Modelul de leadership
propus de
Fundația Leaders ©

Modelul de leadership propus de Fundația LEADERS este un model de leadership colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante:

1.

menire:

începem dezvoltarea leadershipului personal printr-un proces de autocunoaștere care pleacă de la valori, convingeri atitudini și care continuă cu competențe, viziune asupra viitorului. Conștientizarea îți permite să lucrezi cu alții care au puncte forte diferite față de tine, iar o coordonare a forțelor este un aspect cheie al leadershipului colaborativ. Astfel, poți să transferi mult mai ușor rolul de conducere și să fii conștient de unde și când este nevoie de tine. Căutarea menirii este o componentă importantă în modelul de leadership promovat de LEADERS. Credem în leadershipul autentic manifestat în orice domeniu și independent de nivelul ierarhic. Din acest motiv ne dorim ca oamenii pe care îi întâlnim în programe să-și descopere menirea și prin comportamentul lor să determine un progres în acel domeniu.

2..

colaborare:

paradigma se schimbă de la a-i conduce pe ceilalți la a conduce CU ceilalți. Astfel colaborarea capătă o importanță foarte mare în modelul de leadership promovat de LEADERS. Credem în asumarea unui rol în echipă care este în concordanță cu menirea, cu punctele forte ale fiecăruia, leadershipul dezvoltat de fundația LEADERS este dependent de puterea conexiunii, dialogului și a empatiei.

3…

gândire sistemică:

Un sistem este o entitate cu părți interdependente și interdependente; este definit de limitele sale și este mai mult decât suma părților sale (subsistemului). Înțelegerea lumii, a sistemului este o abilitate foarte important pe care o cultivăm viitorilor lideri. Gândirea sistemică pe care participanții o întâlnesc în programele LEADERS se referă la interdependența tuturor factorilor (economici, politici, sociali, economici), la modul în care o acțiune pe care aceștia o fac, la fel ca efectul de fluture, va determina schimbări de dinamică și în alte sisteme.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963