Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders

Suntem în etapa proiectelor în comunitate în cadrul acestei ediții a Leaders Experience Online. După un proces de brainstorming susținut participanții au demarat 3 proiecte cu impact. Iar noi suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine.

Suntem în etapa proiectelor în comunitate în cadrul acestei ediții a Leaders Experience Online. După un proces de brainstorming susținut participanții au demarat 3 proiecte cu impact. Iar noi suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine. 

Give nature a chance - proiectul s-a concentrat pe înfrumusețarea și ecologizarea mai multor zone din București, în zona parcului Tineretului și zona Amfiteatru.

YouthCoin - proiectul își propune să ajute tinerii să aibă succes și să ajungă la obiectivele lor prin educație financiară, iar începând cu luna iunie a acestui an - echipa pregătește multe alte evenimente pentru tinerii în căutare de educație financiară și nu numai.

nutritivo.ro - un stil de viață sănătos, pe înțelesul tuturor. Proiectul își propune să învețe tinerii mai multe despre ce presupun nutriția și sportul, într-un mod simplificat și ușor de înțeles.