ÎN 2020 LEADERS EXPERIENCE SE VA DESFĂȘURA VIRTUAL
28 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

AFLĂ MAI MULTE ȘI ÎNSCRIE-TE
Image
Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.
Al doilea nivel în parcursul LEADERS. Ca să excelezi, trebuie să exersezi. LEADERS Experience este un program de exerciții pentru situații reale. Un accelerator de experiențe, prin care îți testezi atuurile și abilitățile descoperite anterior, vezi ce alegeri te reprezintă și ai ocazia să îți pui viziunea în practică.
Al treilea nivel în parcursul LEADERS.

Este despre reușită în echipă și cum să conduci împreună cu ceilalți.

Prinde viteză în programul LEADERS care te pune în situații reale de viață.

Deschidem înscrierile în:

ACCELEREAZĂ-ȚI EXPERIENȚELE

LEADERS Experience este cel de-al doilea nivel din parcursul tău în leadership, cel care te ajută să îți definești personalitatea practică, prin situații reale de viață.

Și pentru că cea mai eficientă formă de învățare este aceea din propria experiență, am gândit un așa-numit “accelerator pentru viața reală”. Timp de 6 luni, experimentezi pe repede-înainte, intens și interactiv, o seamă de situații cu care te vei întâlni în viitor.

De ce te vrem pe tine?

Pentru că ai idei și energie pentru ele, dar nu ai încă structură în acțiune și o viziune. Pentru că ai simț comunitar și știi că ai putea face, măcar cu un dram, România mai puternică. Dar înainte de asta ai nevoie de experiență în situații aplicate de business și de viață.

10 motive pentru „Da, vin la Experience!”

CE SPUN ABSOLVENȚII ACCELERATORULUI

ALEXANDU PĂVĂLOI

„Pentru mine Experience e locul în care în sfarsit am „unit punctele”. Nu numai că mi-am descoperit talentele, dar am prins curaj și inspirație pentru a le urmări și în lumea „reală”, de după program. Acum, u an mai târziu, frumoasa experiența Leaders s-a concretizat în a ști ce vreau să fac și a avea încrederea că am să reușesc.”

ANDREEA CÎRA

„A fost peste așteptări. Invitații au livrat conținut, inspirație și povești care chiar ne pot ajuta să facem o lume mai bună și să creștem exponențial."

CRISTIAN CIOFLAN

„Experience este despre școala care nu se face în școală, iar oamenii pe care i-am cunoscut în cadrul programului sunt motivația perfectă pentru profesia pe care am ales-o: tineri rezilienți și capabili, care, odată ce-şi găsesc drumul, pot schimba comunitatea din care fac parte. Prin Experience, eu mi-am confirmat acest drum.”

IOANA VASILIEV

"LEADERS Experience m-a determinat să îmi încep planul de business, să-mi concretizez ideea, să fiu hotărâtă că vreau să aduc o schimbare în sistemul farmaceutic din România.”

COSMIN JĂRDIANU

„Leaders Experience este locul în care întâlnești oameni de calitate care sunt curajoși și dispuși să acționeze pentru a-și atinge întregul potențial uman. Am petrecut zile intense, pline de provocări, care m-au ajutat să descopăr mai multe despre mine și ceilalți."

FLORIN LAZĂR

„La Experience am intrat într-o lume de oameni faini și pasionați de ceea ce fac. Aici am învățat cât de importante sunt feedback-ul și acceptarea greșelilor pentru a putea evolua.”

DENISA MATACHE

"Din toată avalanșa asta de experiențe, din cele 6 luni petrecute în program, care pentru mine par ani întregi, cele mai importante lecții pe care le-am învățat sunt că nu este suficient să ai încredere doar în echipă și în obiectiv, trebuie să ai încredere în tine pentru a inspira încredere în ceilalți.”

DIANA PETRESCU

Am simțit că am progresat în cele 6 luni mai mult ca oricând, plecand din Leaders Experience cu o viziune și o direcție a carierei mele, mai mult curaj, hotărâre și determinarea de a face o schimbare în societate prin activitățile mele.”

