Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din toată țara, dornici să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

ÎNSCRIE-TE!

Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din toată țara, dornici să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

ÎNSCRIE-TE!

URMEAZĂ EDIȚII PENTRU ELEVII DE LICEU DIN:

JUDEȚUL ARGEȘ

VARA 2021

PREÎNSCRIE-TE!

JUDEȚUL PRAHOVA

VARA 2021

PREÎNSCRIE-TE!

Arad, Timișoara, Lugoj și Craiova

VARA 2021

PREÎNSCRIE-TE!

Oradea, Aleșd și Câmpulung-Muscel

VARA SAU TOAMNA 2021

PREÎNSCRIE-TE!

JUDEȚUL CLUJ

TOAMNA 2021

PREÎNSCRIE-TE!

Aplică indiferent de orașul în care locuiești în aceste județe!

Ești elev de liceu, ești în căutarea direcției de viitor sau ai nevoie de o confirmare și nu înțelegi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

LEADERS Explore îți răspunde la întrebarea cine sunt eu și care mi-e direcția? Și pentru că nu este vorba de un singur răspuns corect, programul reprezintă o călătorie care va dura aproximativ două luni și la finalul căreia TU vei avea propriul tău răspuns.

Nu ne crede pe cuvânt! Ascultă ce spun foști exploratori.

Ești cel pe care îl căutăm?

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc la facultatea visată, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii dezbătând idei de afaceri cu care veți schimba lumea, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Atunci te căutăm pe tine.

EXPLORE în #hashtags

#ONLINE #Autocunoastere #Autenticitate #Valori #StiluriDeComunicare #RolurInEchipa #OrientareVocationala #HumanLibrary #Cariera #Inspiratie #Esec #ProiectinComunitate #Certificare #National #9sesiuni #DouaLuni #35participanti #9000absolventi #EleviDeLiceu #YoungLeaders #NextGeneration

Oameni care ne-au urmat

ECHIPA DE TRAINERI

Elena Pâslaru Hubati

Trainer LEADERS


Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS) și masterand în cadrul masterului Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) în cadrul Universității București.

Mădălina Vîntu Popa

Trainer LEADERS


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Loredana Dumitrescu

Trainer LEADERS


Este pasionată de învățare și a fost mereu curioasă, iar pentru că îi aducea multă satisfacție să conecteze și să dezvolte grupuri, acum șase ani a intrat în educație. După o bursă europeană într-un muzeu de știință din Spania ca facilitator de workshop educațional, a obținut o certificare Trinity College of London și a predat engleza timp de peste un an într-o academie de limbi străine din Barcelona.

Întoarcerea în țară a fost despre a da înapoi comunității ei și a adus-o în sala de clasă a Școlii Internaționale Verita, ca învățătoare, iar apoi ca profesoară de știinte umaniste. În prezent este trainer de educație non-formală, online coach și trainer de comunicare business în limba engleză.

Călătorește cu entuziasm, scrie de plăcere, o pasionează comunitățile și ține mereu urechile ciulite către inovație, sustenabilitate și inspirație.

Mădălina Marincaș-Pintea

Trainer LEADERS


Trainer LEADERS cu o experiență de peste 6 ani în livrarea de programe educaționale și în facilitarea de conținut pe teme de leadership. Crede că succesul vine din oameni și din modul în care aceștia își folosesc imaginația. De peste 10 ani are un blog de lifestyle, unde împărtășește viziunea și ideile. Cu un bagaj de experiențe în project management și comunicare, se implică în programe care susțin educația și dezvoltarea.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS


Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Ilie Gageatu

Trainer LEADERS


Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

AGENDA EDIȚIILOR

CUM APLICI?

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

Accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
(durează max. 20 min)

INTERVIU TELEFONIC

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm un semn pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Sponsorii LEADERS Explore acoperă participarea ta în program. Ne place să credem și sa spunem ca tu primești o bursă de participare. Așadar, participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

ARGUMENTE DIN VIITOR

Iată 3 resurse despre cum va arăta lumea în viitor si cât de importante sunt
human-centric skills și leadershipul.

FACEM ECHIPĂ CU:

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil.

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor. Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane,  facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

PREÎNSCRIE-TE!

LA EDIȚIILE DIN VARA ȘI TOAMNA 2021.

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla fizic?

  Această ediție a programului se va desfășura online.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare, sustinuta de Lidl.

 • OK, VOI PRIMI BURSA SUB FORMĂ DE BANI?

  Nu, bursa include toate costurile programului: cele 8 zile de training si sesiunile dintre acestea.

 • DE CE CAPABILITATI TEHNICE AM NEVOIE?

  Folosim platforma Zoom pentru aceste sesiuni. Dacă nu ai deja un cont, te poți înregistra pentru un cont gratuit de Zoom aici. O conexiune stabilă la internet este importantă. Dacă nu dispui de o conexiune suficient de stabilă acasă îți recomandăm să te conectezi prin intermediul telefonului.

 • LOCUIESC ÎN ALT JUDEȚ DECÂT CELE ÎN CARE AVEȚI DISPONIBILE EDIȚII. CE POT SĂ FAC?

  Preînscrie-te la LEADERS Explore aici și îți dăm de știre atunci când avem o ediție adresată ție.

 • SUNT CLASA A XII-A DAR PROGRAMUL SE TERMINĂ PÂNĂ SĂ ÎNCEP FACULTATEA. MĂ POT ÎNSCRIE?

  Da, bineînțeles! Ai grijă să nu se suprapună sesiunea cu admiterea/ simularea la facultate! Găsești pe site-urile universităților informații privind aceste date.

 • AM DESCĂRCAT ACORDUL CARE TREBUIE SEMNAT DE PĂRINȚI DAR SUNT PLECAȚI DIN ȚARĂ. CUM PROCEDEZ?

  Simplu! Le trimiți acordul pe WhatsApp sau îi rogi pe ei să îl descarce, să îl printeze și să îți trimită ție o poză semnată!

 • AM DEJA 18 ANI, POT SEMNA EU ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

  Da, bineînțeles! Doar dacă nu ai împlinit 18 ani trebuie semnat de un părinte/ tutore.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • AM 17 ANI ȘI ÎMPLINESC 18 PÂNĂ LA PRIMA SESIUNE. TREBUIE SĂ SEMNEZE UN PĂRINTE/ TUTORE ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE?

  Da, trebuie să ai 18 ani în momentul în care te înscrii efectiv.

 • M-AM ÎNSCRIS. CE URMEAZĂ?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • EXISTĂ ACTIVITĂȚI ÎNTRE SESIUNI?

  Da, explorarea nu se rezumă doar la 8 zile de training, ci la două luni întregi de program!

 • EXISTĂ VREO CONTINUARE DUPĂ TERMINAREA PROGRAMULUI?

  Bineînțeles! Intri în comunitatea LEADERS, ai ocazia să faci parte din Echipa locală sau să devii Ambasador în orașul tău anul viitor sau, dacă intri la facultate, să aplici la unul dintre programele noastre pentru studenți!

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

EXPLORE ESTE DOAR PRIMUL PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X