Sergiu Teodosiu

Parte din echipa Ascendis din 2008, Sergiu are o experiență de peste 20 de ani în afaceri, în opt domenii diferite, adică a lucrat în companii multinaționale, în companii naționale și în companii de stat. Mai mult, are experiența de a fi gestionat patru afaceri înființate. În consecință, el a câștigat experiență și expertiză în management, vânzări, negocieri și relații cu clienții, dezvoltarea parteneriatelor, dezvoltarea echipelor, leadership și antreprenoriat.

În perioada petrecută cu Ascendis, a condus peste 300 de sesiuni de training, centre de evaluare și dezvoltare și peste 350 de sesiuni de team building, conferințe de vânzări sau management.

Cu o activitate extinsă și constantă în voluntariat, Sergiu crede în schimbare prin implicare activă. A generat sau s-a implicat activ în diferite proiecte ale Leaders România, ProDemocratia, Aser, cu impact asupra dezvoltării capitalului uman în România. El caută permanent să transmită și să inspire dinamism, responsabilitate și inovație.

Sergiu a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Management al Companiilor și Facultatea de Studii Europene și Relații Internaționale. De asemenea, deține un master în Administrarea Afacerilor.