Oamenii care te vor inspira

Cristian Lupșa

Editor fondator, DoR


Cristian este editorul Decât o Revistă, un trimestrial care reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi. Și-a petrecut un an la Nieman Foundation for Journalism la Harvard in 2014, dar s-a întors în țară pentru a face jurnalism cu sens aici.

Mirela Nemțanu

CEO, Hospice - Casa Speranței


La bază profesionist în marketing și comunicare cu peste 20 de ani de experiență și poziții în companii de top, Mirela conduce Hospice – casa care găzduiește și îngrijește copiii și adulții diagnosticați cu afecțiuni incurabile.

Bogdan Ivănel

Co-fondator & CEO - Code for Romania


Bogdan Ivanel este doctor in drept international (Science Po, Paris, Franta), dupa un traseu academic ce cuprinde multiple universități internaționale. În 2016 a fondat Code for Romania, avand de atunci rolul de CEO al organizatiei. Code for Romania pune tehnologia in slujba comunitatilor in colaborare cu zeci de institutii si ONGuri.

Alex Găvan

Alpinist


Alexandru Găvan este un alpinist și fotograf, primul român care a cucerit vârfurile Gasherbrum I și Makalu. La data de 2 octombrie 2006, când a urcat pe Cho Oyu, a devenint cel mai tânăr alpinist român care a reușit ascensiunea unui optmiar.

Corneliu Bodea

CEO Adrem. Preşedinte CRE


Corneliu Bodea este acționar al grupului internațional de companii ABBC și CEO al Adrem. Brand cu o istorie de peste 25 de ani pe piața din România, Adrem include companii cu activitate în domeniul energetic. Din 2014, Corneliu Bodea deține și poziția de Președinte al Centrului Român al Energiei (CRE).

Oana Țoiu

Co-fondator, Mesteshukar ButiQ


Oana a gestionat incluziunea socială și antreprenoriatul social ca secretar de stat în Ministerului Muncii, iar înainte de a servi în mediul public, a pus co-fondat Mesteshukar ButiQ – o rețea de producători meșteșugari de etnie romă și designeri internaționali.

Valeriu Nicolae

Fondator, Casa Bună


A fost inginer, ONG-ist, scriitor, a lucrat în 9 țări străine și e masterand în diplomație, iar astăzi Valeriu își dedică timpul și forța copiilor din Ferentari, construind pentru ei un climat care le oferă șansa să își învingă condiția prin intermediul „Casa Bună”.

Lucian Ciolan

Decan, Facultatea de Psihologie UB


Este decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației din Universitatea București, un profesionist al educației pentru care învățarea este motorul ce ne propulsează în viitor. E implicat în dezvoltarea și implementarea unor proiecte educaționale cu parteneri din Danemarca și un motor al modernizării sistemului educațional românesc.

Ilie Gageatu

Head of Sales, Mars


Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. În prezent, deține funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Adelina Maria

Facilitator LEADERS


Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și trainer în leadership, comunicare și project management. A fondat două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Depedentă de călătorii, devoratoare de povești și masterchef în propria bucătărie. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei.

Adina Sandu

Trainer LEADERS. Managing Director, Recul.


Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 12 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Mădălina Vîntu

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

De la ei vine inspirația

URCĂ ÎN CARUSELUL DE SITUAȚII REALE

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!

Leadership

Faci “școala de leadership”

Simulări de business

Înveți să treci la acțiune, prin simulări de business și de viață

Cum arată o simulare de business

Lucru in echipă

Îți asumi rolul în echipă, lucrând la un proiect social 100% real

Mentorat

Ești îndrumat unu-la-unu de către lideri experimentați

COMUNITATE

Intri într-o comunitate de elită care îți susține creșterea pe termen lung

Certificare

Obții certificarea Experience, nivelul practic în leadership

LEADERS Experience în 2020

LEADERS Experience în patru pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de aplicație , iar noi în 48 de ore îți analizăm profilul și te sunăm să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

2

INTERVIU

Vii la noi la sediu sau ne vedem pe Skype pentru o conversație de 30 de minute.

3

PROCES DE SELECȚIE

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

4

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

CÂT COSTĂ?

