COEZIUNEA ECHIPELOR
INSTRUMENTUL
CLIFTONSTRENGTHS
by Gallup

0
10

PARTICIPANȚI

0
34

TALENTE

0
5

ORE

Testul CliftonStrengths: masoară prezența talentului nativ pe 34 arii numite teme. După parcurgerea testului care constă în 177 seturi de afirmații perechi, este generat raportul individual în care cele 34 teme sunt ierarhizate pe baza răspunsurilor,  în functie de intensitatea cu care ele se manifestă.

Talentul nativ este cel care determină un comportament repetitiv, care necesită un minimum de efort și aduce rezultate la limita excelenței. Raportul de Semnatură include primele 5 teme, dominante. El este unic pentru fiecare individ, probabilitatea să existe două rapoarte de semnatură identice este de 1 la 33 milioane. Testul CliftonStrengths oferă contextul pentru dezvoltarea naturală a performanței, și aduce, de asemenea, un limbaj comun în cadrul organizației bazat pe esența psihologiei pozitive.

Pentru cine este acest curs?

Testul poate fi aplicat individual, însă rezultatele lui sunt cu mult superioare atunci când îl aplicăm unei echipe dintr-o organizație, indiferent de senioritatea membrilor acesteia. În mod fundamental crește coeziunea, facilitează procesul de alocare a rolurilor în echipă și contirbuie activ la modul în care coechipierii se completează.

Direcțiile de intervenție la nivelul organizației pentru valorificarea testului:

Discuții individuale pentru familiarizare cu esența și filozofia testului, identificarea măsurii în care raportul generat este asumat și internalizat, indentificarea zonelor cu maxim potențial de creștere și dezvoltare individuală în contextul rolului actual în organizație, identificarea zonelor care au cel mai redus potențial de dezvoltare și soluții de gestionare – zonele pentru parteneriate complementare.

Sesiuni derulate la nivel de echipă pentru creșterea coeziunii și dezvoltarea unui tip de coaborare bazat pe concentrarea în zona punctelor forte cu reducerea stresului și conflictelor în interiorul echipelor funcționale.

Utilizarea testului pentru construirea echipelor ad-hoc, interdepartamentale, folosind principiile compatibilității și complementarității.

VEI LUCRA CU:

Ioana Vegheș

Consultant


Cu peste 20 de ani de experiență în Gallup a început în 2018 aventura de consultant independent și antreprenor. Pe langă pasiunea pentru cifre și insight relevant în construirea strategiilor de marketing dezvoltată în mulți ani de analiză în cercetare de piață, Ioana este Gallup-Certificated Strengths Coach. Ultimii 10 ani i-au oferit oportunitatea de a-și extinde aria de expertiză și a lucra nu doar cu nevoile si așteptările consumatorilor față de produse, mărci și servicii ci și cu nevoile și așteptătrile angajaților.

Model de raport

Desfășurarea modulului pentru echipe

COMPLETAREA TESTULUI

Le trimitem participanților cheia de acces pentru completarea testului lor Clifton Strengths Finder. Acesta poate fi parcurs în limba română sau engleză, iar durata completării este de aproximativ 60 de minute.

SESIUNEA DE COACHING DE GRUP

5h pe Zoom sau Google Hangouts, cu pauze de 15 min

Vom discuta despre instrument, interpetarea sa, aplicabilitatea pentru fiecare membru al echipei, dar și modul în care punctele forte se pot completa in echipa.

Mijloace tehnice folosite:

PACHETE

Sesiuni individuale

Costul este de 190 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare si plan de actiune de 1h:30 minute.

Grup de 3 participanți

Costul pentru întregul grup este de 520 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare de grup si plan de actiune de 2h minute.

Pentru echipe

Pentru o sesiune de interpretare de 5h cu o echipă de maximum 12 participanți te rugăm să ne contactezi.

ÎNSCRIE-TE!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Există un cost?

  Da, există un cost. Te rugăm sa ne trimiți mai multe despre tipul de pachet dorit și mai multe informații despre nevoile participanților.

 • Unde se desfășoară programul?

  Formatul este acela de webinar. Pentru conectare participanților vom folosi Zoom și Slack. Poți utilza un cont gratuit pentru a accesa aceste aplicații.

 • Vreau să ofer acest curs echipei mele. Se poate?

  Sigur! Te rugăm să ne trimiti un email la adresa office@leaders.ro

 • Realizați și sesiuni individuale?

  Sigur!Te rugăm să ne trimiți un mesaj.

 • Primesc materiale de curs?

  Materialele de curs sunt incluse si vor fi livrate sub forma digitala in diverse momente ale atelierului.

Contact

Încă ai întrebări? Vom fi bucuroși să îți răspundem. Scrie-ne un email la adresa office@leaders.ro

Română
X
X
X