Despre LEADERS - Fundatia LEADERS

Orice lucru bine făcut are în spate o VIZIUNE

Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

Un drum lin este un drum cu MISIUNE

Iar misiunea LEADERS este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili și curajoși, prin programe de leadership practice, croite pe fiecare nivel de dezvoltare.

Dovada performanței este IMPACTUL în societate

0
de absolventi
0
ani de leadership
0
de lideri invitati
0
de companii partenere

Orice reușită are în spate o ECHIPĂ

Alexandru Gorun

Director General


Adelina Maria

Strategic Director


Adina Sandu

Responsabil Curricula Leadership


Robert Csergo

Director Financiar


Beatrice Alexandrescu

Director de Programe


Ștefan Vasilica

Project Manager Explore Elevi


Mihaela Constantin

Project Manager Explore Studenți


Robert Țopârlea

Project Manager Experience


Sofia Săvescu

Asistent Financiar


Daniela Papa

Fotograf


Elena Cioboată

Asistentă Explore Stundeți


BOARD OF ADVISORS

Pilon de susținere a creșterii fundației, BoA LEADERS este format din oameni cu experiență vastă în domenii diverse, care cred în puterea leadershipului, au fost alături de noi în ultimii ani și își doresc să construiască o Românie în care tuturor ne-ar plăcea să trăim.

Mona Nicolici

Head of Sustainability, OMV Petrom


Mona Nicolici conduce în prezent departamentul de Sustenabilitate în cadrul Petrom Romania. În prealabil, timp de 4 ani, a ocupat funcția de CSR Communication Manager și purtător de cuvant pe acest domeniu. Începând din 2007 a dezvoltat principala platformă de CSR a Petrom, ”Respect pentru Viitor”, care a primit recunoaștere atât pe plan național, cât și internațional. Din 2009, Mona a coordonat alături de echipa CSR Petrom platforma Țara lui Andrei, o inițiativă care dezvolta comunitățile din România prin ideile celor care trăiesc în ele. Înainte de a lucra în Petrom, Mona a avut timp de 11 ani o carieră de jurnalist de televiziune, fiind, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator.

Corneliu Bodea

Member of the Board, ABBC Group BV


Corneliu Bodea este acționar al Grupului ABBC și susține prioritățile sectorului energetic român, atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Este Președinte al Centrului Român al Energiei și Vicepreședinte și Membru în Consiliul Director în cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. Expertiza sa în management, dobândită în cei peste 20 de ani de experiență în sectorul energetic, este certificată de un MBA absolvit la Open University în Marea Britanie. A coordonat proiecte de anvergură, colaborând cu furnizori importanți de energie, precum: CEZ România, E.ON Distribuție, RADET București etc.

Andreea Ionescu

Branding and Marketing Consultant, ConsultWare


Și-a început cariera ca inginer chimist, conducând o instalație pentru coloranți, într-o uzină chimică din București. După Revoluție, a coordonat proiecte de uzine de medicamente, apoi a făcut un salt către presă, ca redactor de rubrică și secretar general de redacție. A urmat apoi o carieră în consultanță, lucrând cu Carana Corporation, o firmă americană de consultanță din Washington. A descoperit managementul pragmatic de peste Ocean și a fost senior și executive. Din anul 2003, are propria firmă de consultanță. Viziunea ei asupra vieții: întotdeauna mai e loc pentru perfecționare și dezvoltare.

Daniel Bichiș

Managing Partener, Competent Consulting


Șef de promoție la Facultatea de Biologie, din cadrul UB și absolvent de Psihologie, Daniel Bichiș a lucrat în controlul calității, în cercetarea farmaceutică și a fost cadru didactic. În iunie 1990, a creat împreună cu soția sa una dintre primele firme de consultanță personală (coaching) din București – Competent Consulting. În anul 1998 a devenit Practitioner NLP, iar în 1999 Master-Practitioner NLP, urmând cursurile NLP Institut Zürich. Din anul 2000 este Trainer NLP, iar în 2011 a devenit Master Trainer NLP licențiat de Richard Bandler si Society of NLP, prima persoana din Europa de Est care primește această recunoaștere. Din 2013 este membru al ICF (International Coach Federation), SUA.

PARTENERI

INVITAȚI

În programele noastre îi întâlnești, de ani buni, pe cei mai admirați lideri din business, sportivi, actori, militari sau reprezentanți ai societății civile. Vezi aici lista completă a celor care inspiră viitoarea generație de lideri.

Oare ce ar fi prezentul fără un ISTORIC atât de bogat?

Programul național de leadership pentru elevi Leadership Autentic, sau prima școala de leadership din România, Leaders School, ori programul de leadership pentru studenți LEADERS Education sunt doar câteva dintre inițiativele LEADERS din anul 2000 până astăzi. Află aici toate proiectele și programele cu care ne mândirm.

X
X