Ai nevoie de un crash course de leadership? Vrei să te pregătești pentru provocările viitorului?

TL;DR

70 de participante

la nivel național

studente și proaspăt absolvente

leadership și viitor

un workshop tehnic

+30H de workshop-uri de leadership

obții certificarea LEADERS Explore

avansezi în etape în programul de internship Renault

vei gândi și dezvolta un proiect pentru comunitate

Seria de workshopuri She Leads Tomorrow powered by Renault și Fundația Leaders este construită în jurul competențelor viitorului. Viitorul pe care 70 de tinere îl vor construi în jurul comunității lor, asumându-și rolul de lider. She Leads Tomorrow este locul în care își accelerează potențialul și își dezvoltă capabilitățile necesare. The future is hers @ She Leads Tomorrow. Join her.

De ce să participi?

Cunoști alte 70 de tinere exact ca tine, din toată țara. Social distancing with a twist!

Te conectezi cu oameni din echipa Renault, posibil, viitorii tăi colegi!

Primești certificare pentru absolvirea modulelor LEADERS Explore.

Faci o schimbare relevantă în comunitatea din care faci parte printr-un proiect implementat pe bune.

Agenda

Valorile personale sunt acea busolă interioară ce îți ghidează principiile și comportamentul. Descoperirea, înțelegerea și conștientizarea valorilor personale sunt un prim pas spre adoptarea unui leadership autentic.

Comunicarea stă la baza dezvoltării societății, iar cunoașterea stilurilor de comunicare sunt una din metodele de înțelegere a interacțiunilor interumane și a gestionării lor. Vom discuta despre modelul DISC și vei afla care îți este stilul de comunicare dintre Dominant, Influențator, Stabil sau Conştiincios. De asemenea vei afla cum poți face echipă cu un coleg care are un alt still.

Fundația pe care este construit orice mare succes este reprezentată de lucrul în echipă, iar fiecare membru al acesteia are un rol bine definit de modelul Belbin, model pe care îl vei aprofunda prin intermediul unor activități practice.

Automobilul este partenerul nostru e viate de ceva vreme in coace. In 1886 când Benz a motorizat pentru prima data un triciclu dând naștere astfel Zeului Automobil, nimeni nu își imagina ca era, de fapt, începutul unei noi ere : era vitezei.

Vom descoperi împreuna geneza unui automobil modern, de la idee la prezentarea in show room, si, vom încerca sa deslușim etapele devenirii unui automobil.

Dacă prima impresie contează, personal branding-ul a devenit o componentă obligatorie în dezvoltarea și întreținerea imaginii oricărui lider autentic acum și pe viitor.

Biblioteca Vie este oportunitatea de a interacționa cu persoane din domenii de activitate total diferite, ce pot să îți răspundă la întrebări precum: Cum poți să te vinzi în acest domeniu?

Schimbarea stă în fiecare din noi, iar odată cu identificarea unor nevoi ale comunității noastre, următorul pas este gândirea și implementarea proiectelor ce vor rezolva acele nevoi.

Această etapă se va desfășura pe baza unui calendar stabilit la nivelul fiecărei echipe de proiect, în intervalul 6 iulie – 27 iulie.  

Concluziile sunt cele care mereu vor închide cercul, vor face un rezumat a ceea ce ai descoperit, dar mai ales vor lega fiecare etapă, dând sens experiențelor trăite. O zi a redescoperirii de sine, a emoțiilor și a comunității LEADERS

Ultima zi îți aduce în față două exemple de lideri în domeniile lor. În doze a câte 30 de minute de leadership vei asculta poveștile lor, vei învăța din greșelile și deciziile fiecăruia!

Invitați

Te mai poți înscrie în:

:
:
:

Termenul limită până la care te poți înscrie este 16 iunie 2021, ora 23:59.

Întrebări frecvente

Fundația LEADERS alături de Groupe Renault și-au luat misiunea de a găsi 70 tinere studente, masterande și absolvente din România, pe care, indiferent de profil, să le ajute spre călătoria lor de leadership. Programul înseamnă 6 ateliere pe parcursul a 60 de zile, la care se adaugă 13 speakeri, 8 mentori și 8 proiecte reale cu impact în comunitate implementate pe bune. She Leads Tomorrow reprezintă experiența completă de învățare pentru orice tânără care dorește să se descopere pe sine și pe cei din jur.

Da! She Leads Tomorrow se întâmplă în mediul online.

Nu, programul este complet gratuit pe baza burselor de participare oferite de Groupe Renault.

Așteptăm aplicația ta dacă studiezi sau locuiești în orice oraș din România.

Sigur! Dacă ești proaspăt absolventă ești binevenită. 

Categoric. Programul este construit pe formatul unui parcurs, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop ar fi de preferat, dar și un telefon mobil 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicația Zoom. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la She Leads Tomorrow și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul.

Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte.

Și nici o să te facem lider dupa cele doua luni de program, de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevarat lider este primul om care te va urma vreodată în viață.