Acum este momentul!

Dacă ai ajuns în punctul în care ai experiența necesară pentru a fi un lider în comunitatea și job-ul tău, însă următorii pași sunt neclari, dacă simți că te-ai blocat undeva pe drumul de căutare a sensului pentru propria poveste, atunci Experience #9 e aici pentru a-ți transforma potențialul în concret și blocajele în puncte-forte.

0
ediții
0
tineri lideri formați
0
lideri întâlnești în fiecare ediție
0
proiecte personalizate pentru organizații
Testimoniale
Gânduri din rândul celor peste 200 de absolvenți

Variante pentru contribuția ta

Fee-ul de participare este de 2150 EUR, iar acoperirea acestuia poate fi realizată în 4 moduri:

Surse proprii

Trimite aplicația ta până joi, 29 februarie și beneficiezi de un discount de 15% din fee-ul de participare.

Poți opta pentru achitarea sumei în tranșe – iar eșalonarea lor o decidem împreună, în funcție de cum e cel mai bine pentru tine.

Fundraising
2150€  • 0€

Îți oferim ghidajul, structura și feedback-ul necesar pentru a contacta companii sau persoane fizice și a le convinge să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare,

Bursă
2150€  • 0€

Partenerii Experience recompensează inițiativele și performanțele și oferă oportunitatea tinerilor de a-și accelera potențialul.

Angajatorul tău

Mergi către reprezentantul tău de HR / manager-ul tău și îl convingi să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare. După cele 6 luni de accelerator vei livra mai bine atât pentru tine, cât și pentru anagajatorul tău – win-win!
Ce include această contribuție?

6 luni de întâlniri cu lideri din societatea civilă, business, coachi, mentori

40h de training cu practicieni acreditați ca traineri​

3 întâlniri de coaching 1-on-1, concentrate pe obiectivele tale

2 bootcamps de câte 5 zile fiecare, în Predeal și București.

Cazarea pentru sesiunea de la Predeal.

Masa și pauzele de cafea în cadrul sesiunilor față-în-față;

Mentorat și training pentru dezvoltarea unui proiect cu impact comunitar

Dacă nu ai parcurs deja modulul Leaders Explore© – Knowing Yourself, vei avea acces pe platforma Leaders Digital pentru a parcurge conținul și a obține certificarea;

Accesul în Comunitatea Leaders

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Ne conectăm online. Pentru conectare vom folosi Zoom sau Google Hangouts Meet. Poți utilza un cont gratuit pentru a accesa aceste aplicații.

Utilizăm Great People Inside – Interests.

Dacă vei considera utile mai multe întâlniri, decât ai esimat inițial, putem oricând să facem upgrade. Nu este necesar să achiziționezi un alt pachet de consiliere.

Sesiunile sunt individuale, dar cu voi parinții ne putem calibra în sesiunea de cunoaștere într-o discuție de 30 minute.

După ce vom procesa înscrierea ta, îți vom trimite factura fiscală. Poți efectua plata cu cardul, ordin de plată online sau PayPal.

Avem experiență de lucru cu licee teoretice sau tehnice, publice sau private, din toată țara, așadar răspunsul este unul pozitiv. Te rugăm să ne trimiți mai multe informații despre grupul care îți dorești să lucrăm.

Bineînțeles! Chiar vom contribui la cadoul tău și te vom ajuta cu un voucher personalizat.

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

ÎNSCRIERE

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

proces de selecție

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

interviu

Ne vedem pe Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams, pentru o conversație de 30 de minute.

FEE DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0741 081 192

whatsapp

0741 081 192