fbpx

Cybersecurity – Protejează-ți datele și identitatea online

28 noiembrie 2023 ora 18:30
LOCAȚIE: NOD Makerspace
DURATA: 2 ore

SUBIECTE: Tehnologia informației

COMPETENȚE: Cybersecurity

NIVEL: Începător

NUMĂR SESIUNI: 1

TRAINER: Daniel Barbu

Suntem în era digitală, iar amenințările cibernetice sunt mai reale ca niciodată.
Fie că ești angajat, antreprenor, parinte sau pur și simplu un utilizator preocupat de securitatea online, la acest workshop vei descoperi instrumentele necesare pentru a-ți proteja datele și activitățile online.
Asta pentru ca in peisajul digital actual, cunoașterea rolului esențial al securității cibernetice devine o prioritate pentru toată lumea.
În lumea interconectată de astăzi, amenințările cibernetice pot avea un impact semnificativ asupra finanțelor personale, oportunităților de angajare și bunăstării digitale.
Aceasta subliniază importanța îmbunătățirii competențelor digitale, consolidării prezenței online și adoptării măsurilor de securitate cibernetică ca instrumente esențiale pentru reziliența financiară și succesul profesional într-o lume în continuă evoluție.
În cadrul acestui atelier de 2 ore, veți porni într-o călătorie de validare si îmbunătățire a competențele digitale.
Va veti consolida cunoștințele despre securitatea informațională si va veti intări prezența online pentru ca e normal sa avansați cu încredere în lumea digitală, echipați cu abilitățile necesare.
Până la finalul cursului, veți stăpâni utilizarea diferitelor instrumente de securitate cibernetică, de la cele de bază până la cele avansate, pentru a naviga în mediul digital în siguranță.
Conținutul Cursului
– Înțelegerea securității informaționale: Vom examina impactul amenințărilor cibernetice asupra individului.
– Conștientizarea riscurilor de securitate informațională: Vom explora exemple reale de atacuri cibernetice și consecințele acestora asupra vieții personale și profesionale.
– Resurse și instrumente pentru navigare sigură online: veti descoperi resurse accesibile și instrumente
prietenoase pentru consolidarea securității online.
– Impactul asupra pieței muncii: Discutăm despre posibilitățile de reorientare profesională în domeniul securității cibernetice.
– Construirea unei prezențe online sigure: sfaturi privind crearea unui profil online sigur.
– Sesiune de intrebări și discuții: Aveți ocazia să adresați întrebări pentru a înțelege mai bine subiectele
abordate.
Astfel, te invitam intr-o călătorie către o navigare sigură în spațiul digital!

APLICĂ ACUM

Suntem o echipă

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.