Gen. Roman Vasile

Cu o viață și carieră militară de peste 35 de ani, astăzi, misiunea lui este să sprijine tinerii și profesioniști de nivel executiv, printr-un proces de coaching, în înțelegerea, și mai ales aplicarea conceptului de leadership. 

De-a lungul anilor a trecut prin multe etape, de la comandant de pluton (putin peste 20 de militari), la comandantul primei operații românești, cu trupe aero -transportatate, în Afganistan, prima după cel de al II lea război mondial.
De asemenea, a performat și în poziția de lider de nivel strategic si șeful grupului de planificare a celui mai mare exercițiu strategic inter–instituții, desfășurat după anul 1990. 

Succesul activităților sale din cadrul Armatei Române s-a bazat pe cunoștințele acumulate în studiile de licență, masterat și doctorat, absolvite în România și Statele Unite.

Succesul în noua întreprindere se bazează pe cunoașterea și experiență anterioară, dar mai ales pe atitudinea manifestată în întregul proces de dezvoltare personală, centrat pe coaching și leadership.