Programul de leadership care îți oferă informațiile, structura și feedback-ul necesare pentru a-ți conduce eficient echipa către rezultate și inovare

challenge

leading with others

Ce este Leaders Challenge?

Fie că vorbim de o echipă de fotbal, o orchestră sau o companie nou înființată, leadership-ul presupune lucrul într-un mediu dinamic, cu oameni diferiți și diverși, o constantă pendulare între nevoile echipei și necesitatea atingerii obiectivelor, un proces complex care pleacă de la individ.

 

Leaders Challenge este programul în care te provoci pe tine însuți ca lider, pentru a învăța să conduci împreună cu echipa și să navighezi eficient către performanță.

 

De la explorarea istorică, sociologică și culturală a leadership-ului autohton, la radiografierea dinamicii de echipă și a rolurilor din arhitectura ei, programul oferă liderilor cu 2-5 ani experiență un parcurs educațional complet și practic, menit ca la final aceștia să aibă toate instrumentele și resursele necesare pentru a conduce echipe într-un mod conștient și prezent, axat pe obiective și performanță, însă fără a neglija dezvoltarea individuală și colectivă a colegilor.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

CHALLENGE

LEADERS Challenge se adresează liderilor care au 2-5 ani de experiență în conducerea de echipe și au roluri din categoriile team leader sau mid-level management. La fiecare ediție a programului creăm mixuri de participanți din industrii și domenii diferite pentru a le oferi șansa să interacționeze și să învețe unii de la alții.

Participanții vor regăsi în program situații ce simulează aceeași dinamică de echipă pe care o regăsesc în organizațiile lor, astfel încât experiența Leaders Challenge să își găsească aplicabilitate imediată în realitatea lor.

Învățare axată pe competențe

Fiecare exercițiu parcurs, orice informație primită în cadrul programelor LEADERS urmărește dezvoltarea unei competențe de leadership.

 

Curriculum-ul pe care îl vei parcurge are la bază 7 competențe-cheie pe care le-am structurat plecând de la nevoi reale extrase din discuțiile cu liderii care ne-au trecut pragul în cei 22 de ani de activitate.

 

Competențele dezvoltate în cadrul Leaders Challenge reprezintă coloana vertebrală a leadership-ului eficient, printre ele numărându-se: gândirea strategică, management-ul talentelor, comunicarea și management-ul relațiilor, precum și reziliența psihologică.

APLICĂ ACUM!

Completează formularul de mai jos
si preînscrie-te la ediția Leaders Challenge din toamna 2021

"*" indicates required fields

Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor*

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

robert@leaders.ro

telefon

0730 204 288

whatsapp

challenge ESTE AL treilea PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©