și pui întrebările care contează. Practic, dacă există vreo dilemă pe care ți-e teamă să o recunoști chiar și față de tine însuți, Daniel va atinge acea profunzime care schimbă perspectiva. „Când un lucru e dezirabl social, nu-i așa că acel lucru e cel mai bun de pe fața Pământului? Nu. Pentru că noi suntem diferiți,” a fost întrebarea de deschidere a training-ului.

Daniel Bichiș este un magician al explorării interioare.

Ilie Gageatu este cel care contaminează cu energie și umor fiecare întâlnire. Cu fermitate, te duce în punctul în care stai față în față cu tine și cu liderul din tine. Cine ești și cine vrei să fii, cine sunt ceilalți și cum poți comunica eficient cu ei sunt întrebările-pilon ale fiecărei întâlniri. Ilie a urmărit cu discreție simularea de business a participanților Experience și a descifrat comportamentele și reacțiile celor care au trecut la acțiune. „Nu e simplu să cunoști oamenii sau să te cunoști pe tine. Aveți șansa acum de a pune mâna pe niște instrumente prin care să vă cunoașteți mai bine. Dar trebuie să știți că omul e mult mai complet și complex decât să-l bagi într-un cadran, iar descoperirea de sine durează toată viața”, a spus acesta.

Ilie reușește să creeze de fiecare dată o experiență de învățare unică.

Adelina Maria, trainer LEADERS și directorul strategic al fundației, este firul roșu al programului Experience, cea care descifrează sensurile, trage linie și developează fiecare experiență până devine limpede ca lumina zilei. Ea lansează provocările și urmărește rezultatele, iar lecția ei, în urma revelațiilor primului accelerator, este următoarea: „Pentru mine, tot ce se întâmplă aici este dovada clară că, atunci când ai o idee, știi că e bună și poate face diferența, nu trebuie să renunți la ea, oricât de greu ți s-ar părea. Și nu trebuie să consideri ideea greșită doar pentru că treci prin multe greutăți pentru a o duce la îndeplinire”, a spus omul din spatele programelor LEADERS.

Programul LEADERS Experience este gândit pentru o perioadă de șase luni. După primul accelerator, urmează provocările zilnice, proiectul social, al doilea accelerator de experiențe, în care participanții vor reîntâlni trainerii, mentoratul și etapa de monitorizare a progresului. Mai multe detalii, aici.

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google