leaders_copy

challenge

leading with others

Ai multe idei și știi că ești capabil/ă, dar parcă lipsește ceva?

Știi că ești mai mult decât vezi cu ochii tăi, iar o zonă călduță de confort nu te descrie nicicum? Atunci ai ajuns unde trebuie, în sfârșit ai găsit acel ceva.

Hai cu noi în accelerator și declanșează-ți potențialul!

Deschidem înscrierile în:

PARCURSUL TĂU

challenge

1.

Leadershipul este un proces care pleacă de la individ. În această etapă vom explora leadershipul din punct de vedere istoric, sociologic și cultural, iar apoi vom face tranziția către efectele sale asupra individului pe care le vom studia din perspectiva neuroștiinței.

2..

Fie că vorbim de o echipă de fotbal, o orchestră,
un cor sau o companie nou înființată. În etapa
experimentală
vom descoperi diverse dinamici de
echipă, practicând rolul de coechipier în situații cu totul noi. Echipele ne fac să ne simțim în siguranță, ne oferă apartenență și ne ajută să ducem lucrurile mai departe.

3…

Vom identifica provocări reale ale organizațiilor și
vom găsi soluții pentru a le rezolva. Organizațiile
vor fi chiar din cele care fac parte participanții,
iar implicarea comună are scopul de a oferi o
perspectivă multidirecțională asupra leadershipului.
Tot în această etapă, participanții vor avea parte de simulări de business.

4….

Etapă care are în centru motivația și inspirația. Participanții vor petrece timp alături de lideri din diverse domenii și totodată vor avea parte de study visit-uri.

5…..

După propria transformare, liderul are
responsabilitatea să revină în comunitate și
să-i transforme pe cei din jur. Îi vom implica pe
participanți în rezolvarea unor probleme reale. În
această etapă, liderii vor lucra alături de autoritățile locale și decidenți din comunitate.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

CHALLENGE

LEADERS Challenge se adresează angajaților care au 2-5 ani de experiență în conducerea de echipe și au roluri din categoriile team leader sau mid-level management. La fiecare ediție a programului creăm mixuri de participanți din industrii și domenii diferite pentru a le oferi șansa să interacționeze și să învețe unii de la alții.

Participanții lucrează în aceeași dinamică de echipă în interiorul companiilor.

APLICĂ ACUM!

Completează formularul de mai jos
si preînscrie-te la ediția Leaders Challenge din toamna 2021

Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor*

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

robert@leaders.ro

telefon

0730 204 288

whatsapp

challenge ESTE AL treilea PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©