leaders_copy

Leaders Explore hibrid și online

Noile ediții LEADERS Explore pentru elevi și studenți debutează în luna iulie.

Ne bucurăm să anunțăm primul program hibrid și sa le dăm întâlnire fizică elevilor din Ploiești. Este vorba de ediția Leaders Explore pentru elevii de liceu, care va demara la început de iulie. Înscrierile sunt deschise și așteptăm sa-i cunoaștem pe viitorii exploratori. Această ediție este realizată cu sprijinul prietenilor de la Lidl. 

O altă ediție a lui Leaders Explore pentru elevii de liceu va demara tot în iulie și pentru elevii din Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova. De această dată facem echipă pe cinste cu Hella România și suntem ornorați să fim parte din programul lor de sprijin al comunității. Ediția va avea loc online, iar în următoarele 12 zile așteptăm aplicații

Tot din iulie vom demara și edițiile Explore pentru studenți. Vor avea loc două astfel de sesiuni. Una adresată tuturor studenților care doresc să se cunoască pe sine mai bine, realizată cu sprijinul Raiffeisen Bank, Alcedo și Great People Inside. Cea de-a doua ediție este adresată în principal studenților și proaspăt absolvenților din zona tehnică și financiară și estea realizată împreună cu London Stock Exchange Group. 

Copyright © 2021 Fundația LEADERS
Toate drepturile rezervare

Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi în această pagină.

CONTACTEAZĂ-NE

NEWSLETTER

Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

X
X