Mădălin Mandin

Mădălin Mandin predă teatru de improvizație de peste doisprezece ani pentru oameni care vor să fie cât mai ancorați în prezent și să joace mai mult decât fac în prezent. Întotdeauna și-a dorit să inspire copiii, să încurajeze educația continuă și să lupte cu abandonul școlar împreună cu UNICEF și alte agenții neguvernamentale.

Din punct de vedere al experienței profesionale, Mădălin a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Film „I.L. Caragiale” din București în 2008. În teatru colaborează în prezent cu Teatrul Național București („Două Lozuri”, „Furtuna”, „Hotel Europa”, „Eden”, „Medeea mama mea”, „Tărâmul nimănui”), Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov („Orașul Electronic”, „ Portugalia”, „Sinucigașul”), Teatrul Stela Popescu din București, Opera Comică pentru Copii și Teatrul Dramaturgilor Români. 

A mai colaborat cu Café-Teatrul Godot, Asociația Culturală Amfiteatrom, Teatrul LUNI de la GREEN HOURS, Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.Cariera sa cinematografică a început în 2004, cu scurtmetrajul „Ciocolată” regizat de Aneia Vlad, pentru care a primit premiul publicului la festivalul „CinemaIubit”. 

Urmează pentru Mandin o serie lungă de producţii: „Un pas înainte”, „Vin poliţia”, „Aniela”, „2+2”, „Circul foamei”. ”, „Comoara lui Decebal”, Chororo "," Camera Café "," În p pronunție " și seriale TV: "A noastră", și "Umbre".