VIZIUNE

VIZIUNE

Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. LEADERS reprezintă cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească.

MISIUNE

Suntem un accelerator de experiențe și inspirație. Declanșăm potențialul tinerilor și formăm lideri vizionari, responsabili și curajoși. Programele noastre sunt practice și croite pe fiecare nivel de dezvoltare. La LEADERS, treci printr-o experiență personalizată alături de traineri specializați și lideri din diverse domenii care-ți monitorizează parcursul pe termen lung. Devii parte a unei comunități de absolvenți în care ai acces la resurse, mentorat și sprijin constant.

LEADERS în cifre

Schimbăm vieți și formăm o comunitate de tineri care construiesc viitorul:

23.000 de absolvenți
18 ani de experiență în leadership
260 de lideri invitați
120 de companii partenere

ECHIPA

Suntem o echipă de tineri pasionați care vor să schimbe România prin educație și leadership:

BOARD OF ADVISORS

Pilon de susținere a creșterii fundației, BoA LEADERS este format din oameni cu experiență vastă în domenii diverse, care cred în puterea leadershipului, au fost alături de noi în ultimii ani și își doresc să construiască o Românie în care tuturor ne-ar plăcea să trăim.

Mona Nicolici

Mona Nicolici

Head of Sustainability, OMV Petrom

Mona Nicolici conduce în prezent departamentul de Sustenabilitate în cadrul Petrom Romania. În prealabil, timp de 4 ani, a ocupat funcția de CSR Communication Manager și purtător de cuvant pe acest domeniu. Începând din 2007 a dezvoltat principala platformă de CSR a Petrom, ”Respect pentru Viitor”, care a primit recunoaștere atât pe plan național, cât și internațional. Din 2009, Mona a coordonat alături de echipa CSR Petrom platforma Țara lui Andrei, o inițiativă care dezvolta comunitățile din România prin ideile celor care trăiesc în ele. Înainte de a lucra în Petrom, Mona a avut timp de 11 ani o carieră de jurnalist de televiziune, fiind, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator.

Corneliu Bodea

Corneliu Bodea

Member of the Board, ABBC Group BV

Corneliu Bodea este acționar al Grupului ABBC și susține prioritățile sectorului energetic român, atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Este Președinte al Centrului Român al Energiei și Vicepreședinte și Membru în Consiliul Director în cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei. Expertiza sa în management, dobândită în cei peste 20 de ani de experiență în sectorul energetic, este certificată de un MBA absolvit la Open University în Marea Britanie. A coordonat proiecte de anvergură, colaborând cu furnizori importanți de energie, precum: CEZ România, E.ON Distribuție, RADET București etc.

Andreea Ionescu

Andreea Ionescu

Branding and Marketing Consultant, ConsultWare

Și-a început cariera ca inginer chimist, conducând o instalație pentru coloranți, într-o uzină chimică din București. După Revoluție, a coordonat proiecte de uzine de medicamente, apoi a făcut un salt către presă, ca redactor de rubrică și secretar general de redacție. A urmat apoi o carieră în consultanță, lucrând cu Carana Corporation, o firmă americană de consultanță din Washington. A descoperit managementul pragmatic de peste Ocean și a fost senior și executive. Din anul 2003, are propria firmă de consultanță. Viziunea ei asupra vieții: întotdeauna mai e loc pentru perfecționare și dezvoltare.

Daniel Bichiș

Daniel Bichiș

Managing Partener, Competent Consulting

Șef de promoție la Facultatea de Biologie, din cadrul UB și absolvent de Psihologie, Daniel Bichiș a lucrat în controlul calității, în cercetarea farmaceutică și a fost cadru didactic. În iunie 1990, a creat împreună cu soția sa una dintre primele firme de consultanță personală (coaching) din București - Competent Consulting. În anul 1998 a devenit Practitioner NLP, iar în 1999 Master-Practitioner NLP, urmând cursurile NLP Institut Zürich. Din anul 2000 este Trainer NLP, iar în 2011 a devenit Master Trainer NLP licențiat de Richard Bandler si Society of NLP, prima persoana din Europa de Est care primește această recunoaștere. Din 2013 este membru al ICF (International Coach Federation), SUA.

PARTENERI

Generăm progresul împreună cu organizații responsabile care zilnic contribuie la o Românie mai bună:

Parteneri Petreceri Comunitate:

X
X