fbpx

Adrian Oianu

Adrian Oianu este primul designer vestimentar român care a căutat și explorat patromoniul românesc, luând elemente din costumele tradiționale românești și reintepretandu-le în stil contemporan. Oianu a rearhivat în mentalul colectiv, elemente etnice valoroase care au devenit la rândul lor, un simbol al feminității românești. Brandul Adrian Oianu a devenit în ultimii ani unul de referință în zona creației vestimentare autohtone.  

Oianu a fost designer și director artistic în Turcia, la casa de modă TWEEN & DAMAT. Apoi aventura sa pe drumul designului vestimentar a continuat în America, mai exact la Parsons & Otis Art University. În anul III a devenit asistent universitar și a intrat ca associate-designer la Richard Tyler, unul dintre cei mai mari designeri ai creației vestimentare din SUA, câștigător a trei premii ale Council of Fashion Designers of America, un nume care stă alături de grei ai modei ca RALPH Lauren, Geoffrey Bene, bill Blass, Liz Claiborne, Donna Karan, Calvin Klein, Marc Jacobs, Oscar De La Renta, Tom Ford, Perry Ellis, Michael Kors. 

Designerul Adrian Oianu este cunoscut și pentru conceptele noi pe care le-a adus în designul vestimentar de la noi, cum ar fi fuziunea între moda și arta contemporană: “FashionFilm” (Contemporary Moods 2006 – Tactile Project 2011), “The Virtual Print” (2007), “The Fashion Play” (2008). Adrian Oianu a fost designerul român invitat de către Ambasada Franței în România să își lanseze colecția în timpul Festivalului Pasarela București – Paris, ediția 2009. 

În ultimii trei ani, sub brandul “Adrian Oianu” s-au născut și alte idei  apreciate de public, cum ar fi proiectul “Tricoul românesc”, prin care designerul a readus în “outfit-ul” contemporan, elemente arhetipale etnice. 

În anul 2010 Adrian Oianu decide să se implice și în educarea designerilor la început de drum și astfel, el inițiază Cursurile de design vestimentar care se adresează tuturor acelor care simț că au o chemare pentru acest domeniu. În 2011 lansează și proiectul Style of Fashion Abroad, care înseamnă o experiență culturală în mari orașe ale Europei. Sub îndrumarea lui Adrian Oianu, la Style of Fashion Abroad, participanții reușesc să surprindă o lume a creativității, să își deschidă orizontul cultural, o perspectivă indispensabilă atunci când vorbim despre stil sau despre design vestimentar. 

Performanța sa remarcabilă și entuziasmul lucrului bine făcut, îl califică pe Adrian ca fiind unul dintre cei mai pasionați vorbitori inspiraționali din România. Este implicat în calitate de invitat permanent al programelor de leadership dezvoltate de Fundația LEADERS, unde inspiră noua generație de lideri români. 

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.