societate civila

Mirela Nemțanu

Mirela Nemțanu este CEO Hospice Casă Speranței, cea mai mare fundație din România care oferă servicii de îngrijire paliativă pentru pacienți ce suferă de boli incurabile.  Fundația a oferit până în prezent suport de specialitate pentru peste 26.000 de pacienți (copii și adulți cu boli incurabile și prognostic limitat de viață), toate serviciile fiind oferite gratuit și necondiționat pacienților și familiilor lor.

Om de marketing și comunicare, Mirela are o experiență în multinaționale de aproape 20 de ani, făcând parte din diverse companii lider pe segmentul lor de activitate – L’Oréal, RTC Holding sau  TNT. În toate funcțiile avute a fost responsabilă – pe lângă zona de marketing, comunicare, ulterior public affairs, crisis management, lobby & advocacy, scientific & regulatory affairs – de coordonarea și implementarea proiectelor de CSR din companiile respective. Pentru o perioada de 2 ani și jumătate a condus și o fundație dedicată zonei educaționale.

Din 2003 se dedică activ și voluntar susținerii proiectele de CSR ale companiilor din care a făcut parte sau organizațiilor partenere. Din 2012 este membru al Boardului Consultativ al Facultății de Marketing, ASE, din 2016 este membru al Boardului Consultativ al Rectoratului Academiei de Studii Economice, iar la ora actuală face parte din diverse asociații de profil dedicate susținerii drepturilor femeii sau a diverselor științe.

Copyright © 2021 Fundația LEADERS
Toate drepturile rezervare

Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi în această pagină.

CONTACTEAZĂ-NE

NEWSLETTER

Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

X
X