fbpx
Caută

Gloria Steinem pentru prima dată în România

Her Time România, organizația non-guvernamentală dedicată leadership-ului feminin și networking-ului, este încântată să prezinte evenimentul extraordinar ce a avut loc la începutul acestei luni, în cadrul căruia s-au adunat împreună peste 80 de susținători ai feminismului din România și din străinătate, din țări precum Republica Moldova și Bulgaria.

 În cadrul acestui eveniment, HerTime a avut privilegiul să găzduie o prezență remarcabilă pentru prima oară în România, cea a Gloriei Steinem, celebra activistă și scriitoare americană renumită pentru lupta sa în favoarea drepturilor femeilor și a egalității de gen. De-a lungul anilor, aceasta a fost implicată în multiple mișcări și organizații, adresând subiecte cheie și promovând educația feministă. Prezența acesteia a adus o perspectivă valoroasă asupra activismului feminist internațional.

În cadrul evenimentului, Gloria Steinem a susținut un discurs captivant despre importanța luptei pentru egalitatea de gen la nivel global. Ea a subliniat necesitatea ca oamenii să se implice în mod activ în mișcarea menită pentru drepturile femeilor și să își asume un rol și mai puternic în promovarea drepturilor și egalității de gen. Discursul acesteia a evidențiat importanța demontării misoginiei și a subliniat puterea solidarității și a alianțelor între femei. Gloria a amintit faptul că femeile sunt mai puternice atunci când sunt împreună și se susțin reciproc, iar solidaritatea și comunitatea au fost subiectele principale ale discuției.

Her Time România dorește să mulțumească tuturor participanților și în special Gloriei Steinem pentru contribuția sa inestimabilă la evenimentul organizației. Prin astfel de colaborări și evenimente, Her Time România își propune să ofere oportunități de dezvoltare, informații utile și exemple de urmat pentru femeile din diverse domenii.

Cine este Gloria Steinem?

Gloria Steinem este o activistă și scriitoare americană renumită pentru lupta sa susținută în favoarea drepturilor femeilor și a egalității de gen. Ea a fost implicată în numeroase mișcări și organizații, abordând subiecte cheie precum drepturile reproductive, violența domestică și discriminarea de gen. Unul dintre evenimentele notabile la care a participat a fost Marșul pentru Egalitatea Femeilor din 1970, unde a fost una dintre organizatorii evenimentului masiv ce a adunat peste 50.000 de participanți, acest marș reprezentând un moment important în cadrul mișcării feministe. De asemenea, a jucat un rol de lider-cheie în organizarea Conferinței Naționale pentru Drepturile Femeilor din 1977, adunând peste 20.000 de participanți și adresând diverse aspecte legate de drepturile femeilor. Prin fondarea revistei Ms. Magazine în 1972, Steinem a oferit un instrument puternic de promovare a problemelor feministe și de educare a publicului larg. Implicarea sa extinsă și dedicarea pentru drepturile civile au făcut-o un susținător fervent al egalității pentru minorități și comunități marginalizate. 

Despre Her Time România:

Lansat la începutul anului 2020, Her Time România este primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în domeniul de leadership pentru femei. Organizația are un portofoliu bogat de evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerelor din țară, iar comunitatea creată numără peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători.

Pentru mai multe informații despre Her Time România și activitățile organizației, puteți accesa site-ul organizației sau ne puteți contacta la adresa de email.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.