FACEM ECHIPĂ?

În acești 20 de ani LEADERS a fost rezultatul unei echipe de peste 50.000 de oameni geniali (participanți, sponsori, vorbitori, echipe ale partenerilor, voluntari). Din 2020 te invităm și pe tine în calitate de coechipier în povestea următorilor 20 de ani și avem încrederea că putem să fim mai puternici împreună.

În contextul în care în această perioadă se concentrează resursele către o direcție comună (ex. Combaterea Covid19) este important să fim conștienți de efectul sistemic al unei astfel de epidemii: Fundația LEADERS este una dintre organizațiile a cărei activitate trebuie să se adapteze și să se transforme la 180 de grade ca să poată să-și ducă mai departe misiunea – misiune care, la rândul ei, ajută la combaterea efectelor unui fenomen precum covid. Prin accesul la programele LEADERS beneficiarii noștri învață să fie responsabili (nu ies din casă nu pentru mine / nu ies din casă pentru ceilalți), să fie conectați cu cine sunt ei (valori – emoții – convingeri – atitudini) – importante în momente în care nivelul de anxietate este sus. Ceea ce face LEADERS este să formeze noua generație care știe ce să facă / cum să facă / cum să se adapteze / cum să intervină/ cum să stea când e cazul și la rândul nostru misiunea este să contribuim la formarea unei societăți sănătoase.

Misiunea noastră este aceeași și credem că acum este mai necesară ca oricând: să contribuim la dezvoltarea viitoarei generații de lideri responsabili la toate nivelurile societății. Fiecare dintre noi avem nevoie să ne simțim în siguranță în astfel de perioade și să știm că echipele, organizațiile, proiectele din jurul nostru, toate aspectele legate de viața noastră “sunt pe mâini bune”.

Impactul contribuției tale pe termen scurt
1265
ore de training vor avea loc pentru tinerii din întreaga țară. Programele noastre sunt naționale.
2717
de elevi sau studenți vor beneficia mai departe de training gratuit și ateliere educaționale pe teme de leadership, viziune și carieră
285
de invitați îi vor inspira pe tinerii din programele noastre. Medici, programatori, artiști, antreprenori,  fondatori de ONG-uri cu impact social, profesioniști din toate domeniile și ariile de activitate
Impactul contribuției tale pe termen lung
50%
dintre liceeni participanți la LEADERS Explore susțin că programul i-a ajutat să își găsească profesia potrivită.

Tu vei putea să ajuți actuala generație de liceeni să aleagă cariera potrivită pentru ei.
80%
dintre participanți la LEADERS Explore pentru studenți susțin că abilitățile dezvoltate în cadrul programului le-au schimbat perspectiva asupra carierei și contribuie constant la parcursul lor profesional.

Tu ajuți actuala generație de studenți să-și antreneze skill-urile viitorului (leadership, inteligență emoțională, creativitate, comunicare, lucru în echipă, gândire critică).
55%
dintre absolvenții LEADERS Experience și-au transformat ideea de business în realitate ca și antreprenori. Ori și-au transformat soluțiile sociale în ONG-uri cu un impact social concret și imediat

Tu vei reuși să ajuți tinerii profesioniști cu potențial declarat și demonstrat să își accelereze parcursul și să își transforme viziunea în realitate.

Iată câteva posibilități prin care te poți alătura:

1. Direcționează 3.5% din impozitul tău pe venit către Leaders. Poți opta pentru o perioadă de un an sau doi. Află mai multe și descarcă formularele. Termenul limită este 25 mai 2020.

2. Donează direct prin transfer bancar în contul Leaders, poți face o donație cu cardul prin intermediul Netopia sau utilizând  PayPal.

Mai multe posibilități

3. Ești fondatorul unei microîntreprinderi sau factor de decizie? Donează 20% din impozitul pe cifra de afaceri, iar acesta îți va fi dedus din plata următoarelor taxe către stat. Află cum poți face acest lucru

4. Reprezinți o organizatie antreprenorială cu cifra de afaceri peste 1 milion de euro sau o companie multinațională? Donează către LEADERS 20% din impozitul pe profit. Iată care sun pașii

5. Dacă produsele sau serviciile tale ne pot aduce un plus în cadrul experiențelor de învățare Leaders putem gândi împreună un canal de promovare win-win. Așteptăm mesajul tău pe adresa office@leaders.ro și stabilim pașii următori.

6. Vrei să-ți dedici timpul efortului Leaders? Alătură-te în calitate de voluntar fie că ai disponibilă o oră pe luna sau ne putem vedea zi de zi. Suntem de găsit la adresa office@leaders.ro

Română
X
X
X