EXPLORE

knowing yourself

APLICĂ ACUM!

0
LIDERI-MODEL ȘI SURSE DE INSPIRAȚIE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Această ediție a LEADERS Explore se întâmplă în format hibrid. Vom avea atât activități față în față, cât și activități online.

Nu, programul este complet gratuit pe baza obținerii unei burse de participare oferite de Conduent.

Nu, bursa include toate costurile programului: cele 7 zile de training și sesiunile dintre acestea.

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, în etapa interviului, sau nu.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la LEADERS Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

În maximum două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

Ne auzim telefonic 20 de minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la programul Leaders Explore.

După ce ai fost acceptat(ă), beneficiezi de bursa de participare, oferită de Conduent, care îți va acoperi 100% participarea în program. 

CÂT COSTĂ?
bURSA de participare
este de 900 de euro

Participarea ta la această ediție a LEADERS Explore este suținută 100% prin generozitatea și implicarea Conduent și Great People Inside. Astfel costul participării tale, în valoare de 900 de euro, este asumat de aceste organizații care au o puternică componentă de responsabilitate socială în educație

Mai degrabă decât o participare gratuită o privim drept ca pe o investiție în potențialul tău. Iar acest lucru vine cu responsabilitatea din partea ta, atât în timpul programului cât și ca obiective de creștere asumate ulterior. 

Bursa include:

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic.
Noi știm – hai să explorezi și tu!

partener principal

Bursa ta de participare la această ediție a LEADERS Explore este oferită de CONDUENT.

partener instituțional

logo_ME_new_2021_0 data-lazy-srcset=

partener

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06 data-lazy-srcset=

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor. Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane,  facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0744 481 963

whatsapp

0744 481 963

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©