Sergiu Neguț

Sergiu este un antreprenor, angel investor, speaker și lector la Maastricht School of Management. Are un istoric pozitiv de creștere a afacerii în diferite roluri (consilier, membru al consiliului de administrație, angel investor, manager) și în diferite industrii (sănătate, IT&C, servicii financiare, HR, consultanță). 

Angajat să construiască echipe puternice și susținut de o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor, inclusiv M&A și startup-uri, Sergiu a co-fondat FintechOS (2017), un furnizor global de tehnologie pentru bănci, asigurători, uniuni de credit și alte companii de servicii financiare, care își implementează tehnologia. 

La FintechOS, Sergiu coordonează Finance & Investor Relations, HR și Operations, aducând o contribuție puternică la strategia generală și dezvoltarea firmei.

FintechOS conduce la o schimbare de paradigmă în modul în care sunt create produsele și serviciile financiare, făcând băncile și asigurătorii cu adevărat centrate pe client. În 2020, FintechOS a fost recunoscut drept cea mai tare startup fintech din Europa și s-a clasat printre cele mai bine finanțate companii de tehnologie susținute de VC din Europa (CB Insights).