coeziunea echipelor

Instrumentul CliftonStrengths

sprijinim autocunoașterea și antrenăm: colaborarea/ coeziunea în echipe 

despre instumentul folosit

Testul CliftonStrengths: masoară prezența talentului nativ pe 34 arii numite teme. După parcurgerea testului care constă în 177 seturi de afirmații perechi, este generat raportul individual în care cele 34 teme sunt ierarhizate pe baza răspunsurilor,  în functie de intensitatea cu care ele se manifestă.

Talentul nativ este cel care determină un comportament repetitiv, care necesită un minimum de efort și aduce rezultate la limita excelenței. Raportul de Semnatură include primele 5 teme, dominante. El este unic pentru fiecare individ, probabilitatea să existe două rapoarte de semnatură identice este de 1 la 33 milioane. Testul CliftonStrengths oferă contextul pentru dezvoltarea naturală a performanței, și aduce, de asemenea, un limbaj comun în cadrul organizației bazat pe esența psihologiei pozitive.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

cliftonstrenghts

Testul poate fi aplicat individual, însă rezultatele lui sunt cu mult superioare atunci când îl aplicăm unei echipe dintr-o organizație, indiferent de senioritatea membrilor acesteia. În mod fundamental crește coeziunea, facilitează procesul de alocare a rolurilor în echipă și contirbuie activ la modul în care coechipierii se completează.

 

DIRECȚIILE DE INTERVENȚIE LA NIVELUL ORGANIZAȚIEI 

Pentru valorificarea testului

Discuții individuale pentru familiarizare cu esența și filozofia testului, identificarea măsurii în care raportul generat este asumat și internalizat, indentificarea zonelor cu maxim potențial de creștere și dezvoltare individuală în contextul rolului actual în organizație, identificarea zonelor care au cel mai redus potențial de dezvoltare și soluții de gestionare – zonele pentru parteneriate complementare.

Sesiuni derulate la nivel de echipă pentru creșterea coeziunii și dezvoltarea unui tip de coaborare bazat pe concentrarea în zona punctelor forte cu reducerea stresului și conflictelor în interiorul echipelor funcționale.

Utilizarea testului pentru construirea echipelor ad-hoc, interdepartamentale, folosind principiile compatibilității și complementarității.

Expertul nostru

Ioana Vegheș
Consultant CliftonStrengths

Cu peste 20 de ani de experiență în Gallup a început în 2018 aventura de consultant independent și antreprenor. Pe langă pasiunea pentru cifre și insight relevant în construirea strategiilor de marketing dezvoltată în mulți ani de analiză în cercetare de piață, Ioana este Gallup-Certificated Strengths Coach. Ultimii 10 ani i-au oferit oportunitatea de a-și extinde aria de expertiză și a lucra nu doar cu nevoile si așteptările consumatorilor față de produse, mărci și servicii ci și cu nevoile și așteptătrile angajaților.

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE 

Fizică sau online, pentru tine, grupul tău de prieteni sau organizația ta. Primul pas este sa ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos. 

INDIVIDUALĂ

Costul este de 190 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare si plan de actiune de 1h:30 minute.

GRUP DE 3 PARTICIPANȚI

Costul pentru întregul grup este de 520 de euro, în care este inclus testul complet de 34 de talente și o sesiune de interpretare de grup si plan de actiune de 2h .

în ORGANIZAȚIA TA

Pentru o sesiune de interpretare de 5h cu o echipă de maximum 12 participanți te rugăm să ne contactezi.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.