SCROLL FOR       

change

Powered by

sageata_partener

Îți oferim timp și claritate!

Participă la cele 3 workshop-uri din orașul tău și învață să comunici activ cu colegii și prietenii, să îți dezvolți creativitatea în proiecte care îți vor completa experiența de educație și să te implici în comunitate

O mai bună organizare și o misiune clară îți oferă eficiență și satisfacție, iar acestea pot fi obținute prin tehnici de time management și prin exersarea vorbitului în fața unui public.

workshop-uri

Branding personal

Explorăm împreună seturi de valori, moduri în care comunicăm despre noi, cum ne prezentăm la un interviu, astfel încât să conturăm imaginea personală și să ne evidențiem calitățile.

managementul timpului

Timpul este una dintre puținele resurse cu adevărat neregenerabile. Mai corect spus, timpul este viață.
Paradoxal, timpul nu poate fi gestionat. Și atunci apare întrebarea “Ce și cum pot totuși gestiona astfel încât să obțin ce și când îmi doresc?”.
Răspunsul la această întrebare și câteva metode de creștere a randamentului activităților individuale sau de grup pe care le desfășori sunt de găsit în atelierul “Managementul timpului Energiei”

discurs public

A susține o prezentare memorabilă este o competență care se antrenează. Cum? Cunoscând și punând în practică un set de acțiuni specifice, începând de la cunoașterea auditoriului, trecând prin designul prezentării și susținerea acesteia. Și, cel mai important, făcând diferența între ce înseamnă să creezi o prezentare și cum o prezinți live (indiferent de canal). Ce fac cu emoțiile? Ce materiale auxiliare folosesc? Unde mă uit? Răspunsurile la aceste întrebări si multe altele vor fi ceea ce vei obține participând la atelierul “Discurs Public”

PROFILUL PARTICIPANTULUI

upgrade yourself

HELLA România și Fundația Leaders în parteneriat cu instituții de învățământ și ONG-uri, oferă acces la resurse de dezvoltare personală pentru tineri și studenți din Arad, Craiova, Lugoj și Timișoara.

Dacă îți pui întrebarea “Cum pot învăța sa vorbesc în public?“, “Cum îmi cresc brandul personal?” sau “Cum îmi organizez timpul? “,  proiectului Upgrade Yourself este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic în cadrul Universității Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea din Craiova.

 

ediții și agendă

univeristatea politehnica timișoara

Branding personal, 20 mai | 12:00 -14.30
Managementul timpului, 20 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 21 mai | 10:00-17:00

univeristatea DE VEST timișoara

Branding personal, 27 mai | 12:00 -14.30
Managementul timpului, 27 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 28 mai | 10:00-17:00

univeristatea din craiova

Managementul timpului, 27 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 28 mai | 10:00-17:00

facilitatori 

ÎNtrebări frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Da! Upgrade Yourself se întâmplă fizic în cadrul UPT, UVT și Universitatea din Craiova?

Da! Poți alege workshop-ul sau workshop-urile de interes pentru tine și te poți încrie exclsuvi la aceastea. 

Nu, participarea la program este complet gratuită.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

Da, primești diplomă de participare pentru fiecare workshop. 

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

1. înscriere

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

3. proces de selecție

În maximum 5 zile afli dacă ai fost admis(ă).

2. interviu

Ne auzim telefonic maximum 10 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Upgrade Yourself.

4. bursa de participare

După ce ai fost acceptat(ă), beneficiezi de bursa de participare, care îți va acoperi 100% participarea la workshopuri. 

aplică!

durează doar câteva minute

facem echipă

HELLA România, în parteneriat cu instituții de învățământ și ONG-uri, oferă acces la resurse de dezvoltare personală pentru tineri și studenți din Arad, Craiova, Lugoj și Timișoara.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356