Programe noi în luna iunie

Zilele acestea este o perioadă foarte plină pentru noi fiindcă demarăm noi proiecte. Ne vom conecta online sau fizic cu peste 700 de tineri în această vară

Zilele acestea este o perioadă foarte plină pentru noi fiindcă demarăm noi proiecte. Ne vom conecta online sau fizic cu peste 700 de tineri în această vară. Da, programele hibride Leaders vor fi anunțate curând, dar până atunci îți povestim despre două noi inițiative, powerd by Leaders Explore. 

She Leads Tomorrow va reuni 70 de studente cu potențial de lider din toată țara. Pe durata celor două luni de program vom discuta cu participantele despre subiecte consacrate deja în programele Leaders precum valori, stiluri de comunicre ori dinamica lucrului în echipă. Totodată va fi un bun prilej de inspirație și conectare cu exemple de profesioniști cu experiențe diverse. Programul este un efort comun și rezultatul unei munci de peste 6 luni împreună cu deja prietenii de la Groupe Renault. Înscrierile sunt deschise și am fost impresionați de primul val de aplicații. 

Tot sub inspirația lui Leaders Explore, am regândit împreună cu partenerii de la Holcim un nou program de autocunoaștere adresat elevilor de liceu din Oradea, Aleșd și Câmpulung Muscel. Este vorba de Exploratori de viitorva demara în iulie și va avea două etape. O primă etapă în care 100 de elevi își vor descoperi interesele vocaționale. Și o a doua etapă, pentru 25 dintre aceștia, care va consta într-o călătorie de descoperire de sine și implicare comunitară. Înscrierile sunt deschise!