Taxa de participare este de 900 de euro* și include:

10 zile cazare, cu câte 3 mese tip bufet pe zi

 traininguri personalizate, croite pe nevoile individuale ale fiecăruia dintre cei 30 de participanți

2 simulări de business

▸ implementarea de la A la Z a unui proiect social REAL

dialogul direct cu invitați și traineri de marcă

mentorat, monitorizare și feedback constant timp de șase luni

accesul la proiectele, resursele și network-ul comunității de 28.000 absolvenți LEADERS

 

* Costul total al programului LEADERS Experience este de 1800 euro/participant. Jumătate din această sumă este acoperită de sponsorii LEADERS.

VARIANTE PENTRU CONTRIBUȚIA TA

PREÎNSCRIE-TE!

Completând formularul de mai jos, faci primul pas către LEADERS Experience 2020.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Intrebări frecvente

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

 • Am 18 ani, dar împlinesc 19 ani în timpul programului. Mă pot înscrie?

  Sigur. Vârsta este orientativă, nicidecum eliminatorie.

 • Am 25 și împlinesc 26 în timpul programului, mă pot înscrie?

  Sigur, important este să fii la început de drum în cariera ta de leadership.

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Experience își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Mă încadrez în categoria de vârstă, dar nu mai sunt student sau elev, mă pot înscrie?

  Sigur că te poți înscrie, dacă ai absolvit și ai experiență de mai puțin de 3 ani într-unul dintre domeniile: business/economic, IT, medicină, farmacie, construcții, arhitectură, drept, magistratură, științe politice, administrație publică, agricultură, arte, psihologie.

 • Pot să mă înscriu din orice oraș din țară sau din străinătate?

  Sigur că te poți înscrie, dacă ai absolvit și ai experiență de mai puțin de 3 ani într-unul din domeniile: business/economic, IT, medicină, farmacie, construcții, arhitectură, drept, magistratură, științe politice, administrație publică, agricultură, arte, psihologie.

 • Oferiți cazare participanților?

  Da, oferim cazare participanților în cadrul celor două acceleratore și a weekendului în care se dezvoltă proiectul social (Brainstorming Proiect Social).

 • Oferiți masă participanților?

  Yummy! Oferim 3 mese pe zi în cadrul celor două acceleratoare și 2 mese de prânz în weekendul de brainstorming.

 • Care este data limită de înscriere?

  8 aprilie 2020, orele 23.59.

 • Ce presupune accesul în comunitatea absolvenților?

  Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

 • Cum se stabileste metoda de finantare?

  După ce ești admis(ă) în program, vei avea trei variante de finanțare, din care tu ți-o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Fie îți vei plăti taxa din propriile fonduri sau îți vei căuta finanțare prin fundraising. Cea de-a treia variant este I work for my education, însă trebuie să știi că locurile pentru acest program sunt limitate și stabilite în mod direct de către Fundația LEADERS.

 • Trebuie să fiu acceptat în program pentru a putea să aleg metoda de finanțare?

  Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

 • Cum sunt aleși mentorii cu care lucrăm?

  În funcție de obiectivele pe care ți-ai propus să le atingi în timpul programului, facilitatorii noștri vor selecta cel mai potrivit mentor din cadrul comunității LEADERS care va lucra unu-la-unu cu tine și te va sprijini să îți pui în aplicare planul de acțiune.

 • Ce înseamnă că programul este personalizat pentru fiecare participant în parte?

  În prima fază a programului, îți vei seta propriile obiective. Pe acestea le vei urmări, cu ajutprul trainerilor, pe durata întregului accelerator. Apoi, în funcție de acestea și de profilul de comunicare pe care îl ai, vei primi zilnic provocări individuale. Proiectul social este un alt element 100% personalizat de participanti, acesta fiind propus, ales și apoi implementat în echipă. În etapa de mentorat, facilitatorii programului vor selecta un mentor din cadrul comunității LEADERS care va lucra unu-la-unu cu tine și te va sprijini să îți pui în aplicare planul de acțiune.

partener principal

parteneri i work for my eduacation

autonom_logo_RGB_Evoluam

SUPORTERI

Miele

parteneri universitari

parteneri media

Română
X
X
X