Aliz Kosza

Numele Aliz Kosza este, pentru mediul de business românesc și nu numai, sinonimul perfect al profesionalismului și performanței. Peste 37 de ani de carieră profesională, dintre care 25 de ani de top management și 4 ani de mentorat de business, și tot atâta timp al excelenței. Aceasta fiindcă Aliz a fost de la început altfel. Fără temeri, fără contorsionări, urmându-și intuiția extraordinară și iubindu-și, încă de copil, creativitatea spectaculoasă.

Și învățând, mereu învățând, de la toți oamenii întâlniți, fie familie, prieteni, subalterni, superiori, animale, plante, vânt, soare, ploaie, pământ. Însă Aliz n-a învățat nimic pentru a executa întocmai, niciodată nu a făcut asta și nici acum nu face. Ea învață ca să știe și adaptează continuu ceea ce învață la specificitățile ei sau ele celor cu care lucrează. Și astfel creativitatea ei este continuă. Dar și a oamenilor din jurul ei, pentru că Aliz îi „contaminează“ pe toți cu încredere, stimulându-le originalitatea.

A creat conceptul de Inward Business Mentorship punând în el valorile esențiale în care crede și care o definesc: autenticitate, experiență, integritate, intuiție, încredere împărtășită, bunătate. Fiecare dintre ele este o valoare în sine, dar numai împreună reprezintă o forță creatoare și integratoare. Iar ca dovadă a eficienței acestui demers, Aliz Kosza pune rezultatele întregii sale cariere fiindcă aceste rezultate probează eficiența construirii strategiilor câștigătoare din interior. Pe baza acestor valori s-a lansat și Business Mentoring House.