Ionuț Tarcea

Ionut este Business Unit Manager in Cultura Organizationala si are peste 20 de ani de experienta in marketing iar din 2007 este antreprenor si consultant.

În trecut, Ionuț a fost implicat într-unul dintre cele mai active și solicitante domenii: telecomunicațiile. A fost unul dintre cei mai tineri directori de marketing din țară, lucrând pentru brandul gigant în telecomunicații RCS&RDS (DIGI). Ionut este unul dintre fondatorii conceptului inovator de marketing deHartie - un canal creativ interactiv brand-consumator. In plus, pasiunea lui pentru biciclete s-a materializat si Ionut a devenit unul dintre initiatorii magazinului Biciclop.

Din 2007, când s-a alăturat echipei Ascendis, Ionuț a fost implicat în peste 400 de proiecte de dezvoltare organizațională, diagnoză și schimbare de cultură, planificare strategică, inovare, training și ateliere special create, în funcție de provocările clienților săi. Are experiență de lucru cu diferite echipe de management și operaționale din industria IT&C, finanțe, energie, retail și farmaceutică.

Ionuț crede că dacă faci bine, vei obține bine în schimb. Prin urmare, este implicat în mai multe proiecte civice și sprijină organizații non-profit, universități și antreprenori, oferind training și consiliere. El crede cu tărie că viața noastră este rezultatul ambițiilor și al hotărârii noastre.

Ionuț este absolvent al Universității de Studii Economice București, al Facultății de Relații Economice Internaționale și deține un Executive MBA al Universității WU din Viena.