trainer leaders

Loredana Dumitrescu

Este pasionată de învățare și a fost mereu curioasă, iar pentru că îi aducea multă satisfacție să conecteze și să dezvolte grupuri, acum șase ani a intrat în educație. După o bursă europeană într-un muzeu de știință din Spania ca facilitator de workshop educațional, a obținut o certificare Trinity College of London și a predat engleza timp de peste un an într-o academie de limbi străine din Barcelona.

Întoarcerea în țară a fost despre a da înapoi comunității ei și a adus-o în sala de clasă a Școlii Internaționale Verita, ca învățătoare, iar apoi ca profesoară de știinte umaniste. În prezent este trainer de educație non-formală, online coach și trainer de comunicare business în limba engleză.

Călătorește cu entuziasm, scrie de plăcere, o pasionează comunitățile și ține mereu urechile ciulite către inovație, sustenabilitate și inspirație.

Copyright © 2021 Fundația LEADERS
Toate drepturile rezervare

Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi în această pagină.

CONTACTEAZĂ-NE

NEWSLETTER

Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

X
X