Horia Adrian

Horia are peste 18 ani de experienta de management in cadrul grupului LafargeHolcim, ocupa functia de CEO Holcim Romania incepand cu 1 februarie 2018. Totodata, a preluat responsabilitati regionale, prin rolul de Market Head LafargeHolcim pentru Europa emergenta, care cuprinde Serbia, Bulgaria, Moldova si Azerbaidjan.

Este absolvent al programului de masterat in Administrarea Afacerilor al Universitatii Anjou si al programelor de licenta si de masterat in Inginerie Mecanica ale Universitatii „Dunarea de Jos” Galati. El s-a alaturat grupului LafargeHolcim in anul 2000 ca manager de proiect pentru diviziile Betoane si Agregate ale Holcim Romania. In intervalul 2004 – 2010 a activat ca Sales, Marketing & Logistics Director si apoi ca CEO pentru compania Garadagh Cement, subsidiara din Elvetia a grupului Holcim.

Rezultatele obtinute si modelul sau de management l-au recomandat pentru urmatoarele functii de conducere in cadrul grupului, la conducerea Holcim Russia, CEO pentru Europa de Est si zona CSI, CEO LafargeHolcim in Orientul Mijlociu. Inainte de a fi numit CEO al Holcim Romania, Horia Adrian a ocupat pozitia de Head of Business Transformation pentru grupul LafargeHolcim.