susține

3.5% pentru Leaders

direcționarea celor 3.5% din impozitul tău pe venit este o procedură simplă, care nu are vreun impact negativ asupra venitului tău. termenul limită este 25 mai 2021. iată cum poți face totul în 3 pași. 

impactul contribuției tale

pe termen scurt

0
ore de training vor avea loc pentru tinerii din întreaga țară. Programele noastre sunt naționale.
0
de elevi sau studenți vor beneficia mai departe de training gratuit și ateliere educaționale pe teme de leadership, viziune și carieră
0
de invitați îi vor inspira pe tinerii din programele noastre. Medici, programatori, artiști, antreprenori, fondatori de ONG-uri cu impact social, profesioniști din toate domeniile și ariile de activitate

1.

PASUL 1 – DESCĂRCREA DECLARAȚIEI D230

Descarcă de mai jos şi completează formularul 3,5%, dacă în anul fiscal precedent (2019) ai obținut venituri ca salariat.

2..

PASUL 2 – COMPLETAREA DECLARAȚIEI D230

OPȚIUNEA 1
Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează.

OPȚIUNEA 2
Dacă dorești să îl completezi electronic o poți folosi folosind funcția Editează a Adobe Reader sau o poti face mai simplu pe pagina noastră de pe redirecționeaza.ro pusă la dispozitie de Code4Romania, apoi descarci formularul generat de platforma.

PENTRU SEMNARE ELECTRONICĂ

1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
4. Apeși Done și gata. Semnătura va fi salvată.

Poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

ALTE INFORMAȚII
În cazul în care ai deja un formular simplu, necompletat cu datele Fundației LEADERS, acestea sunt:

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Fundația LEADERS
Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: 13136455
Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit / unității de cult: RO44BACX0000000031127310

Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 3,5% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.

Nu ai nevoie de vreun document de la locul de muncă. Nu este nevoie să atașezi Fișa Fiscală, iar suma redirecționată va fi calculată și completată de către inspectorul fiscal.

3…

PASUL 3 – DEPUNEREA DECLARAȚIEI

Termenul limită pentru depunerea formularului este 25 mai 2021.

VARIANTA 1 | DEPUNEM NOI PENTRU TINE

Ne trimiți nouă formularul completat pe adresa: Fundația LEADERS, Bd. Dacia, nr.99, etaj 3, sector 2, București. Iar noi vom trimite formularul, în numele tău, la Administrația Financiară. listă cu adresele administrațiilor financiare.

SAU și mai simplu! Completezi formularul în una din variantele de mai sus, îl semnezi, îl scanezi și ni-l trimiți prin email la adresa [email protected] sau prin intermediul formularului de mai jos.


VARIANTA 2 | DEPUI TU

Depui tu însuți sau trimiți direct la Administraţia Financiară de care aparţii. În acest caz, te vom ruga să depui documentul până pe 25 mai 2021.

VARIANTA 3 | SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL

Formularul poate fi depus şi prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii, respectiv prin serviciul „Spaţiul privat virtual” sau în baza unui certificat digital calificat. Dacă nu ai cont pe Spațiul Privt Virtual, poti opta pentru varianta 1.

Aici ne poți trimite formularu tău de 3.5% și îl depunem pentru tine.

 • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 4 MB.
  semnată și scanată în unul dintre formatele pdf, jpg, jpeg, png. Dimensiunea maxima a fisierului este 4MB.
 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maine sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Daca vei primi una dintre certificarile LEADERS - Explore, Experience, Challenge sau LEADERS 101 - vei ramane in baza noastra de date si te vom notifica de cateva ori pe an despre initiativele noastre care corespund profilului tau.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©