coeziunea echipelor

Instrumentul CliftonStrengths

sprijinim autocunoașterea și antrenăm: colaborarea/ coeziunea în echipe 

despre instumentul folosit

Testul CliftonStrengths: masoară prezența talentului nativ pe 34 arii numite teme. După parcurgerea testului care constă în 177 seturi de afirmații perechi, este generat raportul individual în care cele 34 teme sunt ierarhizate pe baza răspunsurilor,  în functie de intensitatea cu care ele se manifestă.

Talentul nativ este cel care determină un comportament repetitiv, care necesită un minimum de efort și aduce rezultate la limita excelenței. Raportul de Semnatură include primele 5 teme, dominante. El este unic pentru fiecare individ, probabilitatea să existe două rapoarte de semnatură identice este de 1 la 33 milioane. Testul CliftonStrengths oferă contextul pentru dezvoltarea naturală a performanței, și aduce, de asemenea, un limbaj comun în cadrul organizației bazat pe esența psihologiei pozitive.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

cliftonstrenghts

Testul poate fi aplicat individual, însă rezultatele lui sunt cu mult superioare atunci când îl aplicăm unei echipe dintr-o organizație, indiferent de senioritatea membrilor acesteia. În mod fundamental crește coeziunea, facilitează procesul de alocare a rolurilor în echipă și contirbuie activ la modul în care coechipierii se completează.

 

DIRECȚIILE DE INTERVENȚIE LA NIVELUL ORGANIZAȚIEI 

Pentru valorificarea testului

Discuții individuale pentru familiarizare cu esența și filozofia testului, identificarea măsurii în care raportul generat este asumat și internalizat, indentificarea zonelor cu maxim potențial de creștere și dezvoltare individuală în contextul rolului actual în organizație, identificarea zonelor care au cel mai redus potențial de dezvoltare și soluții de gestionare – zonele pentru parteneriate complementare.

Sesiuni derulate la nivel de echipă pentru creșterea coeziunii și dezvoltarea unui tip de coaborare bazat pe concentrarea în zona punctelor forte cu reducerea stresului și conflictelor în interiorul echipelor funcționale.

Utilizarea testului pentru construirea echipelor ad-hoc, interdepartamentale, folosind principiile compatibilității și complementarității.

Expertul nostru

Ioana Vegheș
Consultant CliftonStrengths

Cu peste 20 de ani de experiență în Gallup a început în 2018 aventura de consultant independent și antreprenor. Pe langă pasiunea pentru cifre și insight relevant în construirea strategiilor de marketing dezvoltată în mulți ani de analiză în cercetare de piață, Ioana este Gallup-Certificated Strengths Coach. Ultimii 10 ani i-au oferit oportunitatea de a-și extinde aria de expertiză și a lucra nu doar cu nevoile si așteptările consumatorilor față de produse, mărci și servicii ci și cu nevoile și așteptătrile angajaților.

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE 

Fizică sau online, pentru tine, grupul tău de prieteni sau organizația ta. Primul pas este sa ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos. 

INDIVIDUALĂ

Costul este de 190 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare si plan de actiune de 1h:30 minute.

GRUP DE 3 PARTICIPANȚI

Costul pentru întregul grup este de 520 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare de grup si plan de actiune de 2h .

în ORGANIZAȚIA TA

Pentru o sesiune de interpretare de 5h cu o echipă de maximum 12 participanți te rugăm să ne contactezi.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©