fbpx

Acum este momentul!

Dacă ai ajuns în punctul în care ai experiența necesară pentru a fi un lider în comunitatea și job-ul tău, însă următorii pași sunt neclari, dacă simți că te-ai blocat undeva pe drumul de căutare a sensului pentru propria poveste, atunci Experience #10 e aici pentru a-ți transforma potențialul în concret și blocajele în puncte-forte.

ediții
0
tineri lideri formați
0
lideri întâlnești în fiecare ediție
0
Testimoniale
Gânduri din rândul celor peste 200 de absolvenți

Variante pentru contribuția ta

Fee-ul de participare este de 2150 EUR, iar acoperirea acestuia poate fi realizată în 4 moduri:

Surse proprii

Poți opta pentru achitarea sumei în tranșe – iar eșalonarea lor o decidem împreună, în funcție de cum e cel mai bine pentru tine.

Fundraising
2150€  • 0€

Îți oferim ghidajul, structura și feedback-ul necesar pentru a contacta companii sau persoane fizice și a le convinge să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare,

Bursă
2150€  • 0€

Partenerii Experience recompensează inițiativele și performanțele și oferă oportunitatea tinerilor de a-și accelera potențialul.

Angajatorul tău

Mergi către reprezentantul tău de HR / manager-ul tău și îl convingi să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare. După cele 6 luni de accelerator vei livra mai bine atât pentru tine, cât și pentru anagajatorul tău – win-win!
Ce include această contribuție?

6 luni de întâlniri cu lideri din societatea civilă, business, coachi, mentori

40h de training cu practicieni acreditați ca traineri​

3 întâlniri de coaching 1-on-1, concentrate pe obiectivele tale

2 bootcamps de câte 5 zile fiecare, în Predeal și București.

Cazarea pentru sesiunea de la Predeal.

Masa și pauzele de cafea în cadrul sesiunilor față-în-față;

Mentorat și training pentru dezvoltarea unui proiect cu impact comunitar

Dacă nu ai parcurs deja modulul Leaders Explore© – Knowing Yourself, vei avea acces pe platforma Leaders Digital pentru a parcurge conținul și a obține certificarea;

Accesul în Comunitatea Leaders

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Sesiunile de coaching și cele 2 zile de stabilire a proiectelor în comunitate se întâmplă online. Cele 2 bootcamp-uri se întâmplă fizic, primul în Predeal și al doilea în București.

Nu, programul Leaders Experience este gândit ca un întreg. La interviu și după ce afli răspunsul, subiectul disponibilității se reia și te încurajăm să îți blochezi mai ales activitățile fizice în calendar. Pentru a îți antrena competențele de leadership este nevoie de prezență completă, activitățile sunt conectate și absența la una dintre ele îți poate afecta parcursul de învățare. 

DA! Veți primi un brief și veți avea 24 h să puneți în aplicare provocarea primită, fie că va presupune să renovați o școală sau să înfințați un business și să generați profit. Veți avea alături un expert din domeniul simulării și un expert în leadership.

Fiecare dintre participanți are șansa să își exerseze pitch-ul pentru un proiect ce răspunde unei nevoi din comunitatea sa (ex. o nevoie din cartierul tău, de la muncă, din ONG, din oraș, din România etc). Vor exista 2 zile (online) în care fiecare dintre participanți își susține ideea de proiect, se aleg 3-4 proiecte, îți alegi echipa din care să faci parte și ai la dispoziție aprox. 2 luni să implementați real proiectul. Întâlnirile în cele 2 luni le stabiliți la nivel de echipă, la fel rolurile pe care să le aveți. 

Dacă ajungi în etapa finală pentru bursă și în cele din urmă nu beneficiezi de una, stai fără grijă. Poți continua procesul de fundraising, poți merge către eșantionarea taxei de participare sau poți alege să ne vedem într-o ediție viitoare cu mențiunea că va trebui să treci din nou prin procesul de selecție. 

Înscrie-te și fii autentic/ă în răspunsuri, exprimă-ți nevoile de învățare, experiențele avute și care sunt direcțiile către care ți-ai dori să te îndrepți în viitor. Din acest punct, așteaptă răspunsul în urma formularului. Dacă vrei ca înainte să povestești cu echipa noastră, trimite-ne un mail pe selecț[email protected] sau vorbește direct cu project managerul programului, mai jos ai datele sale de contact.

Întâi este important să treci prin procesul de selecție. Dacă primești răspunsul afirmativ, împreună cu echipa Leaders decizi varianta potrivită pentru tine. Avem mai multe modalități: fonduri proprii, aplici la o bursă din partea partenerilor, faci fundraising sau prin angajatorul tău. Vei primi sprijin pentru oricare opțiune.

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

ÎNSCRIERE

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

proces de selecție

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

interviu

Ne vedem pe Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams, pentru o conversație de 30 de minute.

FEE DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a explora opțiunile de acoperire a taxei.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0741 081 192

whatsapp

0741 081 192

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.