EXPLORE

Vino alături de tineri remarcabili și dă contur viselor tale!

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

0
CĂRȚI
UMANE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

PROFILUL PARTICIPANTULUI

EXPLORE

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbatand idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Pentru noi nu contează prestigiul liceului tău sau universitatea pe care o urmezi sau cea la care ai renunțat. Suntem aici pentru tine.

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPLORE

valorile tale

îți vei identifica valorile și vei afla modul în care ele îți influențează comportamentele ori atitudinile. Totodată, înțelegi care sunt rolul valorilor personale în proiecția ta de viitor. 

instrumente psihometrice

Îți oferim acces la testul de personalitate Big5 (grație generozității Great People Inside) și te vei evalua din 5 perspective  extraversie, agreabilitate, conștiinciozitate, stabilitate emoțională și deschiderea către noi experiențe

lucrezi în echipă

vei face parte dintr-o echipă care va identifica o nevoie la nivel de comunitate. Vei gândi și implementa, alături de co-echipieri, un proiect în beneficiul comunității. 

COMUNITATE CU UN NETWORK PREȚIOS

Există în această lume, peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

INSPIRAȚIE ȘI IDEI CU SUBSTANȚĂ

Vei avea ocazia să discuți, în sesiuni de câte 1h, cu liderii pe care îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA LEADERS explore

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

 COMPETENȚE ANTRENATE

Event Series Leaders Explore Studenti

Leaders Explore Studenți Iași

Iași Iași, Romania

28 octombrie 10:00 – 17:00 | FIZIC SELF-REFLECTION: MINDSET & PERSONAL VALUES Auzi des că trebuie să îți descoperi valorile personale, dar ce sunt acestea oare? Valorile personale sunt busola interioară ce ne ghidează comportamentul și acțiunile zi de zi. Identificarea, înțelegerea și interiorizarea valorilor personale sunt primul pas spre conturarea unui leadership personal. 29 octombrie […]

Leaders Explore Elevi Brașov

Coresi Brasov, Romania

Programul de leadership dedicat elevilor remarcabili din România, în cadrul căruia tinerii se pregătesc să inspire echipe și să construiască inițiative de succes.

Event Series Leaders Explore Elevi Pitești

Leaders Explore Elevi Pitești

Pitești Pitești, Argeș, Romania

Ediția este adresată elevilor de clasele a 9-a, a 10-a și a 11-a de la orice liceu din Pitești. Zilele și tematicile de training sunt: Ziua 1 – 14 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Mentalitate de explorator Ziua 2 – 15 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Comunicare Ziua 3 – 11 noiembrie (online, 10:00-14:30) – Valori personale […]

Event Series Leaders Explore Elevi Iași

Leaders Explore Elevi Iași

Iași Iași, Romania

Ediția este adresată elevilor de clasele a 9-a, a 10-a și a 11-a de la orice liceu din Iași. Zilele și tematicile de training sunt: Ziua 1 – 14 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Mentalitate de explorator Ziua 2 – 15 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Comunicare Ziua 3 – 15 noiembrie (online, 16:00-20:30) – Valori personale […]

Leaders Explore Elevi Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, Romania

Ediția este adresată elevilor de clasele a 9-a, a 10-a și a 11-a de la orice liceu din Râmnicu Vâlcea. Zilele și tematicile de training sunt: Ziua 1 – 21 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Mentalitate de explorator Ziua 2 – 22 octombrie (fizic, 10:00-17:00) – Comunicare Ziua 3 – 18 noiembrie (online, 10:00-14:30) – Valori […]

Event Series Leaders Explore Elevi Cluj-Napoca

Leaders Explore Elevi Cluj-Napoca

Cluj-Napoca Cluj-Napoca, Romania

Ediția este adresată elevilor de clasele a 9-a, a 10-a și a 11-a de la orice liceu din Cluj-Napoca. Zilele și tematicile de training sunt: Ziua 1 – 11 noiembrie (fizic, 10:00-17:00) – Mentalitate de explorator Ziua 2 – 12 noiembrie (fizic, 10:00-17:00) – Comunicare Ziua 3 – 12 decembrie (online, 17:00-21:30) – Valori personale […]