leaders_copy

EXPERIENCE

leading yourself

Partener fondator

sageata_partener
logo-raiffeisen-white

Ai multe idei și știi că ești capabil/ă, dar parcă lipsește ceva?

Știi că ești mai mult decât vezi cu ochii tăi, iar o zonă călduță de confort nu te descrie nicicum? Atunci ai ajuns unde trebuie, în sfârșit ai găsit acel ceva.

Hai cu noi în accelerator și declanșează-ți potențialul!

0
sesiuni
coaching
individual
0
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ORE ÎN CARE
PRACTICI

2021

OCTOMBRIE-NOIEMBRIE

Deschidem înscrierile în:

PARCURSUL TĂU

EXPERIENCE

1.

După ce finalizezi procesul de selecție și finanțare, primești un goodie bag ce conține materiale de curs, cărți, chei de logare pentru platformele folosite și goodies LEADERS.

2..

Intri într-un proces de coaching de performanță pentru a-ți răspunde la întrebarea „unde vreau să fiu peste un an?”. Acest proces te va ajuta să-ți stabilești milestone-urile din harta ta personală și să-ți definești obiectivele de leadership personal.

3…

Timp de 4 zile, intri într-un accelerator de experiențe compus din training-uri (viziune, leadership-ul viitorului, design thinking, critical thinking) și experiențe practice, aplicate realității tale, prin intermediul unei simulări de business. În fiecare zi vei întâlni unii dintre cei mai cunoscuți lideri din România: oameni de business, lideri din societatea civilă, changemakers.

4….

Împreună cu colegii tăi, realizezi un community challenge timp de o săptămână. Fiecare dintre voi va prezenta o idee cu impact în comunitate, urmând ca, prin alegere, să implementați pe bune ideea. De la project management și fundraising, până la marketing și comunicare, voi veți face totul – ghidați și mentorați de lideri cu experiență.

5…..

După ce ai implementat cu succes proiectul în comunitate, intri într-un nou accelerator de 4 zile axat pe schimbare, adaptare și luptă. Afli care sunt tool-urile psihologice prin care să nu renunți niciodată la ce ai în minte, treci prin training-uri de adaptare și schimbare și te inspiri de la lideri cu experiență relevantă pentru punctul în care te afli.

6……

Etapa finală constă într-o nouă sesiune de coaching de performanță axat pe acțiune și obiective. Stabilești punctul în care te afli la final de program și care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi faci mai departe pentru a-ți atinge viziunea.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

EXPERIENCE

Oricare sunt convingerile tale ești binevenit la LEADERS© Experience. Vârsta este și ea doar un număr.

Totuși, cele mai bune performanțe le-am avut cu tinerii cu vârste între 23 și 29 de ani, cu maximum 3 ani experiență profesională.

Așadar, dacă nu ai stat niciodată pe loc și ai căutat întotdeauna oportunități de creștere și ai nevoie de un declic pentru a-ți accelera parcursul și realizările, atunci suntem aici pentru tine.

TESTIMONIALE

Ce spun absolvenții Acceleratorului

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPERIENCE

VIZIUNEA TA

știi care e punctul final, care sunt resursele de care ai nevoie și care sunt pașii pentru a ajunge acolo. Fie că e vorba de viziunea pe plan personal sau de obiectivele tale profesionale

SKILL-URILE VIITORULUI

dezvolți și deprinzi cele mai importante skill-uri ale secolului 21: critical thinking, design thinking, leadership situațional, comunicare

ABILITĂȚI DE ORGANIZARE ȘI COORDONARE

suntem online, însă practica nu va lipsi. Prin intermediul design-ului de învățare, deprinzi abilități de project management, lucru în echipă, marketing și comunicare.

COMUNITATE CU UN NETWORK PREȚIOS

Există în această lume, peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

INSPIRAȚIE ȘI IDEI CU SUBSTANȚĂ

Vei avea ocazia să discuți, în sesiuni de câte 1h, cu liderii pe care îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA LEADERS EXPERIENCE

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

AGENDA

coaching #1

Vei intra într-un proces de coaching de performanță pentru a-ți răspunde la întrebarea „unde vreau să fiu peste un an?”.

Acest proces te va ajuta să-ți stabilești milestone- urile din harta personală și să-ți definești obiectivele de leadership personal.

acceleratorul 1

Timp de 4 zile, intri într-un accelerator de experiențe compus din training-uri (viziune, leadership-ul viitorului, design thinking, critical thinking) și experiențe practice, aplicate realității tale, prin intermediul unei simulări de business. În fiecare zi vei întâlni unii dintre cei mai cunoscuți lideri din România: oameni de business, lideri din societatea civilă, changemakers.

community challenge

Împreună cu colegii, realizezi un community challenge timp de două săptămâni. Fiecare dintre participanți va prezenta o idee cu impact în comunitate, urmând ca, prin alegere, să implementeze ideea cu cele mai
multe voturi.

De la project management și fundraising, până la marketing și comunicare, totul va fi pe bune – ghidați
și mentorați de lideri cu experiență.

acceleratorul 2

După ce a implementat cu succes proiectul în comunitate, intră într-un nou accelerator de 4 zile axatpe schimbare, adaptare și luptă.

Află care sunt tool-urile psihologice prin care să nu renunțe niciodată la ce are în minte, trece prin training-uri de adaptare și schimbare și se inspiră de la lideri cu experiență relevantă pentru punctul în care se află.

coaching #2

Etapa finală constă într-o nouă sesiune de coaching
de performanță axat pe acțiune și obiective.

Stabilește punctul în care se află la final de program și
care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi facă mai
departe pentru a-și atinge viziunea.

Ceremonia de absolvire

Succesul și munca se sărbătoresc chiar și online!
Vom ciocni virtual un pahar de șampanie alături de
absolvenții edițiilor anterioare, tineri de acțiune cu idei și perspectivă, aduși împreună pentru o sesiune de networking și fun!

partener fondator

raiffeisen_banking_asa_cum_trebuie_v4

parteneri

CCL_sig_TMR_grad_3C_RGB
logos_Great_People_Inside_2019_explore-06

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

robert@leaders.ro

telefon

0730 204 288

whatsapp

EXPERIENCE ESTE AL DOILEA PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©