Modelul de leadership
propus de
Fundația Leaders ©

Modelul de leadership propus de Fundația LEADERS este un model de leadership colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante:

1.

menire:

începem dezvoltarea leadershipului personal printr-un proces de autocunoaștere care pleacă de la valori, convingeri atitudini și care continuă cu competențe, viziune asupra viitorului. Conștientizarea îți permite să lucrezi cu alții care au puncte forte diferite față de tine, iar o coordonare a forțelor este un aspect cheie al leadershipului colaborativ. Astfel, poți să transferi mult mai ușor rolul de conducere și să fii conștient de unde și când este nevoie de tine. Căutarea menirii este o componentă importantă în modelul de leadership promovat de LEADERS. Credem în leadershipul autentic manifestat în orice domeniu și independent de nivelul ierarhic. Din acest motiv ne dorim ca oamenii pe care îi întâlnim în programe să-și descopere menirea și prin comportamentul lor să determine un progres în acel domeniu.

2..

colaborare:

paradigma se schimbă de la a-i conduce pe ceilalți la a conduce CU ceilalți. Astfel colaborarea capătă o importanță foarte mare în modelul de leadership promovat de LEADERS. Credem în asumarea unui rol în echipă care este în concordanță cu menirea, cu punctele forte ale fiecăruia, leadershipul dezvoltat de fundația LEADERS este dependent de puterea conexiunii, dialogului și a empatiei.

3…

gândire sistemică:

Un sistem este o entitate cu părți interdependente și interdependente; este definit de limitele sale și este mai mult decât suma părților sale (subsistemului). Înțelegerea lumii, a sistemului este o abilitate foarte important pe care o cultivăm viitorilor lideri. Gândirea sistemică pe care participanții o întâlnesc în programele LEADERS se referă la interdependența tuturor factorilor (economici, politici, sociali, economici), la modul în care o acțiune pe care aceștia o fac, la fel ca efectul de fluture, va determina schimbări de dinamică și în alte sisteme.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.