Programul de leadership
în care te reconectezi cu
oamenii de acțiune growth mindset inițiativa și schimbarea  viitorul diversitatea

EXPERIENCE

Unstuck yourself

Partener fondator

sageata_partener
logo-raiffeisen-white

Leaders Experience© e programul care te ajută să te deblochezi și așezi pe drumul care duce la îndeplinirea obiectivelor în zona:

de carieră

Cum poți crește și face performanță la job și cum poți să devii o resursă mai bună pentru cei din echipa ta?

domeniului ales

Îți explorezi la maximum abilitățile, în domeniul care se potrivește cel mai bine skill-urilor tale?

personală

Știi care e misiunea ta și cum o poți îndeplini?

Celor 3 relații importante din viața ta

cu tine, cu ceilalți și cu comunitatea din care faci parte

0
sesiuni
coaching
individual
0
LIDERI
INVITAȚI
0
COMPETENȚE DE LEADERSHIP
ANTRENATE

2023

MARTIE-SEPTEMBRIE*

*inclusiv pauzele de desfășurare și perioadele de exerciții individuale

Înscrierile în program se închid în

PARCURSUL TĂU

EXPERIENCE©

1.

Leaders Experience© începe cu un proces de selecție (formular de selecție & interviu), astfel încât să ne asigurăm că programul răspunde nevoilor tale și că avem un mix bun de participanți diverși.

2..

Urmează discuția despre finanțare, în care te consiliem pentru a găsi soluția potrivită pentru acoperirea fee-ului de participare.

3…

Intri într-un proces de coaching de performanță pentru a-ți răspunde la întrebarea „unde vreau să fiu peste 6 luni, dar peste 6 ani?”. Acest proces te va ajuta să-ți stabilești milestone-urile din harta ta personală și să-ți definești obiectivele de leadership personal pe care le vei urmări pe tot parcursul programului.

4….

Ne vedem la munte, timp de 5 zile, pentru un bootcamp de experiențe compus din training-uri intense și practice. Lideri din România te vor îndruma în cadrul unor simulări de leadership și vor împărtăși experiențele din care au avut de învățat și pe care nu le-ai mai descoperi în alte contexte.

5…..

După ce ți-ai stabilit obiectivul și ai resursele necesare, lucrezi timp de 30 de zile pentru a-ți antrena o abilitate unică sau pe a încerca să schimbi un comportament care te ține pe loc. După încheierea provocării, ai o nouă sesiune de coaching, să te pregătești pentru ce urmează.

6……

Ce impact ai în comunitate? În următoarele 2 luni vei lucra să rezolvi o problemă socială sau comunitară reală, alături de colegii tăi din program. De la project management și fundraising, până la marketing și comunicare, voi veți face totul – ghidați și mentorați de lideri cu experiență.

7…. … 

Afli cum să duci mai departe know-how-ul acumulat. O dată implementat proiectul ales, intri într-un nou bootcamp de 5 zile (la București) axat pe schimbare, adaptare și reziliență. Prin traininguri, afli care sunt tool-urile psihologice care te ajută să nu renunți niciodată la ce ai în minte.

8…. ….

Încheiem cu o ultimă sesiune de coaching de performanță axată pe acțiune și obiective. Stabilești punctul în care te afli la final de program și care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi faci mai departe pentru a-ți atinge viziunea.

9…. …. .

Succesul și munca se sărbătoresc în stilul comunității Leaders! Vei ciocni un pahar de șampanie cu colegii de program, îți vei expune crezul de leadership în fața invitaților și te vei bucura de statutul de „tânăr de acțiune” cu acte-n regulă!

cine participă?

EXPERIENCE©

Participanții LEADERS Experience© sunt profesioniști cu experiență între 2 și 5 ani, unii dintre ei fiind persoane care au ajuns într-un impas și au nevoie de ajutor pentru a-l depăși.

Sunt cei care fac pași mici de schimbare și nu renunță nici când planul n-a ieșit conform așteptărilor. Nu în ultimul rând, sunt persoanele care știu ce trebuie să facă și care vor să beneficieze de un boost, un plan și resurse care să le accelereze creșterea.

Nu avem o limitare de vârstă, însă cele mai bune performanțe le-am avut cu tinerii cu vârste între 23 și 30 de ani.

Lor li se adaugă speakerii, coachii și liderii prezenți în acceleratoare. Aceștia sunt antreprenori care conduc echipe de sute sau mii de oameni, lideri din societatea civilă, changemakers, artiști sau sportivi de performanță.

Vezi absolvenții Experience©

ce COmpetențe de leadership îți antrenăm

în LEADERS© EXPERIENCE

povești din edițiile trecute

Ce spun absolvenții Acceleratorului

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPERIENCE

un plan

Știi ce obiective ai, ce viziune despre viitorul apropiat, care sunt resursele de care ai nevoie și care sunt pașii pentru a ajunge acolo.

SKILL-URILE VIITORULUI

dezvolți și deprinzi cele mai importante skill-uri ale secolului 21: critical thinking, design thinking, leadership situațional, comunicare

ABILITĂȚI DE ORGANIZARE ȘI COORDONARE

Prin intermediul design-ului de învățare, deprinzi abilități de project management, lucru în echipă, marketing și comunicare. În plus, pui în practică un proiect cu impact în societate

Acces la un network valoros

Există în această lume peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

Conexiuni cu lideri

Vei avea ocazia să discuți, în sesiuni de câte 1h, cu liderii pe care îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA EXPERIENCE

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

AGENDA

partener fondator

PARTENERi

GAZDĂ OFICIALĂ

parteneri educaționali

parteneri media

facem echipă cu

Galerie foto

Experience© în imagini

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

raluca.peicea@leaders.ro

telefon

0741 081 192

whatsapp

0741 08192

EXPERIENCE ESTE AL DOILEA PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©