despre noi

despre Leaders ©

Orice lucru bine făcut
are în spate o VIZIUNE

Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

Un drum lin este
un drum cu MISIUNE

Iar misiunea LEADERS este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili și curajoși, prin programe de leadership practice, croite pe fiecare nivel de dezvoltare.

Dovada Performanței este IMPACTUL în societate

0
de absolvenți LEADERS©
0
ani de leadership LEADERS©
0
de lideri invitați
0
de companii partenere

Orice reușită are în spate o ECHIPĂ

alexandru
gorun

Președinte

beatrice
alexandrescu

Director General

adina
sandu

Responsabil Curricula Leadership

robert
Csergő

Director Financiar

Ștefan
vasilică

Director de Programe

robert
țopârlea

Director de Comunicare

alexandra
țâmpău

Project Manager

raluca
peicea

Project Manager Leaders Experience

sofia
săvescu

Asistent Financiar

darmina
chirvasă

Asistent Programe Leadership

elena
pâslaru-hubati

Trainer LEADERS & Expert Curriculă

daniela
papa

Fotograf & Videograf

Mara
Nuță

Voluntar

ahmad
farhat

Asistent Programe Leadership

Mădălina
Popa

Trainer LEADERS

ilie
gageatu

Trainer LEADERS

beatrice
tărăpoancă

Trainer LEADERS

anca
gâlcă-cazacu

Trainer LEADERS

mădălina
pintea marincaș

Trainer LEADERS

adriana
petre

Trainer LEADERS

roxana
bălașa

Voluntar Web

george
popescu

Voluntar Web

daniel
bîrsan

Voluntar Web

oana
tudor

Project Manager Her Energy Academy

alexandra
răcăreanu

Asistent Proiect

elena
coman

Asistent Financiar

andreea
budulan

Asistent Financiar

liviu
vasilescu

Trainer LEADERS

board of advisors

Pilon de susținere a creșterii fundației, BoA LEADERS este format din oameni cu experiență vastă în domenii diverse, care cred în puterea leadershipului, au fost alături de noi în ultimii ani și își doresc să construiască o Românie în care tuturor ne-ar plăcea să trăim.

Corneliu Bodea
Member of the Board, ABBC Group BV
Corneliu Bodea este acționar al Grupului ABBC și susține prioritățile sectorului energetic român, atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Este Președinte al Centrului Român al Energiei și Vicepreședinte și Membru în Consiliul Director în cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. Expertiza sa în management, dobândită în cei peste 20 de ani de experiență în sectorul energetic, este certificată de un MBA absolvit la Open University în Marea Britanie. A coordonat proiecte de anvergură, colaborând cu furnizori importanți de energie, precum: CEZ România, E.ON Distribuție, RADET București etc.…
Andreea Ionescu
Branding and Marketing Consultant, ConsultWare
Și-a început cariera ca inginer chimist, conducând o instalație pentru coloranți, într-o uzină chimică din București. După Revoluție, a coordonat proiecte de uzine de medicamente, apoi a făcut un salt către presă, ca redactor de rubrică și secretar general de redacție. A urmat apoi o carieră în consultanță, lucrând cu Carana Corporation, o firmă americană de consultanță din Washington. A descoperit managementul pragmatic de peste Ocean și a fost senior și executive. Din anul 2003, are propria firmă de consultanță. Viziunea ei asupra vieții: întotdeauna mai e loc pentru perfecționare și dezvoltare.…
Daniel Bichiș
Managing Partener, Competent Consulting
Șef de promoție la Facultatea de Biologie, din cadrul UB și absolvent de Psihologie, Daniel Bichiș a lucrat în controlul calității, în cercetarea farmaceutică și a fost cadru didactic. În iunie 1990, a creat împreună cu soția sa una dintre primele firme de consultanță personală (coaching) din București – Competent Consulting. În anul 1998 a devenit Practitioner NLP, iar în 1999 Master-Practitioner NLP, urmând cursurile NLP Institut Zürich. Din anul 2000 este Trainer NLP, iar în 2011 a devenit Master Trainer NLP licențiat de Richard Bandler si Society of NLP, prima persoana din Europa de Est care primește această recunoaștere. Din 2013 este membru al ICF (International Coach Federation), SUA.…

Oare ce ar fi prezentul fără un ISTORIC atât de bogat?

Programul național de leadership pentru elevi Leadership Autentic, sau prima școala de leadership din România, Leaders School, ori programul de leadership pentru studenți LEADERS© Education sunt doar câteva dintre inițiativele LEADERS© din anul 2000 până astăzi. Află aici toate proiectele și programele cu care ne mândrim..

LEADERS© DIGITAL

După 21 de ani de programe de leadership în mediul offline, ne adaptăm rapid la schimbarea generată de Covid19, ne reașezăm credințele și prioritățile și punem baza următorilor 20 de ani. Migrăm toate inițiativele noastre în digital, ne ducem misiunea mai departe și nu cedăm niciodată.

Modelul de leadership

& Certificările

Demarăm nou format al programelor LEADERS, gândite unui nou model de leadership. De asemenea, inițiem și Certificările LEADERS.

serile de leadership

Au fost o serie de înâlniri între lideri români din toate domeniile și grupe de studenți reuniți în amfiteatrele universităților. O sesiune, avea un singur invitat și se întindea pe durata a două ore. Am desfășurat 15 Seri de Leadership la București, Cluj și Brașov, iar dintre cele mai reușite i-au avut invitați pe Raed Arafat, Iulian Stanciu (eMAG), Emeric Jenei, Marco Tempestini și Andi Vasluianu.

LEADERS academy

Programul a fost special creat pentru noul val de manageri și antreprenori români. De-a lungul celor 5 zile existau activităţi de leadership experienţial unice în România, dar și întâlniri cu lideri din business, artă, sport și societatea civilă. Participanții erau observați și primeau feedback pe întreaga durată a programului din partea unui coach și a unui facilitator. Ulterior programului existau planuri concrete de acţiune, sesiuni de follow-up și întâlniri de networking.
Au avut loc 9 ediții și ne mândrim cu 180 de absolvenți.

LEADERS awards

Scopul Premiilor LEADERS era de a identifica, promova si sustine tinerii lideri care fac o diferenta in societate si de a multiplica initiativele lor in cat mai multe locatii si arii de activitate. Sectiunile Leaders Awards erau Cel mai bun manager/ Cel mai bun antreprenor (Best Entrepreneur)/ Cel mai bun functionar public și Cel mai bun voluntar.

INVITAȚII LEADERS ©

În programele noastre îi întâlnești, de ani buni, pe cei mai admirați lideri din business, sportivi, actori, militari sau reprezentanți ai societății civile. Vezi aici lista completă a celor care inspiră, sau au inspirat, viitoarea generație de lideri.

ÎN 2022 FACEM ECHIPĂ CU

organizații cheie pentru care implicarea în educația tinerilor este o valoare. 

impactul nostru

rezultatele anuale prezentate în rapoartele noastre de activitate

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

office@leaders.ro

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©