SCROLL TO        

Orientare Vocațională

Facem echipă cu

sageata_partener

Ești elev de liceu, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

De 23 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit.

ETAPELE PARTICIPĂRII

LA ORA DE CARIERĂ

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

Prima etapă este bineînțeles înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor dorim să te cunoaștem mai bine.

 

COMPLETARE CHESTIONAR VOCAȚIONAL

Odată intrat(ă) în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și face parte din bursa de participare.

Definește-ți viitorul: Job sau Carieră?

În această etapă vom descoperi împreună cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. Durată workshop: 4H.

DESCOPERĂ-TE: CARE SUNT OPȚIUNILE MELE? 

În această etapă, împreună cu un specialist în domeniu, vom interpreta rezultatele chestionarului vocațional și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 4H.

BIBLIOTECA VIE

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de Biblioteca Vie, eveniment unde ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită. Durată workshop: 3H.

LEADERS EXPLORE

Ești cu un pas mai aproape de selecția la LEADERS Explore, cel mai mare program de leadership pentru elevi de liceu, din România.

ce este ora de carieră?

PROFILUL PARTICIPANTULUI

ORA DE CARIERĂ

Fundația LEADERS împreună cu NHOOD România au pregătit pentru tine o ediție a proiectului Ora de Carieră, dedicat descoperirii vocației tale și explorării oportunităților de carieră.

Dacă încă îți pui întrebarea “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “, proiectul Ora de carieră este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura 100% în fizic, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceste sesiuni sunt adresate elevilor din Satu Mare.

 

EXPERȚII LEADERS

TESTIMONIALE

Ce spun participanții ODC

agenda ediției

21 octombrie

Sâmbătă – 10:00 – 14:00

DEFINEȘTE-ȚI VIITORUL: JOB SAU CARIERĂ?

În această etapă vom descoperi împreună cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. 

22 octombrie

Duminică – 10:00 – 14:00

DESCOPERĂ-TE: CARE SUNT OPȚIUNILE MELE?

În această etapă, împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele chestionarului vocațional și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. 

23 octombrie

Luni – 13:00 – 17:30

Biblioteca Vie

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de Biblioteca Vie, eveniment unde ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită. 

ÎNSCRIE-TE

în maximum 10 minute

partener

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (centre comerciale, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul de 20 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi din Brașov, în beneficiul comunităților și al tuturor partenerilor.

Motivația noastră de a investi în educație este strâns legată de viitor și cum ne dorim să arate acesta. Credem că doar prin educație putem transforma lumea în bine! Ea are puterea de a ne ajuta să creștem și să ne dezvoltăm continuu, să devenim oameni și cetățeni mai buni!

cu sprijinul 

Great People Inside are ca misiune furnizarea de soluții de evaluare și dezvoltare de ultimă oră, personalizabile și accesibile tuturor.

Prin intermediul platformei lor de ultimă generație, ajută organizațiile, instituțiile, antreprenorii și managerii să ia cele mai bune decizii de resurse umane, pe baza unor informații științifice și a unei înțelegeri profunde a naturii umane, facilitând, în același timp, fiecărei persoane posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim la locul de muncă.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0744 481 963

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©