Stela Popescu

A fost actriță  de film, radio, revistă, teatru, televizune, voce și vodevil. A realizat cupluri artistice celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel.

La Teatrul de Comedie joacă din 1969 până în 1993, când revine la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, unde a lucrat până la decesul său.

Pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase și pe cea a Teatrului de Comedie, Stela Popescu a strălucit în piese precum Omul care a văzut moarteaMama BoemaBoema, slăbiciunea mea, și altele. A jucat 18 ani în Preșu, 12 ani în Pețitoarea și 10 ani în Plicul

Stela Popescu a făcut o carieră și în televiziune. A jucat în televiziune de la înființare până în prezent, în piese de teatru și emisiuni de divertisment, reușind să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Octavian Sava, Dan Mihăescu. TVR a scos pe piață DVD-urile “O stea printre stele” și “Stela și Arșinel” care reunesc o parte dintre aparițiile televizate ale Stelei Popescu.

Joacă în serialul TV “Cuscrele” precum și în telenovelele “Războiul sexelor”, “Regina” și “Aniela” în rolul Coanei Chiva. În 2011 revine cu o participare specială în telenovela Iubire și Onoare.